Přeskočit na hlavní obsah

#101 Valentýnský trh

Pokud aslespoň očkem sledujete můj facebook, tak jse zaregistrovali, že jsem se včera zmínila o Valentýnském trhu. Ten se konal v pátek třináctého února v Praze na Andělu.

My jsme se tam s Honzou vydali spíše spontánně, ale nelitovali jsme. Bylo tam toho více, než jsme čekali a po prohlídce stánků se zamilovanými plackami, květinami, dokonale vypadajícími makronkami nebo krásnou keramikou jsme si dali čerstvou míšenskou kremroli a kávu z rodinné pražírny Longberry



 



Trh byl hned naproti obchodu Delmart. O tom jsem se dozvěděla už před pár měsící na blogu Lady Kerstyn (tady), a protože já na blogerky dám, šli jsme ho hned prozkoumat. Tedy, já už tam byla dříve, ale pokud máte rádi atmosféru Sklizena nebo potrvain v M&S, tady se také porochníte :-)






 



 Honzův úlovek :-))

Napište mi, jestli máte rádi takové trhy - ať už s jakoukoli tématikou a těm, kdo slaví Valentýn přeji, ať si ho užijí co nejlépe. A těm, kdo ho neslaví, ať si užijí sobotu :-)

Vaše,
Pokud se Vám článek líbil a chcete vidět další, klikněte na odběry, děkuji! ♥

Komentáře

  1. Jé, tak takový trh by se mi hodně líbil :) Škoda, že u nás poblíž není nic podobnýho
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. Všechno je totálně dokonalé ! :D
    makeup-challenges.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. To muselo být super, tulipány jsou boží :)

    Life by Peggy

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Každým Vaším komentářem jsem moc potěšena :-) Děkuji..

Populární příspěvky z tohoto blogu

#109 Únor za námi

Ú nor 2015 už je oficiálně za námi. Stalo se toho celkem hodně, a proto se s vámi podělím o pár fotek :-) Konec vykecávání, jdeme na ně.

#103 Filmy, které byste měla jako žena vidět

P řeci jen ještě není natolik teplo, abychom trávily většinu dne venku. A tak se celkem rády ještě zachumláme do deky a s kávou v ruce zhlédneme nějaký film. Původně byl tento článek plánován na Valentýna, ale proč mučit drahé polovičky slaďárnami. Pojďme si je vychutnat spolu - samy ženy!

#93 DIY: Co se svícny z IKEA?

S víčky z IKEA milují všichni. Někteří se možná bojí, aby nevyhořeli (viď, tati?) , ale stejně je milují. A i tak si je koupíme, ačkoli je vlastně ani nepotřebujeme. Dvacet pět hodin celkem obstojné vůně je prostě fajn. Když stojíme v obchodě a házíme bezhlavě jednu svíčku za druhou do vozíku (protože "no neber to, za tu cenu!"), možná nám nedojde, že po vypálení vosku zůstane docela pěkná skleněná nádobka. Taková, že pokud v sobě máme alespoň trochu vetešníka, bude nám líto ji vyhodit. Ať jich máme doma klidně sto padesát! :-) A tak jsem tu s pár tipy, co s takovou nádobkou udělat.