Přeskočit na hlavní obsah

#179 GIVEAWAY: Večeře pro dva!

Ahoj čtenáři!
Nejprve bych vám chtěla poděkovat za milé komentáře k nedávnému článku, který se týkal mé návštěvy restaurace Platina. Ať už se objevily tady nebo na sociálních sítích, měla jsem ze všech velkou radost. Skoro jako z toho příjemně stráveného večera.

A co bych to byla za člověka, kdybych si sama užívala, psala o tom, dělala vám akorát chutě a nebrala ohled na vás - čtenáře?  

Společně se Zomatem jsme spojili síly a mám tu pro vás soutěž o poukaz na večeři pro dva a sympatickou tašku!



K oslavě Valentýna ho už bohužel uplatnit nestihnete, ale to vůbec nevadí! Návštěva dobré restaurace nepotřebuje důvod. A pokud nejste zrovna z Prahy, tak máte hned záminku k příjemnému výletu!

Poukaz budete moci uplatnit v restauraci Crystal Bar & Restaurant (přesné info zde), která se nachází jen pár kroků od Staroměstského náměstí. 



Podmínky:
1)      Jdi na stránku Zomato a přihlaš se. Pokud nejsi registrovaná/ý, tak se můžeš zaregistrovat i přes facebook nebo google+. Potom jdi na záložku Kolekce - (klikni na „zobrazit všechny kolekce“ na hlavní stránce Zomata) a vytvoř si vlastní kolekci podniků .. Její link mi potom uveď dolů do komentáře :-).
2)      Nezapomeň připsat svůj e-mail, abych mohla kontaktovat šťastného výherce.

Když už si dáš se svým výtvorem tolik práce, byla by škoda se s ním nepochlubit ostatním!.. V případě, že budeš svou kolekci kdekoli sdílet, můžeš si připsat ještě jeden komentář s odkazem na stránku, kde jsi kolekci sdílel/a. Tím zvýšíš svou šanci na výhru!
(Pozn. V případě, že budete sdílet na svém osobním fb profilu, tak nezapomeňte sdílet veřejně – ať mám možnost kontroly).

Tvořit můžete až do 17. února 2016 a vítěze vyhlásím hned následující den v novém článku a na sociálních sítích.

Pro inspiraci se můžete mrknout, do jakých podniků bych vás poslala já -> SEM 

Nezapomeňte, že fantazii se meze nekladou!
Tvoření zdar!
Vaše,



Komentáře

  1. https://www.zomato.com/praha/personal-best-cafe-collection-uc-geMal
    jankralovsky@post.cz :o)

    OdpovědětVymazat
  2. https://zoma.to/uc/93-rwlnw
    Therokal@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  3. https://www.zomato.com/cs/praha/j%C3%ADme-stylov%C4%9B-uc-KPpYQ
    Nathaly96@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Ahojky, konecne uzitecna funkce na zomatu, jen tak dal.
    Tady jsou moje tipy:
    https://www.zomato.com/cs/praha/best-coffee-shops-uc-vxxya

    mravcova.michala@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  5. Podnik vypadá skvěle a aplikaci si hned stáhnu :-)
    https://zoma.to/uc/84-XBDko
    faraxa&seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  6. https://zoma.to/uc/84-rwoGb
    petanna@post.cz

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Každým Vaším komentářem jsem moc potěšena :-) Děkuji..

Populární příspěvky z tohoto blogu

#109 Únor za námi

Ú nor 2015 už je oficiálně za námi. Stalo se toho celkem hodně, a proto se s vámi podělím o pár fotek :-) Konec vykecávání, jdeme na ně.

#103 Filmy, které byste měla jako žena vidět

P řeci jen ještě není natolik teplo, abychom trávily většinu dne venku. A tak se celkem rády ještě zachumláme do deky a s kávou v ruce zhlédneme nějaký film. Původně byl tento článek plánován na Valentýna, ale proč mučit drahé polovičky slaďárnami. Pojďme si je vychutnat spolu - samy ženy!

#93 DIY: Co se svícny z IKEA?

S víčky z IKEA milují všichni. Někteří se možná bojí, aby nevyhořeli (viď, tati?) , ale stejně je milují. A i tak si je koupíme, ačkoli je vlastně ani nepotřebujeme. Dvacet pět hodin celkem obstojné vůně je prostě fajn. Když stojíme v obchodě a házíme bezhlavě jednu svíčku za druhou do vozíku (protože "no neber to, za tu cenu!"), možná nám nedojde, že po vypálení vosku zůstane docela pěkná skleněná nádobka. Taková, že pokud v sobě máme alespoň trochu vetešníka, bude nám líto ji vyhodit. Ať jich máme doma klidně sto padesát! :-) A tak jsem tu s pár tipy, co s takovou nádobkou udělat.