Přeskočit na hlavní obsah

#139 Bydlení v šestiúhelníku a až na vrcholky hor...

Dobré ráno, čtenáři!

Zrovna ležím ve velké měkké hotelové posteli v pokoji podivného tvaru, jelikož je součástí jednoho velkého šestiúhelníku. Držím tablet, klofu písmenko po písmenku, koutkem oka sleduji jestli už mizí pára a mlha z údolí pod námi, abychom měli odpoledne ten nejlepší výhled, a tak trochu se těším, až za devět minut vzbudím přítele, který mi ještě spokojeně oddychuje do ucha, abychom se začali chystat na snídani. 



Jsme tu už třetí den a znovu se přesvědčujeme, že i v Česku je krásně. Krkonoše jsou super i za deště, kterého jsme si zatím užili skoro víc, než slunce. Však ono se to zlepší :o) Původně jsem chtěla během pobytu napsat alespoň tři články o tom, co tu podnikáme, ale k notebooku se mi tady wifi vůbec nepřipojí a na tabletu je to značně nepohodlné. Články ale píši a těším se, až je v Praze publikuji :-) Třeba budou i o tom, co jsem dostala k svátku, co jsem si tu koupila, ale v zásobě je i pár receptů a jedna skvělá výhra v GA! :-) 


Jestli se při dnešním výšlapu budu cítit takhle...! :-D 

Zatím se mějte krásně, pište mi jak si užíváte srpnové dny a já jdu na tu snídani! :-D 
Vaše, 




P.S.: Nejaktuálnější fotky můžete vidět třeba na Insagramu mě i tohoto blogu - skillsofart (v menu blogu :-))) 

Komentáře

  1. Odpovědi
    1. To je, ale už se nám to pomalu krátí... :-(

      Děkuji za komentář, Il :-)

      Vymazat
  2. Taky si myslím, že v Česku je plno krásných míst :) Zrovna teď se chystám na prodloužený víkend s kamarádkou na Lipno, tak už se těším, protože jinak jsou moje dny pořád pracovní

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z Lipna jsme se zrovna vrátili s přítelem. Je tam úžasně, tak ať vám vyjde počasí! :)
      Michelle B :)

      Vymazat
    2. Na Lipně si to, Veru, určitě užijete! Já tam byla před pár lety a bylo tam krásně, to samé tvrdili rodiče, kteří tam byli minulý týden. Byli moc spokojeni i přesto, že tam bylo opravdu hodně lidí :-)

      Děkuji za komentář a užijte si pobyt! :-)

      Vymazat
  3. V Krkonoších jsem nikdy nebyla, ale dokážu si představit, že je tam krásně! :)
    Mimochodem nikdy mi nešlo do hlavy, jak na tu "stěnu" dokážou vyšplhat, udržet se na ní a ještě jí v klidu okusovat :D
    Michelle B :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak vzhledem k tomu, že jsem se tak opravdu cítila, tak ti to povím, jak se tam dokážou udržet... :D Takže.. dáš jednu nohu, pak druhou a rukama baštíš borůvky, které jsou tady vážně na každém rohu.. Ne, sranda.. je tu vážně pěkně :-)

      Děkuji za komentář, Michelle :-)

      Vymazat

Okomentovat

Každým Vaším komentářem jsem moc potěšena :-) Děkuji..

Populární příspěvky z tohoto blogu

#109 Únor za námi

Ú nor 2015 už je oficiálně za námi. Stalo se toho celkem hodně, a proto se s vámi podělím o pár fotek :-) Konec vykecávání, jdeme na ně.

#103 Filmy, které byste měla jako žena vidět

P řeci jen ještě není natolik teplo, abychom trávily většinu dne venku. A tak se celkem rády ještě zachumláme do deky a s kávou v ruce zhlédneme nějaký film. Původně byl tento článek plánován na Valentýna, ale proč mučit drahé polovičky slaďárnami. Pojďme si je vychutnat spolu - samy ženy!

#93 DIY: Co se svícny z IKEA?

S víčky z IKEA milují všichni. Někteří se možná bojí, aby nevyhořeli (viď, tati?) , ale stejně je milují. A i tak si je koupíme, ačkoli je vlastně ani nepotřebujeme. Dvacet pět hodin celkem obstojné vůně je prostě fajn. Když stojíme v obchodě a házíme bezhlavě jednu svíčku za druhou do vozíku (protože "no neber to, za tu cenu!"), možná nám nedojde, že po vypálení vosku zůstane docela pěkná skleněná nádobka. Taková, že pokud v sobě máme alespoň trochu vetešníka, bude nám líto ji vyhodit. Ať jich máme doma klidně sto padesát! :-) A tak jsem tu s pár tipy, co s takovou nádobkou udělat.