Přeskočit na hlavní obsah

#215 Ahoj za půl roku!


Šťastný nový rok 2017!

Ne, nezbláznila jsem se. Jen uplynulo půl roku od posledního článku. Až teď, když jsem psala předchozí větu, jsem si uvědomila, že je to půl roku přesně dneska.

Vlastně jsem si nedávala žádné předsevzetí, takže těžko bilancovat, jestli jsem si splnila to, co jsem touhle dobou chtěla. V některých ohledech to byla doba zlomová – a to především v té části studentského života. Už nepíšu jako student, ale jako zaměstnanec a mé jméno doplňují další tři písmenka… Minulý týden jsem zvládla absolutorium – a to si spolu se svátkem pana H. žádalo malou oslavu. Přiznám se, že jsem nenašla čas a sílu na pečení korpusu, takže jsem si výjimečně pomohla koupeným. O to víc času jsem investovala do krému a ozdoby. Taková levandule, zdá se mi, je na dortu překrásná! No řekněte!


Za běhu školní praxe, práce, školy, kávy, rodiny a provinilým pocitem, že nečtu a koukám po stopadesátýšestý na Přátele jsem si vzpomněla i na blog.

Hodně jsem nad ním přemýšlela. Nikdy jsem si neřekla, že bych s ním chtěla přestat. I když je jeho čtenářská základna maličká, baví mě to. Jen jsem si utřídila obsah, kterému bych se chtěla věnovat. Jednou nohou jsem se zamotala do pavučiny témat, která mi najednou připadají povrchní a vlastně hrozně nedůležitá. Došlo mi, že bych neměla psát tak, abych zapadla mezi ostatní, ale držet se toho, co mě baví už dlouho, vlastně od malička – zahrada, vaření a cestování – a to hlavně po Česku!


Tak kam pojedem příště?

Komentáře

  1. Gratulace ke vstupu do toho "normálního" života, ať se dáří a piš dál, ráda čtu ;)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Každým Vaším komentářem jsem moc potěšena :-) Děkuji..

Populární příspěvky z tohoto blogu

#109 Únor za námi

Ú nor 2015 už je oficiálně za námi. Stalo se toho celkem hodně, a proto se s vámi podělím o pár fotek :-) Konec vykecávání, jdeme na ně.

#103 Filmy, které byste měla jako žena vidět

P řeci jen ještě není natolik teplo, abychom trávily většinu dne venku. A tak se celkem rády ještě zachumláme do deky a s kávou v ruce zhlédneme nějaký film. Původně byl tento článek plánován na Valentýna, ale proč mučit drahé polovičky slaďárnami. Pojďme si je vychutnat spolu - samy ženy!

#93 DIY: Co se svícny z IKEA?

S víčky z IKEA milují všichni. Někteří se možná bojí, aby nevyhořeli (viď, tati?) , ale stejně je milují. A i tak si je koupíme, ačkoli je vlastně ani nepotřebujeme. Dvacet pět hodin celkem obstojné vůně je prostě fajn. Když stojíme v obchodě a házíme bezhlavě jednu svíčku za druhou do vozíku (protože "no neber to, za tu cenu!"), možná nám nedojde, že po vypálení vosku zůstane docela pěkná skleněná nádobka. Taková, že pokud v sobě máme alespoň trochu vetešníka, bude nám líto ji vyhodit. Ať jich máme doma klidně sto padesát! :-) A tak jsem tu s pár tipy, co s takovou nádobkou udělat.