Přeskočit na hlavní obsah

Článek č. 100 aneb co vás čekalo a neminulo

100 - jedna, nula, nula. To je číslicemi vyjadřený počet článků, který jste mohli vidět na tomto blogu. Jsem ráda, že jsem je mohla psát, že mě bavilo je psát a hlavně, že mě to baví čím dál více. Děkuji za milé reakce a já budu moc ráda, když se tato má činnost bude rozvíjet alespoň na stejné úrovni, jako začala.

Konec sentimentality. O čem všem jsem vlastně psala? :-)



Úplně první článek tohoto blogu byl o tom, jak jsem pekla dort na motivy Kapitána Ameriky pro svého kamaráda // Dále jsem vám ukázala, jak "bydlím na paletách". To se ale změnilo a už spím na normální posteli i v jiném pokoji :-)

 V červenci jsem dělala domácí levandulovou limonádu // A seznámila vás o mých nákupech na ebay - ruku na srdce, tyto hodinky jsem měla na ruce asi dvakrát.

Psala jsem o tom, jak jsem malovala pro svého přítele obrázek z jeho oblíbené hry LoLka. Kdo ví proč, tento článek si dlouho držel prvenství nejnavštěvovanějších.

Aby toho kreslení nebylo málo, vytvořila jsem i nákres domácích burgerů. Pozn. líbí se mi, jak jsem nakresila tu cibuli :-D

 
Má první výhra v giveaway! Měla jsem z ní obrovskou radost (stejně tak jako ze všech ostatních) a řadu produktů do teď používám.

V článku Dárek k Vánocům za 50.-Kč jsem dala návod na výrobu čaje. Drží si prvenství sledovanosti do teď.
 
Odtajnila jsem i to, co si přeji najít pod stromečkem. Byla jsem hodná a dostala jsem všechno, co na mém wishlistě bylo :-)

Během zkouškového období jsem využila prázdné svícny z Ikea v několika verzích.

Se začátkem února začal i nový semestr a ten jsme s Honzou zahájili mlsáním v mamacoffee. Kavárně, na který jsem vám dala tip.

Doufám, že jste našli alespoň jeden článek, který vás zaujal a já se budu těšit na ten dvoustý! 
Přeji krásný pátek,

Pokud se Vám článek líbil a chcete vidět další, klikněte na odběry, děkuji! ♥

Komentáře

  1. Všechny články si jdu zpětně přečíst:) Děkuji za obohacení, pobavení i příjemnou atmosféru u tvého blogu:) a těším se na další stovku:) M.

    OdpovědětVymazat
  2. Tééda, na sto vypadáš fakt skvěle :-D (Promiň, ve zkouškovém si neopodstatněně myslím, že jsem prostě k zulíbání vtipná :-D) Obdivuju tvoje skvělé nápady a jsem za tebe v blogosféře opravdu ráda! :-)

    OdpovědětVymazat
  3. To je moc pěkné shrnutí :) Já jsem zrovna teďka taky překročila 100 článků
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  4. Gratuluji ke stovce a moc se těším na další četení. Burgery si musím najít, ty zatím neumím a nezkoušela jsem je ;) bára.kára blog

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Každým Vaším komentářem jsem moc potěšena :-) Děkuji..

Populární příspěvky z tohoto blogu

#109 Únor za námi

Ú nor 2015 už je oficiálně za námi. Stalo se toho celkem hodně, a proto se s vámi podělím o pár fotek :-) Konec vykecávání, jdeme na ně.

#103 Filmy, které byste měla jako žena vidět

P řeci jen ještě není natolik teplo, abychom trávily většinu dne venku. A tak se celkem rády ještě zachumláme do deky a s kávou v ruce zhlédneme nějaký film. Původně byl tento článek plánován na Valentýna, ale proč mučit drahé polovičky slaďárnami. Pojďme si je vychutnat spolu - samy ženy!

#93 DIY: Co se svícny z IKEA?

S víčky z IKEA milují všichni. Někteří se možná bojí, aby nevyhořeli (viď, tati?) , ale stejně je milují. A i tak si je koupíme, ačkoli je vlastně ani nepotřebujeme. Dvacet pět hodin celkem obstojné vůně je prostě fajn. Když stojíme v obchodě a házíme bezhlavě jednu svíčku za druhou do vozíku (protože "no neber to, za tu cenu!"), možná nám nedojde, že po vypálení vosku zůstane docela pěkná skleněná nádobka. Taková, že pokud v sobě máme alespoň trochu vetešníka, bude nám líto ji vyhodit. Ať jich máme doma klidně sto padesát! :-) A tak jsem tu s pár tipy, co s takovou nádobkou udělat.