Přeskočit na hlavní obsah

#161 Dušičkový výlet...

Ahoj čtenáři!
Taky se vám někdy stalo, že jste měli chvilku pauzu, takovou tu chvíli nic nedělání a potom jste najednou museli začít něco dělat a zdálo se vám toho najednou nějak moc? Tak přesně takový týden mi počínaje dneškem začal.. Následujících pár dní si nebudu chodit sednout jen tak do lavice, poslechnout si přednášku a jít domů. Aby nedošlo k omylu - mě škola baví a až na pár chvil mě vždycky bavila. Ale tím, že už po mě denně nechtějí úkoly, projekty apod., člověk trochu zleniví.. 

Dneska jsem odevzdala narýsovanou železnici se kterou jsem si hrála čtvrt podzimních prázdnin a docela bez stresu jsem odprezentovala obávanou angličtinu. Šla jsem domů už za tmy, ujel mi autobus, protože se metro loudalo (:-D) a bylo mi to úplně jedno... Vyhrála jsem lístky do kina a ještě mi psali z pošty, že mi v nejbližší době doručí knihu holek z A cup of style. Cítila jsem se vážně dobře a doufám, že tomu tak bude i zítra. Při dalším prezentování... 

Jo a těším se na tu vůni nové knihy!

Dneska se ještě ohlédnu za minulým týdnem. Udělali jsme si s přítelem výlet do Kutné Hory. Znáte to. Podívat se do Kostnice na ostatky 40 000 lidí. Podívat se na Barboru. Být trochu naštvaný, že nemůžeme jít až ke dveřím chrámu, protože tam zrovna probíhá natáčení historického filmu. O to více obdivovat kostýmy, kulisy a koně. Nechat se přítelem táhnout od výloh obchodů, aby mě nenapadlo jít dovnitř! Dát si něco dobrého. A cestou k autu se nechat ošlehat pěkně studeným podzimním větrem!



 Trocha dušičkové nálady :-) 





 Krásná Barbora.. :-)



A to je vše.. Doufám, že jste i vy vykročili do nového týdne správnou nohou a máte se hezky!
Vaše,

Komentáře

  1. Jééé tak pak napiš, jak se ti kniha líbila!
    A zívidím, že všechno dáváš s takovým klidem :)
    Jinak, Kostnice je krásná, tu mám na KH nejraději, daleko radši než profláklou Barboru, kolem které se vždycky tolik nadělalo, chtěli za ni velký vstup nebo ji celou zahalili do lešení :D Ale jinak mám Horu ráda, tak se ti tam snad očividně taky líbilo :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jééé tak pak napiš, jak se ti kniha líbila!
    A zívidím, že všechno dáváš s takovým klidem :)
    Jinak, Kostnice je krásná, tu mám na KH nejraději, daleko radši než profláklou Barboru, kolem které se vždycky tolik nadělalo, chtěli za ni velký vstup nebo ji celou zahalili do lešení :D Ale jinak mám Horu ráda, tak se ti tam snad očividně taky líbilo :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Každým Vaším komentářem jsem moc potěšena :-) Děkuji..

Populární příspěvky z tohoto blogu

#109 Únor za námi

Ú nor 2015 už je oficiálně za námi. Stalo se toho celkem hodně, a proto se s vámi podělím o pár fotek :-) Konec vykecávání, jdeme na ně.

#103 Filmy, které byste měla jako žena vidět

P řeci jen ještě není natolik teplo, abychom trávily většinu dne venku. A tak se celkem rády ještě zachumláme do deky a s kávou v ruce zhlédneme nějaký film. Původně byl tento článek plánován na Valentýna, ale proč mučit drahé polovičky slaďárnami. Pojďme si je vychutnat spolu - samy ženy!

#93 DIY: Co se svícny z IKEA?

S víčky z IKEA milují všichni. Někteří se možná bojí, aby nevyhořeli (viď, tati?) , ale stejně je milují. A i tak si je koupíme, ačkoli je vlastně ani nepotřebujeme. Dvacet pět hodin celkem obstojné vůně je prostě fajn. Když stojíme v obchodě a házíme bezhlavě jednu svíčku za druhou do vozíku (protože "no neber to, za tu cenu!"), možná nám nedojde, že po vypálení vosku zůstane docela pěkná skleněná nádobka. Taková, že pokud v sobě máme alespoň trochu vetešníka, bude nám líto ji vyhodit. Ať jich máme doma klidně sto padesát! :-) A tak jsem tu s pár tipy, co s takovou nádobkou udělat.