Přeskočit na hlavní obsah

#116 Jarní hraní!

Dneska jsme se probudili do plnohodnotného jarního dne. Doufám, že se vám všem podařilo vykročit z postele tou správnou nohou :-)

A pokud jste trošku hráči, pojďte se zúčastnit soutěže.
--> pokračování článku -->

O co budeme hrát?
  • Candle plate alias talířek na svíčku a na vonnou tyčinku
  • Krémový lak na nehty od s-he
  • Čistící pleťové mléko od Weledy (pro normální a suchou pokožku)
  • Vzoreček pleťového mléka od L'Occitane
  • Sprchový peeling s vlašskými ořechy a fíkem
  • a na závěr jedna čokoládka od Toblerone  

Pravidla?
1) Napište mi tip na ideální jarní výlet.
2) Držet si palce :-)
3) Pokud budete soutěž kdekoli sdílet, můžete připsat ještě jeden komentář pro zvýšení šance (do něj stačí vložit jen odkaz, kam jste soutěž sdíleli).

Podmínkou soutěže není sledovat můj blog (jelikož by stejně polovina příchozích po ukončení soutěže odešla), ale zároveň na Vás nechci ani žádný kontakt, jelikož se mi výherce přihlásí sám :-) Když se nepřihlásí, vyhlásím jiného :-)

Soutěž bude ukončena v pátek 3.4.2015 - výherce vyhlásím v tomto článku a na facebooku blogu tady.


SOUTĚŽ BYLA UKONČENA - VÝHERCE JE - KLÁRA KOMRSOVÁ. 
Prosím, aby se do neděle ozvala na e-mail skills-of-art@seznam.cz a připsala adresu, kam mám balíček poslat. Pokud se neozve do neděle 19.4. 2015, bude vylosován jiný výherce.  Toho popř. zveřejním JEN NA FACEBOOKU tohoto blogu.


Mějte krásný den a krásné jaro!


Komentáře

  1. Můj ideální jarní výlet? V poslední době jsem se dala na běhání, takže vyrazit na dvě hodinky do přírody se proběhnout, v uších sluchátka se skvělou hudbou a kochat se přírodou :)

    OdpovědětVymazat
  2. To je moc pěkná soutěž! Perfektní jarní výlet? Já miluji procházky v lese, tj. na nějakou rozhlednu za slunečného počasí. A nebo je také super zajít do ZOO, na jaře se rodí spousta mláďat, a tak je tam príma podívaná. Navíc, zoologických zahrad máme v Čechách poměrně dost, a tak snad každý má nějakou v rozumné dojezdové vzdálenosti ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Za mě asi hřebčín Slatiňany zabývající se chovem starokladrubského vraníka. Prostředí, kde se natáčel seriál Dobrá voda. Na pastvinách už budou letošní hříbata a od 1.4. začíná i návštěvní sezóna. V okolí se dá navštívit např. Kočičí hrádek, rozhledna Bára, hipologické muzeum, atd... :)

    OdpovědětVymazat
  4. Sdíleno https://plus.google.com/u/0/111719091868151544104/posts

    OdpovědětVymazat
  5. Krásná výhra :)
    Ideální výlet - pěší vycházka na Kunětickou horu :)

    OdpovědětVymazat
  6. ideálny jarný výlet je akákoľvek prechádzka do prírody kde sa pomaly, ale isto začína všetko pekne prebúdzať :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  7. zdieľala som tu: https://www.facebook.com/lubeznablog/posts/484527238367510
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  8. Ideální výlet.. No tak já bych asi jela na nějaký zámek anebo bych šla na výšlap na Lysou horu. :)
    Super giveaway. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Vyrazit do Pražské botanické zahrady na motýli. Jsou nádherní. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Sdíleno: https://plus.google.com/110817391474014451148/posts

    OdpovědětVymazat
  11. Podle mě ideální jarní výlet začíná probuzením se do krásného dne, plného sluníčka a svěžího vzduchu. Pak ať už je vlastně úplně jedno kam člověk zamíří. Já osobně na jaře začínám navštěvovat zoologické zahrady a hrady a zámky, které se probouzejí ze zimního spánku stejně jako květiny na zámeckých zahradách... :)

    OdpovědětVymazat
  12. Ideální jarní výlet...prostě příroda chodíme každoročně na Pálavu je tam moc pěkně takže doporučuji pokud si tam ještě nebyla :) Na Velikonoce ideál !! Bývá tam vždy moc lidí i když letos nwm má být dost zima.

    OdpovědětVymazat
  13. Sdílím zde:
    https://www.facebook.com/pages/KlarissAddell/590401431082949?ref=hl

    OdpovědětVymazat
  14. Ideální jarní výlet? Mě to láká na zámek Hradec nad Moravicí, je tam krásně, a obzvlášť na jaře!
    Soutěž krásná, držím si palce :)
    Krásné svátky jara, Lenka
    lenka_jas@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Mám tady jeden tip, který je i osvědčený! Byli jsme o víkendu na výletě ve Starém Ransku, které je proslulé svými bledulkovými "poli" nebo prostě v lese roste spoustu bledulek a to k jaru prostě patří. Všem doporučuji! :-) Jinak giveaway skvělé, hodilo by se mi všechno, tak jsi jdu držet palce :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Ideální jarní výlet je podle mě kamkoliv do přírody, nabít se svěží energií přírody a nachytat první hřejivé paprsky. Pro mě je ideální jarní výlet coffee to go a procházet se okolo řeky, moře nebo jen tak v parku s mým milovaným :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Každým Vaším komentářem jsem moc potěšena :-) Děkuji..

Populární příspěvky z tohoto blogu

#109 Únor za námi

Ú nor 2015 už je oficiálně za námi. Stalo se toho celkem hodně, a proto se s vámi podělím o pár fotek :-) Konec vykecávání, jdeme na ně.

#103 Filmy, které byste měla jako žena vidět

P řeci jen ještě není natolik teplo, abychom trávily většinu dne venku. A tak se celkem rády ještě zachumláme do deky a s kávou v ruce zhlédneme nějaký film. Původně byl tento článek plánován na Valentýna, ale proč mučit drahé polovičky slaďárnami. Pojďme si je vychutnat spolu - samy ženy!

#93 DIY: Co se svícny z IKEA?

S víčky z IKEA milují všichni. Někteří se možná bojí, aby nevyhořeli (viď, tati?) , ale stejně je milují. A i tak si je koupíme, ačkoli je vlastně ani nepotřebujeme. Dvacet pět hodin celkem obstojné vůně je prostě fajn. Když stojíme v obchodě a házíme bezhlavě jednu svíčku za druhou do vozíku (protože "no neber to, za tu cenu!"), možná nám nedojde, že po vypálení vosku zůstane docela pěkná skleněná nádobka. Taková, že pokud v sobě máme alespoň trochu vetešníka, bude nám líto ji vyhodit. Ať jich máme doma klidně sto padesát! :-) A tak jsem tu s pár tipy, co s takovou nádobkou udělat.