Přeskočit na hlavní obsah

#156 Zazáři i v říjnu.. || Mary Kay

Ahoj čtenářky!
Před maturitou se často připomíná oblíbené "Někdo září, někdo v září.." Původně jsem měla psát tento článek ještě v uplynulém měsíci a první zmíněná věta mě napadla jako první název článku, který bych psala, kdyby mi bylo umožněno zapojit se do výzvy na Blogerky.cz. Často přemýšlím o článcích dopředu a tyto myšlenky se poté snažím neopustit :-) 

Možná se ptáte, proč se tolik držím slova zářit. Záření. Rozzářit. Pleť. Přesně to totiž slibuje onen kosmetický produkt, o kterém se vám zde v následujících minutách rozepíši. 


Abych byla konkrétní, řeč je o pudru Mary Kay® Sheer Dimensions™ v odstínu Chiffon. K dispozici jsou ještě další tři odstíny (Pearl, Lace, Ribbon), z nichž má také každý svůj design. Přiznám se, že když jsem si volila ten, který budu recenzovat, Chiffon se mi líbil vzhledově nejméně. Věděla jsem ale, že jeho odstín mi bude sedět nejvíce, a protože cílem mého testování je co nejobjektivnější posouzení, vyhnula jsem se experimentům a vsadila na jistotu.

Pokud mě čtete déle, tak víte, že jsem trošku blázen na obaly. Ne tak obal samotného produktu, ale toho svrchního, papírového, který normální smrtelník s nejvyšší pravděpodobností vyhodí.  Já ne. Já se s ním ještě chvilku šmajchluji, a potom ho možná někdy pošlu na milost. A zrovna tento papírový obal se mi moc líbí. Jednoduchost táhne!

Samotný obal pudru je také vcelku jednoduchý, nepřeplácaný, poměrně z pevného plastu a přijemně se drží. Takže za to má u mě palec nahoru.. :-) 

A teď už zase zpátky k tomu záření! 
V tomto směru se nemohu moc rozepisovat, protože tento produkt je mým spolubydlícím teprve pár dní, ale víte co? On opravdu září! Ne moc, tak akorát, ale přesně to mi vyhovuje. Myslím, že chápe, že nechci vypadat jako vánoční stromeček, ale přesto se chci blýsknout. Očividně tuší, že by ho mohly používat začátečnice, a proto není přehnaně pigmentovaný. Zase palec nahoru! Jo, s tímhle fešákem bych zašla i na rande.. 

Součástí balíčku byl i kabuki štětec, o němž se ve výzvě psalo a já na to zapomněla. O to lépe - byla jsem totiž příjemně překvapena! Nejprve se mi zdál docela řídký a tvrdý, ale naštěstí to byl jen první dojem. Myslím si, že až si na sebe všichni tři více zvykneme, budeme dobří kamarádi :-)



A kdo je Váš současný nejlepší pomocník? :-)
Vyprávějte, přehánějte a mějte se hezky!
Vaše,
Pozn.: Ačkoli byla recenze psána na základě výzvy webu Blogerky.cz, veškeré uvedené názory jsou mým subjektivním názorem.

Komentáře

  1. Od Mary kay jsem nikdy nic neměla, ale produkt vypadá hezky :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  2. Od MK jsem měla pudr, ale bohužel mi vůbec nevyhovoval :( Já jsem momentálně závislá na tmavých rtěnkách :)
    The Colorful Blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se s ním zatím seznamuji, takže na nějaké obsáhlé recenze je ještě dost času, ale zatím mi tedy vyhovuje. Je pravda, že bych asi hlasovala pro snížení ceny, ale i tak je fajn :)

      Děkuji za kometář :-)
      Skills of Art

      Vymazat
  3. Od mary kay jsem já osobně nikdy nic neměla, ale kamarádka má korektor, který si občas vypůjčím, když si zapomenu vzít do školy ten můj.
    www.pimpleworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě stojí za povšimnutí :-)

      Děkuji za komentář, Terez :-)
      Měj se hezky,
      Skills of Art

      Vymazat
  4. Pudr vypadá super a má moc pěkné balení;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To balení hlavně pěkně sedne do ruky, což se mi na něm líbí úplně nejvíc :-)

      Děkuji za komentář :-)
      Skills of Art

      Vymazat
  5. Taky jsem měla tu možnost a zúčastnila se výzvy :) A jinak to balení je fakt dokonalé!

    Mary Kay Sheer Dimensions Powder & Kabuki Brush

    OdpovědětVymazat
  6. Tak vyzerá fakt super :) Aj keď kozmetiku od Mary Kay veľmi nepoužívam- lebo teraz mi sedí Catrice a Rimmel a tak veľmi neskúšam, ale vyzerá dosť kvalitne a je fajn, že myslia aj na začiatočníčky :D

    OdpovědětVymazat
  7. Tak to jsi měla štěstí, pudr vypadá skvěle :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  8. Taky jsem měla možnost vyzkoušet tento pudr akorát v odstínu Ribbon, a myslím že tento produkt se MK vyvedl:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ribbon má opravdu moc pěkný design.. já jsem si hold vybírala podle odstínu, který mi bude sedět nejlépe :-) To souhlasím :-)

      Děkuji za komentář! :-)
      Skills of Art

      Vymazat
  9. Taky jsem si Hani vybrala na zkoušení přesně tento a můj obličej se mi teda s tímto pomocníkem hodně líbí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se na něm líbí to, že není tolik pigmentovaný, takže se nebojím, že bych to mohla přehnat. Mám hodně podobný odstín od Inglotu a s tím se tedy musí daleko opatrněji.. Pravda ale je, že má zase trošku delší výdrž. Je to o názoru každé.... :-)

      Děkuji za komentář, Veru :-)
      Skills of Art

      Vymazat
  10. už druhý blog, na ktorom čítam naň recenziu a veľmi sa mi páči! asi to bude prvý výrobok od Mary Kay, ktorý vyskúšam :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Každým Vaším komentářem jsem moc potěšena :-) Děkuji..

Populární příspěvky z tohoto blogu

#109 Únor za námi

Ú nor 2015 už je oficiálně za námi. Stalo se toho celkem hodně, a proto se s vámi podělím o pár fotek :-) Konec vykecávání, jdeme na ně.

#103 Filmy, které byste měla jako žena vidět

P řeci jen ještě není natolik teplo, abychom trávily většinu dne venku. A tak se celkem rády ještě zachumláme do deky a s kávou v ruce zhlédneme nějaký film. Původně byl tento článek plánován na Valentýna, ale proč mučit drahé polovičky slaďárnami. Pojďme si je vychutnat spolu - samy ženy!

#93 DIY: Co se svícny z IKEA?

S víčky z IKEA milují všichni. Někteří se možná bojí, aby nevyhořeli (viď, tati?) , ale stejně je milují. A i tak si je koupíme, ačkoli je vlastně ani nepotřebujeme. Dvacet pět hodin celkem obstojné vůně je prostě fajn. Když stojíme v obchodě a házíme bezhlavě jednu svíčku za druhou do vozíku (protože "no neber to, za tu cenu!"), možná nám nedojde, že po vypálení vosku zůstane docela pěkná skleněná nádobka. Taková, že pokud v sobě máme alespoň trochu vetešníka, bude nám líto ji vyhodit. Ať jich máme doma klidně sto padesát! :-) A tak jsem tu s pár tipy, co s takovou nádobkou udělat.