Přeskočit na hlavní obsah

#166 Levné DIY: Vánoční dárek pro partnera! + soutěž

Ahoj čtenáři!
Úplně jako první věc, kterou bych chtěla zmínit v tomto článku, je přání krásné první adventní neděle! Včera jsem si vytvořila věnec a moc se těším, až večer tradičně zapálíme první svíčku a podíváme se na Adventní koncert na ČT1. 



Stejně tak, jako tomu bylo loni, bych chtěla každou neděli až do Vánoc dávat tipy na "DIY" dárek k Vánocům. Letos bude ovšem každý z nich určený pro jinou skupinu lidí. A dnes začneme dárky pro partnera. Záměrně nepíši pro přítele nebo přítelkyni, protože tyto tipy určitě potěší oba :-) 

Omluvte mě, že tyto dárky na fotkách nejsou mnou tvořené. Je to z toho důvodu, že můj přítel tento blog sleduje a nerada bych mu vyspoilerovala, co dostane. Takže by v podstatě má práce byla nevyužitelná. Ale slibuji, že příště už si máknu taky! :-)

Jdeme na to!

1) TWISTER

Potřebujeme: prostěradlo, barvy na textil + štětec, karton
Předpokládám, že všichni známe hru Twister. Tak proč si nezahrát rovnou v posteli? Stačí jen namalovat barvou na textil kruhy. Můžeme si pomoci šablonou z kartonu.


 2) KARTY

Potřebujeme: balíček hracích karet, dvě kulaté karabinky + papír, tužku, lepidlo, děrovačku
Pomocí děrovačky uděláme do všech karet dvě dírky, které spojíme karabinkou. Poté si vystřihneme z papíru takový počet obdélníčků, jaký je počet karet. Na každou kartu nalepíme jeden obdélník a napíšeme, co na partnerovi milujeme :-)



3) NĚCO TVRDŠÍHO?

Potřebujeme: cca litr vodky, 1 snítku bazalky, 4 chilli papričky, 1-2 vanilkové lusky
Připravíme si tři stejné skleničky s víčkem. Bazalku, papričky a vanilkové lusky omyjeme a důkladně vysušíme. Poté vložíme zvlášť do tří skleniček, zalijeme vodkou a pevně zavřeme. Můžeme naaranžovat do krabičky nebo dát do celofánového sáčku. 



Doufám, že se vám první várka tipů líbila a že jsem vás třeba inspirovala.

A na závěr! 
Jak už jsem výše zmiňovala, budu každou letošní adventní neděli zveřejňovat tipy na vánoční DIY. Pokud na tom jste podobně (a třeba budete tvořit i podle mé inspirace), sdílejte fotku na instagramu, sledujte mě a označte #skillsofartchistmasdiy! Na Štědrý den zveřejním jednoho výherce zde na blogu a budu ho kontaktovat na Instagramu. 

Podmínky:
1) Vytvořit jakékoli DIY
2) Sdílet na Instagramu a označit #skillsofartchristmasdiy
3) Sledovat mě na instagramu (skillsofart)

Cena:
1) Bude překvapením, ale určitě se objeví něco z kosmetiky :-) 

Soutěž běží do 24.12.2015 do 9:00 :-)

Tak tvoření zdar! :-)
Vaše,







Komentáře

  1. Máš pravdu, všechny tři dárky by mi rozhodně radost udělaly! :) Moc pěkné! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Odpovědi
    1. Prvně jsem měla v plánu je opravdu vytvořit, ale vykecala jsem to příteli a shodli jsme se, že bychom tolik důvodů dohromady navzájem asi nedali :-D ...Že se bereme jako celek a už by to byly vážně maličké maličkosti.. :-) Ale když někdo ví, tak není co řešit :-)

      Vymazat
  3. Jé, Twister v posteli, parádní :D

    OdpovědětVymazat
  4. Hani, adventní věnec se ti povedl, je strašně krásný! :) jinak twister v posteli je super nápad :D

    November Favourites

    OdpovědětVymazat
  5. Mně se nejvíc líbí ten twister v posteli, i ty karty, ale také nevím co bych všechno vymýšlela... Ale ukládám jako inspiraci.
    Já dělám přítelovi tradičně výroční alba:
    http://kamenurazu.blogspot.cz/2015/03/vyrocni-fotoalba.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za odkaz, ráda se podívám a nechám se inspirovat! :-)

      Mějte se hezky :-)

      Vymazat

Okomentovat

Každým Vaším komentářem jsem moc potěšena :-) Děkuji..

Populární příspěvky z tohoto blogu

#109 Únor za námi

Ú nor 2015 už je oficiálně za námi. Stalo se toho celkem hodně, a proto se s vámi podělím o pár fotek :-) Konec vykecávání, jdeme na ně.

#103 Filmy, které byste měla jako žena vidět

P řeci jen ještě není natolik teplo, abychom trávily většinu dne venku. A tak se celkem rády ještě zachumláme do deky a s kávou v ruce zhlédneme nějaký film. Původně byl tento článek plánován na Valentýna, ale proč mučit drahé polovičky slaďárnami. Pojďme si je vychutnat spolu - samy ženy!

#93 DIY: Co se svícny z IKEA?

S víčky z IKEA milují všichni. Někteří se možná bojí, aby nevyhořeli (viď, tati?) , ale stejně je milují. A i tak si je koupíme, ačkoli je vlastně ani nepotřebujeme. Dvacet pět hodin celkem obstojné vůně je prostě fajn. Když stojíme v obchodě a házíme bezhlavě jednu svíčku za druhou do vozíku (protože "no neber to, za tu cenu!"), možná nám nedojde, že po vypálení vosku zůstane docela pěkná skleněná nádobka. Taková, že pokud v sobě máme alespoň trochu vetešníka, bude nám líto ji vyhodit. Ať jich máme doma klidně sto padesát! :-) A tak jsem tu s pár tipy, co s takovou nádobkou udělat.