Přeskočit na hlavní obsah

#145 Mé jmeniny!...

Ahoj čtenáři!
už je tomu rok, co jsem se vám poprvé chlubila dárky, co jsem dostala ke svým jmeninám. Poslední dobou se setkávám s hodně lidmi, kteří svůj svátek vůbec neslaví, popř. přijmou pár přání, ale nijak zvlášť tento den neprožívají. My to máme v rodině jinak - svátek slavíme asi na stejné úrovni jako narozeniny. Konec konců - je to den, kdy můžete slavit, ale narozdíl od narozenin si nemusíte zvyšovat věk (:-D). A to se vyplatí!
Jako vždycky jsem letos dostávala dárečky na etapy. Od přítele dokonce na dvě. V té první jsem dostala French press, který jsem si moc přála a k tomu kvaltní středně mletou kávu z M&S, která má nést v chuti stopy po citronu a ořechu. Je opravdu moc dobrá a jsem ráda, že i doma nebudu muset pít rozpustnou kávu (i když ta bez kofeinu z Lidlu je také dobrá). Aby té kávy nebylo málo, ještě jsem dostala kapsle do kávovaru Dolce Gusto s příchutí Chai Tea Latté. Chutná stejně jako Turtle z Costy, takže za mě má tento dáreček také palec nahoru :o)..
No a druhou etapu dárečků můžete vidět už na fotkách. Přítel mě překvapil krásnou kytičkou, jejíž růže už teď visí květy dolů a suší se do vázy. Tak jako všechny ostatní, které jsem kdy od něj dostala :-) (Děláte to někdo taky? :)) ... 
Ostatní dva dárečky jsou už "z dílny" kosmetických výrobců. Poslední dobou mě hodně začaly bavit rtěnky, takže mi přibyla jedna od Makeup Revolution v odstínu Chic. Ten se mi moc líbí, ale nečekala jsem, že bude mít třpytky. Osobně mám ráda rtěnky buď úplně bez třpytek a nebo s co nejmenšími, ale tady jsou docela znatelné a asi si budu muset trochu zvykat.
Paletka očních stínů, které mě rovněž začaly hodně zajímat (ovšem ne najednou s rtěnkou :D), jsou od I heart makeup. A jsou boží! Obsahem je 32 stínů, 10 matných a 32 se třpytkami. Zatím jsem jich zkoušela asi šest, ale určitě si s nimi vyhraji. Pigmentaci mají dobrou a výdrž je na tom stejně :-)
Za zmínku stojí ještě jeden dárek a to obal na tablet s klávesnicí. Sama jsem si ho na internetu vybrala a jen poslala odkaz rodičům. V popisu stojí, že je pro tablety velikosti 7" až 8". Ten můj má 7,85" a světe div se - nevejde se tam! :X ... Tak snad to vymění.. 
No a to je asi vše... :-) Mějte se krásně!
Vaše,


Komentáře

  1. Dostala jsi krásné dárky :) Ta paletka je moc hezká.

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  2. Paletka je nádherná :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  3. Dárečky jsi dostala krásné :) My si k svátku přejeme a dáváme si nějakou drobnost nebo sladkost s rodinou i přítelem

    OdpovědětVymazat
  4. Odpovědi
    1. Zatím z ní mám stejné pocity :o))

      Děkuji za komentář, Peggie :-))

      Vymazat

Okomentovat

Každým Vaším komentářem jsem moc potěšena :-) Děkuji..

Populární příspěvky z tohoto blogu

#109 Únor za námi

Ú nor 2015 už je oficiálně za námi. Stalo se toho celkem hodně, a proto se s vámi podělím o pár fotek :-) Konec vykecávání, jdeme na ně.

#103 Filmy, které byste měla jako žena vidět

P řeci jen ještě není natolik teplo, abychom trávily většinu dne venku. A tak se celkem rády ještě zachumláme do deky a s kávou v ruce zhlédneme nějaký film. Původně byl tento článek plánován na Valentýna, ale proč mučit drahé polovičky slaďárnami. Pojďme si je vychutnat spolu - samy ženy!

#93 DIY: Co se svícny z IKEA?

S víčky z IKEA milují všichni. Někteří se možná bojí, aby nevyhořeli (viď, tati?) , ale stejně je milují. A i tak si je koupíme, ačkoli je vlastně ani nepotřebujeme. Dvacet pět hodin celkem obstojné vůně je prostě fajn. Když stojíme v obchodě a házíme bezhlavě jednu svíčku za druhou do vozíku (protože "no neber to, za tu cenu!"), možná nám nedojde, že po vypálení vosku zůstane docela pěkná skleněná nádobka. Taková, že pokud v sobě máme alespoň trochu vetešníka, bude nám líto ji vyhodit. Ať jich máme doma klidně sto padesát! :-) A tak jsem tu s pár tipy, co s takovou nádobkou udělat.