Přeskočit na hlavní obsah

#119 BŘEZEN: fotoshrnutí

Teď začíná to hezké období. Kdy není ještě takové vedro, ale v pohodě stačí slabší mikina. Alespoň by takové období nastat mělo, viď Apríle?


A jak jsem uplynulý březen prožila já, na to se pojďme podívat :-)

Počátkem měsíce jsem se zcela spontánně ocitla na hezkém výletě v Kutné Hoře :-)

Na farmářském trhu jsem si koupila výborný jogurt s ještě hezčím obalem ::-) // Vyzkoušela jsem poprvé recept od mamky holek z A cup of style - sledujete ji? :-)

Nebýt těch paneláků v pozadí, neřekla bych, že to je fotka z Prahy..

S Honzou jsme šli na první větší procházku v tomto roce. Z ní pochází i předešlá fotka :-)

 V Holešovické tržnici jsem sehnala listový špenát (mimochodem, vím, že byl březen, ale ta cena?) a vzniklo nej jídlo za měsíc březen - Rýže natural, listový špenát a tofu. // Listy špenátu jsem i rozmixovala s grepem a překvapivě to bylo vážně moc dobré!

Aby to nevypadalo, že žiji jen zdravě :-D - S Honzou jsme už po několikáté dělali domáci burgery (včetně housky). // Pokud máte rádi Kinder Maxi King a budete se motat kolem Prahy, tak jděte na tento dortík Na Růžek na náměstí v Říčanech u Prahy. Byl opravdu vynikající! :-)

Do sbírky mi přibyl další produkt od Himalayi - první krém, který nezanechává mastnou pokožku, takže opět tato značka nezklamala :-) // Pokud máte akné, tak doporučuji kosmetiku s obsahem oleje z čajovníku. Ten mi opravdu pomohl.

V Říčanech jsem sehnala i vosk YC - Midsummer´s night. V obchodě mi voněl nejvíc, ale znovu si ho už asi  nekoupím. Je z něj cítit něco jako pánský deodorant, což mi sice voní, ale jen na mém příteli :-)) // Knížku, kterou zrovna čtu je 1000 věcí, co mě serou. Znáte? Koukněte na webu ;)

Úderem jara jsem zahájila soutěž (chcete-li giveaway), která má velmi jednoduchou podmínku a soutěžit můžete až do 17.4.2015. Jestli jste se ještě nezapojili, tak máte možnost  TADY :-)

Jaký byl Váš měsíc březen? Pokud jste dělali shrnutí na svém blogu, hoďte mi do komentářů odkaz, ráda se podívám :-)
Vaše, 
Pokud se Vám článek líbil a chcete vidět další, klikněte na odběry, děkuji! ♥

Komentáře

  1. Měla jsi skvělý měsíc :) No můj březen byl plný školních povinností a pak taky cvičení a brigády :D. Lucky a Niki mamku sleduju, ale zatím jsem žádný její recept nezkoušela

    OdpovědětVymazat
  2. krásné fotky, hlavně to jídlo!

    OdpovědětVymazat
  3. To jídlo vypadá dost lákavě. :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Každým Vaším komentářem jsem moc potěšena :-) Děkuji..

Populární příspěvky z tohoto blogu

#109 Únor za námi

Ú nor 2015 už je oficiálně za námi. Stalo se toho celkem hodně, a proto se s vámi podělím o pár fotek :-) Konec vykecávání, jdeme na ně.

#103 Filmy, které byste měla jako žena vidět

P řeci jen ještě není natolik teplo, abychom trávily většinu dne venku. A tak se celkem rády ještě zachumláme do deky a s kávou v ruce zhlédneme nějaký film. Původně byl tento článek plánován na Valentýna, ale proč mučit drahé polovičky slaďárnami. Pojďme si je vychutnat spolu - samy ženy!

#93 DIY: Co se svícny z IKEA?

S víčky z IKEA milují všichni. Někteří se možná bojí, aby nevyhořeli (viď, tati?) , ale stejně je milují. A i tak si je koupíme, ačkoli je vlastně ani nepotřebujeme. Dvacet pět hodin celkem obstojné vůně je prostě fajn. Když stojíme v obchodě a házíme bezhlavě jednu svíčku za druhou do vozíku (protože "no neber to, za tu cenu!"), možná nám nedojde, že po vypálení vosku zůstane docela pěkná skleněná nádobka. Taková, že pokud v sobě máme alespoň trochu vetešníka, bude nám líto ji vyhodit. Ať jich máme doma klidně sto padesát! :-) A tak jsem tu s pár tipy, co s takovou nádobkou udělat.