Přeskočit na hlavní obsah

#114 Recenze: Obal na telefon - Aliexpress

Nedávno jsem dostala telefon. Ten s tím nakousnutým jablkem. A dostala jsem k němu i dva kryty.

Jeden byl šedý, druhý černý. Takže žádná sláva. Pokud jste na tom stejně jako já a zadali jste do vyhledávače na ebay, aliexpressu apod. heslo "cover iPhone" vykouknou na vás tisíce různých krytů.


Při zadávání hledaného zboží jsem žádný velký požadavek a vizi neměla. Ale já, velký milovník koček jsem si nemohla nevšimnout! Vcelku jednoduchý obal s kočkou. 

--> pokračujte ve čtení -->

Cena byla vážně směšná (odkaz výrobku), takže se nedalo odolat. A jaké jsou poznatky? Já vám tedy nevím!

Foto prodejce

Ta kočka měla být černá!
Místo toho je docela nehezky do zelena a to se mi tedy už moc nelíbí. Ono se to úplně přesně nedalo zachytit foťákem. V tabletu vypadá zase o něco lépe - do černa. Co je ale divnější, asi s tím mám jediný problém já. Nikomu v okolí to tak šílené nepřipadá, tak si na to nějak zvykám. Ale víte, to je tím, že se člověk na něco moc těší a když to není potom přesně podle jeho představ, je zklamaný.

Foceno mobilem//Foceno tabletem
Ale zase za takovou cenu mít obal na telefon, který moc hezky sedí a podle kvality hádám, že by měl něco vydržet, tak to zase není taková hrůza.  
A ještě takový dodatek - což ale neberu jako mínus, jelikož jsem věděla, že to tak bude: já mám radši takové ty ohebnější silikonové obaly a tento je z tvrdšího plastu. Za druhé bohužel nemá kryty na tlačítka a zdířky na sluchátka a nabíječku. 

To je asi vše, co jsem chtěla napsat. Plánuji si určitě pořídit další kryty, ale dám předost i jiným prodejcům :-)

Přeji hezkou neděli,
Pokud se Vám článek líbil a chcete vidět další, klikněte na odběry, děkuji! ♥

Komentáře

  1. Čekala jsem na tvou reakci, jaký ten kryt bude. Já jsem si koupila kryt na mobil tady http://www.epishop.cz/homepage a jsem naprosto spokojená. Ten můj stál cca 250Kč, ale má všechno, co má mít (dírky apod) a je bytelný) ;) bára.kára blog

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Každým Vaším komentářem jsem moc potěšena :-) Děkuji..

Populární příspěvky z tohoto blogu

#109 Únor za námi

Ú nor 2015 už je oficiálně za námi. Stalo se toho celkem hodně, a proto se s vámi podělím o pár fotek :-) Konec vykecávání, jdeme na ně.

#103 Filmy, které byste měla jako žena vidět

P řeci jen ještě není natolik teplo, abychom trávily většinu dne venku. A tak se celkem rády ještě zachumláme do deky a s kávou v ruce zhlédneme nějaký film. Původně byl tento článek plánován na Valentýna, ale proč mučit drahé polovičky slaďárnami. Pojďme si je vychutnat spolu - samy ženy!

#93 DIY: Co se svícny z IKEA?

S víčky z IKEA milují všichni. Někteří se možná bojí, aby nevyhořeli (viď, tati?) , ale stejně je milují. A i tak si je koupíme, ačkoli je vlastně ani nepotřebujeme. Dvacet pět hodin celkem obstojné vůně je prostě fajn. Když stojíme v obchodě a házíme bezhlavě jednu svíčku za druhou do vozíku (protože "no neber to, za tu cenu!"), možná nám nedojde, že po vypálení vosku zůstane docela pěkná skleněná nádobka. Taková, že pokud v sobě máme alespoň trochu vetešníka, bude nám líto ji vyhodit. Ať jich máme doma klidně sto padesát! :-) A tak jsem tu s pár tipy, co s takovou nádobkou udělat.