Přeskočit na hlavní obsah

#104 s ovesnými vločkami...

...může být docela sranda. A dají se zpracovat i jinak, než do ovesné kaše nebo müsli tyčinek. Co je zkusit s masem? Já jsem si dneska připravila pokrm, jehož součástí budou právě ovesné vločky.

Začneme sálátem, aby měl čas se vychladit v lednici, než budeme jídlo podávat.
 Jeden z mých nejoblíbenějších salátů se skládá jen z pár surovin. Potřebujeme jen rajčata, salátovou okurku, čínské zelí (bez něj se ale obejdu), salát, půl jablka. Jako dresing mi chutná pouze směs jedné a půl lžičky olivového oleje, dvou větších lžic bílého jogurtu a mořská sůl. (mimochodem, nepřijdou vám ty růžové vařečky na salát boží? :-D)

 Během vaření tohoto jídla jsem použila dva druhy olejů - olivový a arašídový. 

Jako přílohu si můžeme udělat vařené brambory nebo je můžeme nechat upéct. Syrové brambory nakrájíme na hranolky a přidáme pár kapek olivového oleje. Potom necháme asi 40 minut péct.

Nakonec přichází to hlavní - kuřecí prsa rozkrájíme na kousky, ty namočíme v rozmíchaném vejci a poté v ovesných vločkách. Položíme na plech vyložený pečícím papírem, polijeme trochou arašídového oleje a necháme 35 minut péct. Vločky s olejem vytvoří moc dobrou chuť :-)

A to je vlastně všechno :)
Tak se mějte hezky a užijte si víkend :-)
Pokud se Vám článek líbil a chcete vidět další, klikněte na odběry, děkuji! ♥

Komentáře

  1. Joo, ty růžový vařečky jsou krásně veselý :) A obalit maso ve vločkách by mě nenapadlo, ta chuť mě tedy zajímá, ale jídlo vypadá úžasně
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. Již jsem vydělá hodně způsobu čím obálky maso jako jsou mandle nebo chipsy

    OdpovědětVymazat
  3. super nápad :)

    http://gethealthyandfitwithus.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Díky za tip, už se těším až to vyzkouším :)
    makeup-challenges.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. hmm, tak to je super zajímavý tip!! Díky za něj! :)
    LadyKerstyn blog

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Každým Vaším komentářem jsem moc potěšena :-) Děkuji..

Populární příspěvky z tohoto blogu

#109 Únor za námi

Ú nor 2015 už je oficiálně za námi. Stalo se toho celkem hodně, a proto se s vámi podělím o pár fotek :-) Konec vykecávání, jdeme na ně.

#103 Filmy, které byste měla jako žena vidět

P řeci jen ještě není natolik teplo, abychom trávily většinu dne venku. A tak se celkem rády ještě zachumláme do deky a s kávou v ruce zhlédneme nějaký film. Původně byl tento článek plánován na Valentýna, ale proč mučit drahé polovičky slaďárnami. Pojďme si je vychutnat spolu - samy ženy!

#93 DIY: Co se svícny z IKEA?

S víčky z IKEA milují všichni. Někteří se možná bojí, aby nevyhořeli (viď, tati?) , ale stejně je milují. A i tak si je koupíme, ačkoli je vlastně ani nepotřebujeme. Dvacet pět hodin celkem obstojné vůně je prostě fajn. Když stojíme v obchodě a házíme bezhlavě jednu svíčku za druhou do vozíku (protože "no neber to, za tu cenu!"), možná nám nedojde, že po vypálení vosku zůstane docela pěkná skleněná nádobka. Taková, že pokud v sobě máme alespoň trochu vetešníka, bude nám líto ji vyhodit. Ať jich máme doma klidně sto padesát! :-) A tak jsem tu s pár tipy, co s takovou nádobkou udělat.