Přeskočit na hlavní obsah

#123 ...žijeme hokejem...

Považuji se fanouška hokeje. A myslím si, že mu docela rozumím - asi tak, jako dalších 10 milionů obyvatel v této republice :-D.

Všechno to pro mě začalo zimními olympijskými hrami v roce 2010 ve Vancouveru, kdy jsem kvůli zápasům vstávala o pár hodin dříve a po pár srdečních zástavách, které jsem prodělala během utkání jsem šla rovnou do školy, kde jsme všechny třetiny důkladně probrali. Když jsme olympiádu nevyhráli, přišlo mistrovství a to  se už slavilo. 


Kdybych v té době ale tušila, že tímto pro mě začne éra, díky které mám teďka ve skříni složených několik českých vlajek, národní dres, téměř celou výbavu slávistického fanouška, v hlavě hymnu Slavie a že získám přátelství kluků - spolužáků - protože to je ta holka "kterározumíhokejiaránoběhemšampionátusipředzačátkemhodinyčteSport".....
Říkala jsem si, že až bude MS v Česku, budu klidně ležet před stadionem a čekat, až otevřou pokladny. Jenže nedostalo se na mě.. 

V dění ale jsem, bydlím, čeští kluci bydlí nedaleko mě a tak jsem tu atmosféru nasála tak, jako tak.. I když ta vůně teprve začíná. A doufám, že bude vonět co nejdéle - a ještě intenzivněji!!

Pojďme se tedy podívat, jak se to prožívá v Praze.
 Zastávka tramvaje :-)



 Síň slávy českého hokeje + fanshop naleznete v Galerii Harfa hned vedle O2 areny :-)


 Neoluxor vyndal zboží :-D :-)



Českou trikolorou je ozdobené i autíčko :-3

Současné bydliště našeho týmu :-)
 
+ jedna fotka na závěr :-D Je vidět, že v nás kus hokejového srdce je :-D

Jak vnímáte hokej Vy? :-)
Přeji hezkou sobotu,

Pokud se Vám článek líbil a chcete vidět další, klikněte na odběry, děkuji! ♥

Komentáře

  1. Hokej mám taky ráda, ale jsem spíš na fotbal, ale s těma klukama to mám podobně- "tyjo, holka co rozumí fotbalu, to je hustý" :D
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě fotbal baví hlavně ve chvíli, kdy o něco jde - a v případě ČR to je bohužel málokdy :D Takže za mě spíš ten hokej - ne snad proto, že máme více úspěchů, ale hlavně proto, že to je rychlejší :-))

      Vymazat
  2. Hokej mám také moc ráda. Každý rok se těším na květen až zase začne mistrovství. :-D
    Denisa
    SVĚT KOSMETIKY

    OdpovědětVymazat
  3. jehéé, super :)
    já jsem taky hokejový g´fanda, baví mě koukat, kibicovat, fandit... mám ráda tu atmosféru, mám ráda ten sport. A že fandím jen nároďáku? a co jako, není to tak snad správně? :D

    OdpovědětVymazat
  4. Taky jsem propadla hokeji.... jen to bylo o trochu dříve Nagano mě osvítilo, tehdy jako základní školou povinnou :D a s přestávkami mě to drží do teď. Hlavně že je na co koukat ;)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Každým Vaším komentářem jsem moc potěšena :-) Děkuji..

Populární příspěvky z tohoto blogu

#109 Únor za námi

Ú nor 2015 už je oficiálně za námi. Stalo se toho celkem hodně, a proto se s vámi podělím o pár fotek :-) Konec vykecávání, jdeme na ně.

#103 Filmy, které byste měla jako žena vidět

P řeci jen ještě není natolik teplo, abychom trávily většinu dne venku. A tak se celkem rády ještě zachumláme do deky a s kávou v ruce zhlédneme nějaký film. Původně byl tento článek plánován na Valentýna, ale proč mučit drahé polovičky slaďárnami. Pojďme si je vychutnat spolu - samy ženy!

#93 DIY: Co se svícny z IKEA?

S víčky z IKEA milují všichni. Někteří se možná bojí, aby nevyhořeli (viď, tati?) , ale stejně je milují. A i tak si je koupíme, ačkoli je vlastně ani nepotřebujeme. Dvacet pět hodin celkem obstojné vůně je prostě fajn. Když stojíme v obchodě a házíme bezhlavě jednu svíčku za druhou do vozíku (protože "no neber to, za tu cenu!"), možná nám nedojde, že po vypálení vosku zůstane docela pěkná skleněná nádobka. Taková, že pokud v sobě máme alespoň trochu vetešníka, bude nám líto ji vyhodit. Ať jich máme doma klidně sto padesát! :-) A tak jsem tu s pár tipy, co s takovou nádobkou udělat.