Přeskočit na hlavní obsah

#75 Raffaello


Ahoj! 

tak už tu máme třetí adventní neděli a já se vás ptám, jak jste na tom s cukrovím? Pečete? 

Pokud máte ještě místo v dózičce, měla bych pro vás velmi jednoduchý, ale o to lepší recept na domácí Raffaello :-) Navíc ho v pohodě zvládnou i děti :-)

Podotýkám, že nejsem autorem receptu - doporučila mi ho má kamarádka a já ho tímto způsobem posílám dál - opravdu stojí za to!
Fotka: Vrhla jsem se na tvorbu Raffaella :-333

Potřebujeme:
4 bílé Delissy, 100 g másla, oloupané a spařené mandle, kokos, na zahušťení sušené mléko

Delissy nasekáme/pomeleme, promícháme s měkkým máslem a dle potřeby zahustíme sušeným mlékem. Dáme na chvíli do lednice a pak děláme kuličky. Do každé vtlačíme spařenou a oloupanou mandli a obalíme v kokosu. Nakonec můžeme klást do papírových košíčků.

Krásnou neděli,

Pokud se Vám článek líbil a chcete vidět další, klikněte na odběry, děkuji! ♥ 

Komentáře

  1. Tak to musím udělat, vypadá to jednoduše a navíc velmi chutně :) Já bílé Delissy zbožňuju :)

    OdpovědětVymazat
  2. ty jo, z Delissy, jo? to je super tip, díky :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mmm, hned bych se do nich pustila :) Mamka začala péct tento víkend, já jsem ještě nikdy cukroví nepekla, mámuška si to radši dělá sama, ale těším se jednou na svou domácnost :) I když tyto kuličky bych mohla udělat
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  4. Zrovna hledám nějaký receptík zrovna na koule raffaello a Ty ho tu máš! To je prostě osud! Moc děkuji za inspiraci :)

    Děkuji za komentář na mém blogu!

    czechivy.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Každým Vaším komentářem jsem moc potěšena :-) Děkuji..

Populární příspěvky z tohoto blogu

#109 Únor za námi

Ú nor 2015 už je oficiálně za námi. Stalo se toho celkem hodně, a proto se s vámi podělím o pár fotek :-) Konec vykecávání, jdeme na ně.

#103 Filmy, které byste měla jako žena vidět

P řeci jen ještě není natolik teplo, abychom trávily většinu dne venku. A tak se celkem rády ještě zachumláme do deky a s kávou v ruce zhlédneme nějaký film. Původně byl tento článek plánován na Valentýna, ale proč mučit drahé polovičky slaďárnami. Pojďme si je vychutnat spolu - samy ženy!

#93 DIY: Co se svícny z IKEA?

S víčky z IKEA milují všichni. Někteří se možná bojí, aby nevyhořeli (viď, tati?) , ale stejně je milují. A i tak si je koupíme, ačkoli je vlastně ani nepotřebujeme. Dvacet pět hodin celkem obstojné vůně je prostě fajn. Když stojíme v obchodě a házíme bezhlavě jednu svíčku za druhou do vozíku (protože "no neber to, za tu cenu!"), možná nám nedojde, že po vypálení vosku zůstane docela pěkná skleněná nádobka. Taková, že pokud v sobě máme alespoň trochu vetešníka, bude nám líto ji vyhodit. Ať jich máme doma klidně sto padesát! :-) A tak jsem tu s pár tipy, co s takovou nádobkou udělat.