Přeskočit na hlavní obsah

#117 Prodloužení...

Skoro čtrnáct dní tady bylo pusto a prázdno. Důvodem nebyl ani tak nedostatek času, ale to, že jsem chtěla, aby prvním článkem byla soutěž, která odstartovala úderem jara. 

Ehm, "jara"...

Děkuji všem, co se zúčastnili, ale aby bylo adeptů na výhru ještě více, rozhodla jsem se, že soutěž prodloužím. A to celkem o dalších 14 dní.. :-) (t.j. do 17.4.2015) Blog bude ale ode dneška už normálně fungovat :-)

 Hrát můžete tady a podmínkou je jen napsat mi, jaký jarní výlet byste mi doporučili :-)

Spring Moments by lucia and mapp, via Flickr / RLD

Doufám, že jste vstoupili do nového měsíce šťastným krokem a užíváte si Velikonoce!
Vaše,

Zdroj obrázku zde

Komentáře

  1. Ahoj Hani, já jsem vstoupila do nového měsíce víkendem domů a o pět kilo lehčí po čtyřech týdnech s Mačingovou :) A nyní už zase diplomkuju, kéž by mi to šlo tak, jak mi to nejde :D bára.kára blog

    OdpovědětVymazat
  2. Už jsem si říkala, co s Tebou je :), budu se těšit na články

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, budu se těšit na každý nový článek :))

    Life by Peggy

    OdpovědětVymazat
  4. Pusto a prázdno .. no jo to chápu taky se nám to na blogu občas stává :D A tak aspoň že už jsi z5 ;-) Těším se na články.
    KlarissAddell

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Každým Vaším komentářem jsem moc potěšena :-) Děkuji..

Populární příspěvky z tohoto blogu

#109 Únor za námi

Ú nor 2015 už je oficiálně za námi. Stalo se toho celkem hodně, a proto se s vámi podělím o pár fotek :-) Konec vykecávání, jdeme na ně.

#103 Filmy, které byste měla jako žena vidět

P řeci jen ještě není natolik teplo, abychom trávily většinu dne venku. A tak se celkem rády ještě zachumláme do deky a s kávou v ruce zhlédneme nějaký film. Původně byl tento článek plánován na Valentýna, ale proč mučit drahé polovičky slaďárnami. Pojďme si je vychutnat spolu - samy ženy!

#93 DIY: Co se svícny z IKEA?

S víčky z IKEA milují všichni. Někteří se možná bojí, aby nevyhořeli (viď, tati?) , ale stejně je milují. A i tak si je koupíme, ačkoli je vlastně ani nepotřebujeme. Dvacet pět hodin celkem obstojné vůně je prostě fajn. Když stojíme v obchodě a házíme bezhlavě jednu svíčku za druhou do vozíku (protože "no neber to, za tu cenu!"), možná nám nedojde, že po vypálení vosku zůstane docela pěkná skleněná nádobka. Taková, že pokud v sobě máme alespoň trochu vetešníka, bude nám líto ji vyhodit. Ať jich máme doma klidně sto padesát! :-) A tak jsem tu s pár tipy, co s takovou nádobkou udělat.