Přeskočit na hlavní obsah

#127 TAK NA TO JSEM NEMYSLELA ANEB VĚCI, NA KTERÉ ČLOVĚK PŘIJDE AŽ PO REKONSTRUKCI

On občas člověk tak trochu nepřemýšlí. A nebo nepřemýšlí dopředu. Jak jsem už jednou zmiňovala, baví mě rekonstruovat a nějakým způsobem zlepšovat (alespoň občas zlepšovat) prostor pro bytí. 

Víte, mám koníčky, baví mě cestovat, ale ráda investuji svůj čas i peníze hlavně do svého příbytku - současně to je jen něco přes dvacet metrů, kterých sdílím s mou kočičí kámoškou, ale vím, že až přijde doba, kdy budu paní domu (či bytu?), vrhnu se do toho ještě s větším nasazením! :-) Koneckonců, pořád je co zlepšovat - a neměl by se člověk cítit nejlépe doma? 

Ale k pointě článku!

Už jsem hodněkrát přesouvala postel k oknu, skříň ke dveřím, stůl před postel a asi tak stopadesátkrát tam a zpět. Ale i kdybych to udělala stopadesátkrátjednou, tak by se cestou objevilo něco, proč bych to posunula po stopadesátédruhé..

Víte co tím myslím? 
Nu, že věci, které se zdají při plánování jako nejlepší a nejpraktičtější a nezdesignovéjší, nemusí opravdu takové být. 

Vezměte si takový stůl bez šuplíků...

Řekla bych, že se v poslední době stává poměrně populárním. Zkrátka - líbí se mi. Sama mám připěvněnou dřevěnou desku na šicím stroji po mé babičce. Ten šicí stroj v něm ještě pořád je, čímž jsem získala i bonus - šuplík o šířce celých 11cm! A ne - nestačí to. Obsahem je tak akorát jeden vlhčený ubrousek, dva zvýrazňovače a čtyři mince z dovolené. I když se to třeba nezdá, šuplík by se sem tam hodil. Třeba když je návštěva ve dveřích a potřebujete rychle uklidit :-))


...nebo vzorované závěsy...

Když nad tím tak přemýšlim, musela jsem být před rokem buď ovlivněna maturitním stresem, nebo jsem byla na houbičkách. Vzorované závěsy už brzy sundám a nahradím je jednobarevnýma. Zvětším pokoj, prosvětlím ho a ještě si budu mít prostor pro kreativní vyžití na stěně.. :-))

 ...jak se spí bez nočního stolku?...
 Podle mě úplně stejně jako s ním. Tedy pokud nejste čtenáři. Pokud je poslední zvuk, který slyšíte před dovřením očí, zaklapnutí knihy, máte bez nočního stolku dvě možnosti - buď knihu strčíte pod polštář a mizerně se vyspíte (stačí, že tam je už mobil), nebo ji dáte vedle postele na podlahu a riskujete, že si s ní kočka půjde "hrát"... :-) 

Napište mi, čeho bych se měla vyvarovat při letošním faceliftu pokoje a taky se pochlubte, co "chytrého" jste vytvořili vy :-)))

Mějte hezký večer,
Pozn.: Ode dneška už mám prázdniny, takže se budu snažit být aktivnější :-)

Pokud se Vám článek líbil a chcete vidět další, klikněte na odběry, děkuji! ♥
 
 Veškeré obrázky jsou ilustrační se zdrojem zde.

Komentáře

  1. Jsem taky ten blázen, co pořád tak různě stěhuje nábytek po pokoji :D

    OdpovědětVymazat
  2. Překontrolovat eToro, největší sociální investiční síť na světě, kde miliony klientů vydělávají kopírováním obchodních rozhodnutí našich nejlepších obchodníků.

    Obchod odkudkoli Čas jsou peníze. Obchodujte na počítači, mobilu a tabletu

    Otevřené obchody na eToro: 227,651,647

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Každým Vaším komentářem jsem moc potěšena :-) Děkuji..

Populární příspěvky z tohoto blogu

#109 Únor za námi

Ú nor 2015 už je oficiálně za námi. Stalo se toho celkem hodně, a proto se s vámi podělím o pár fotek :-) Konec vykecávání, jdeme na ně.

#103 Filmy, které byste měla jako žena vidět

P řeci jen ještě není natolik teplo, abychom trávily většinu dne venku. A tak se celkem rády ještě zachumláme do deky a s kávou v ruce zhlédneme nějaký film. Původně byl tento článek plánován na Valentýna, ale proč mučit drahé polovičky slaďárnami. Pojďme si je vychutnat spolu - samy ženy!

#93 DIY: Co se svícny z IKEA?

S víčky z IKEA milují všichni. Někteří se možná bojí, aby nevyhořeli (viď, tati?) , ale stejně je milují. A i tak si je koupíme, ačkoli je vlastně ani nepotřebujeme. Dvacet pět hodin celkem obstojné vůně je prostě fajn. Když stojíme v obchodě a házíme bezhlavě jednu svíčku za druhou do vozíku (protože "no neber to, za tu cenu!"), možná nám nedojde, že po vypálení vosku zůstane docela pěkná skleněná nádobka. Taková, že pokud v sobě máme alespoň trochu vetešníka, bude nám líto ji vyhodit. Ať jich máme doma klidně sto padesát! :-) A tak jsem tu s pár tipy, co s takovou nádobkou udělat.