Přeskočit na hlavní obsah

#96 mamacoffee


Začal mi nový semestr. Už v pondělí. A i když jsem se v podstatě celý leden válela, v neděli mě krásně začalo pobolívat v krku. Když se daří, tak se daří. 

Na druhou stranu, včera jsem se konečně rozhoupala k novému telefonu, který od té doby otlapkávám a seznamuji se s ním. Také se nám v úterý s Honzou podařilo osladit si život a o dvouhodinovce volna jsme šli do mamacoffee ve Vodičkově ulici. 



Mamacoffee je první českou pražírnou Bio Fairtrade kávy, kterou si můžete vychutnat už v sedmi kavárnách v Praze.  Mimo to mají i svojí pekárnu, takže mrkvový dort (chcete-li "originálně" carrot cake) mohu vřele doporučit. Honza si dal citronový cheesecake a i u něj mohu prozradit, že jako jeden z mála neviděl citron z kilometrové dálky, ale opravdu je v něm cítit. 



Prostředí působí moc mile a byť to může znít divně, i personál zapadá do stylu kavárny. Na to, že je mamacoffee v samém středu centra, ceny se mi zdají v pořádku (orientačně - cappuccino 52.-, mrkvový dort 55.-).



Možná, že pro někoho, kdo si chce vzít ke kávě knihu a relaxovat, by mohlo být na tomto místě maličko rušno, přesto sedačka s teplou dekou na zachumlání by mohla být příjemnou kompenzací :o))

Minimálně za vyzkoušení rozhodně stojí! :-)

A jaké je Vaše oblíbené místo na kávu? Pište místa po celé republice, v létě plánuji cestovat :-))

Vaše,

Pokud se Vám článek líbil a chcete vidět další, klikněte na odběry, děkuji! ♥ 



Komentáře

  1. Jé,Vy si užíváte! :))) To vypadá krásně, pěkné fotky :)!! My rádi chodíme do MaXu v Ústí nad Orlicí.. to máš asi z ruky. :) :D Mám to tam ráda jednak kvůli horké čokoládě a kávě a taky proto, že je nekuřácká! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Hned bych si dala kavicku :))

    http://curyinthecity.blogspot.com/
    Fashion&fun PARIS

    OdpovědětVymazat
  3. Mmm, cheesecake nebo mrkvový dort by mi přišel vhod :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  4. Mamacoffe mám ráda, přesně tu ve Vodičkovce :)
    A jinak hodně zdravíčka! ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Zatím to pořád nějak zažehnávám zázvorem, ale občas krk prostě zabolí.. Tak snad to zvládnu a nestanu se členem epidemie :-))

      Vymazat
  5. Mňam, tak ten citronový cheesecake bych chtěla zkusit :-)
    Thoughts by Lucys

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné fotky, hned bych si taky dala kafíčko :) A ten dortík je k nakousnutí :)

    OdpovědětVymazat
  7. Strašně se mi tenhle článek líbí ani nevím proč... Chtěla bych tuhle kavárnu navštívit, vypadá to tam útulně. Škoda, že nejsem z Prahy. Moc krásné fotky! :)

    Life by Peggy

    OdpovědětVymazat
  8. Příští týden zase musím do Prahy, tak už aspoň vím kam skočím na kafe. Děkuju za tip:)

    OdpovědětVymazat
  9. hmm, vypada skvele;) zajud uricte vyzkouset)

    PS: Zvu te na svoji giveaway na mem blogu:) Budu rada kdyz se zucastnis. xx
    http://bridgeofmemories.blogspot.co.uk/2015/02/beauty-giveaway.html#comment-form

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Každým Vaším komentářem jsem moc potěšena :-) Děkuji..

Populární příspěvky z tohoto blogu

#109 Únor za námi

Ú nor 2015 už je oficiálně za námi. Stalo se toho celkem hodně, a proto se s vámi podělím o pár fotek :-) Konec vykecávání, jdeme na ně.

#103 Filmy, které byste měla jako žena vidět

P řeci jen ještě není natolik teplo, abychom trávily většinu dne venku. A tak se celkem rády ještě zachumláme do deky a s kávou v ruce zhlédneme nějaký film. Původně byl tento článek plánován na Valentýna, ale proč mučit drahé polovičky slaďárnami. Pojďme si je vychutnat spolu - samy ženy!

#93 DIY: Co se svícny z IKEA?

S víčky z IKEA milují všichni. Někteří se možná bojí, aby nevyhořeli (viď, tati?) , ale stejně je milují. A i tak si je koupíme, ačkoli je vlastně ani nepotřebujeme. Dvacet pět hodin celkem obstojné vůně je prostě fajn. Když stojíme v obchodě a házíme bezhlavě jednu svíčku za druhou do vozíku (protože "no neber to, za tu cenu!"), možná nám nedojde, že po vypálení vosku zůstane docela pěkná skleněná nádobka. Taková, že pokud v sobě máme alespoň trochu vetešníka, bude nám líto ji vyhodit. Ať jich máme doma klidně sto padesát! :-) A tak jsem tu s pár tipy, co s takovou nádobkou udělat.