Přeskočit na hlavní obsah

#154 Září v obrazech...

Ahoj čtenáři!
Máme tu fotoshrnutí měsíce, který už je zase (!) minulostí. Tentokrát září.. Víte, tyto články dělám tak, že si udělám složku a v průběhu měsíce do ní čas od času umístím fotku. Nakonec je potom všechny pověsím na blog. Po otevření složky za poslední měsíc jsem ale, možná trochu s hrůzou, zjistila, že bych úplně v pohodě mohla tento přehled pojmenovat Jídlo v obrazech.
































Takže tady prostě máte něco na chuť. Beztak to je stejně snad nejkomentovanější věc ve všech článcích, tak vám snad udělá radost aspoň to.. :o))) 

Poslední dobou snídám tak, jak je uvedeno na první fotce. Jogurt, vločky, nějaké ovoce a semínka. Každý den jiná.. A nebo trochu ode všech! :-)


































Taky jsem začala nějak kafíčkovat po kavárnách. Což je sice příjemné, ale beru to jako jakýsi rozmar, který není až tak nutný. Hlavně pro peněženku mou, i ostatních. Takže to se zase musí trošku omezit :-) 



































Ani v Angelatu mi nechutnala zmrzka tolik! Cacao na Nám. Republiky vede! Tata s příchutí Raffaelo? Bezkonkurenční!
Domáci, ze zahrádky... :)

































Podzim už je vážně tady! 

































Úžasný koktejl od firmy, která mi je moc sympatická. Skoro jako jejich boží etikety! 


































Má nejúžasnější kamarádka bude mít letos maturiťák a tak jsem absolvovala i pár prohlídek v salónech. Krása..!

Jedno mango z trhu na Nám. Republiky, kterým jsem se odměnila za to, že jsem vydržela dvě hodiny na rétorice :-D Byla moc dobrá a Créme de la Créme někdy navštívím i v jejich kamenné prodejně.


Na konci měsíce jsem vyhlásila i jednu giveaway o rtěnku a něco na zub, tak pokud jste tak ještě neučinili, pospěšte si! Končíme sedmého října. 

No, nakonec se to jídlo ještě podařilo trochu vyvážit, ale i tak.. :-) Jak jste se měli v září vy? :-)
Pište a mějte se krásně :-)
Vaše,

P.S.: Některé fotky jste už mohli vidět na mém Instagramu, takže těm, co mě sledují, se omlouvám, že jsem je třeba trochu nudila. Ti, co mě ale nesledují, mohou začít tady :-P Děkuji  


Komentáře

  1. Krásné fotečky...., úžasné mňamky...
    Tak krásný i další měsíc.... :) Kat....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Tobě taky!! :-)

      Měj se hezky!
      Skills of Art

      Vymazat
  2. Vločky, jogurt, ovoce i arašídové máslo dělají společnost na snídani i mě nějaký ten rok :) a hrozně mi to tak vyhovuje
    Ségra má letos taky maturiťák, tak jsme vybírali šaty :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem spíš zvyklá na slané snídaně a vždy mi to vyhovovalo i víc, ale ve škole je pro mě nějak praktičtější jíst jogurty. Tak jsem si zvykla snídat i mírně nasladko. Jinak jsem docela jedla i ovesné kaše, ale po nich jsem jsem byla taková "zapláclá", ráno se mi to zdálo moc syté. Tohle je pro mě úplně nejlepší varianta - najím se akorát, ale nejsem přejedená. Jinak já myslela, že máš malou sestru, ty nám tajíš ještě jednu? :-D

      Měj se hezky, Veru! :-)
      Skills of Art

      Vymazat
  3. Děkuji za ten přívlastek u kamarádky :*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně přišlo blbý tam psát nejlepší kamarádka, to je jako když nám je osm :-D Tak jsi hold nejúžasnější ;-)

      Vymazat

Okomentovat

Každým Vaším komentářem jsem moc potěšena :-) Děkuji..

Populární příspěvky z tohoto blogu

#109 Únor za námi

Ú nor 2015 už je oficiálně za námi. Stalo se toho celkem hodně, a proto se s vámi podělím o pár fotek :-) Konec vykecávání, jdeme na ně.

#103 Filmy, které byste měla jako žena vidět

P řeci jen ještě není natolik teplo, abychom trávily většinu dne venku. A tak se celkem rády ještě zachumláme do deky a s kávou v ruce zhlédneme nějaký film. Původně byl tento článek plánován na Valentýna, ale proč mučit drahé polovičky slaďárnami. Pojďme si je vychutnat spolu - samy ženy!

#93 DIY: Co se svícny z IKEA?

S víčky z IKEA milují všichni. Někteří se možná bojí, aby nevyhořeli (viď, tati?) , ale stejně je milují. A i tak si je koupíme, ačkoli je vlastně ani nepotřebujeme. Dvacet pět hodin celkem obstojné vůně je prostě fajn. Když stojíme v obchodě a házíme bezhlavě jednu svíčku za druhou do vozíku (protože "no neber to, za tu cenu!"), možná nám nedojde, že po vypálení vosku zůstane docela pěkná skleněná nádobka. Taková, že pokud v sobě máme alespoň trochu vetešníka, bude nám líto ji vyhodit. Ať jich máme doma klidně sto padesát! :-) A tak jsem tu s pár tipy, co s takovou nádobkou udělat.