Přeskočit na hlavní obsah

#92 Body&Soul Wellness


Když jsem byla před Vánoci v Německu, tak jsem si koupila pár dárečků "ode mě pro mě" pod stromeček (děláte to taky? :-)). 
 Jelikož jsem ale neměla tolik času, zaběhla jsem do velikého obchodu Müller. Určitě to budete někdo znát, ale kdyby ne - je to obchod, kde najdete kosmetiku od drahých parfémů až po tu nejlevnější, včetně dekorativní kosmetiky, ale také hračky, PC hry, CD.

Mě zaujal především obrovský regál s přírodní kosmetikou a hned vedle s kosmetikou Body&Soul Wellness.



Jelikož jsem už předem věděla, že si budu tyto věci nechávat pod stromeček, vybírala jsem spíše očima. Zkrátka abych měla překvapení alespoň z vůně. Zaujal mě obal produktů s vůní orchideje a para ořechu a tak jsem si vzala v podstatě celou sadu - pěnu do koupele, tělový sprej a bombičku do vany. 




Tělový sprej jsem potřebovala nejvíc, ale mám z něj paradoxně nejmenší radost. Ty rozmazlovátka do vany jsou na tom o dost lépe. Popisování vůně mi přijde zbytečné, protože si ji asi málokdo umí představit, když sem vypíšu složení, ale to nejdůležitější - ano, připomíná orchidej :-))


Jako bonus jsem připojila i olej, který jsem měla v plánu využít už před Vánoci , ale stejně jsem se k němu dostala až později. Je s vůní pomeranče a skořice, což je naprosto dokonalá kombinace a lituji, že jsem si toho z této série nevzala víc :-) 

Ceny byly opravdu směšné. Nejdražší byl olej, asi za 3,5€, ostatní něco kolem 1,5€. 

Pokud máte v plánu navštívit Německo, koukněte tam - a třeba i k tomu regálu s přírodní kosmetikou - na něj mám zálusk příště :-)

Napište mi, jestli používáte takové "blbůstky" a mějte se hezky,


Pokud se Vám článek líbil a chcete vidět další, klikněte na odběry, děkuji! ♥ 

Komentáře

Okomentovat

Každým Vaším komentářem jsem moc potěšena :-) Děkuji..

Populární příspěvky z tohoto blogu

#109 Únor za námi

Ú nor 2015 už je oficiálně za námi. Stalo se toho celkem hodně, a proto se s vámi podělím o pár fotek :-) Konec vykecávání, jdeme na ně.

#103 Filmy, které byste měla jako žena vidět

P řeci jen ještě není natolik teplo, abychom trávily většinu dne venku. A tak se celkem rády ještě zachumláme do deky a s kávou v ruce zhlédneme nějaký film. Původně byl tento článek plánován na Valentýna, ale proč mučit drahé polovičky slaďárnami. Pojďme si je vychutnat spolu - samy ženy!

#93 DIY: Co se svícny z IKEA?

S víčky z IKEA milují všichni. Někteří se možná bojí, aby nevyhořeli (viď, tati?) , ale stejně je milují. A i tak si je koupíme, ačkoli je vlastně ani nepotřebujeme. Dvacet pět hodin celkem obstojné vůně je prostě fajn. Když stojíme v obchodě a házíme bezhlavě jednu svíčku za druhou do vozíku (protože "no neber to, za tu cenu!"), možná nám nedojde, že po vypálení vosku zůstane docela pěkná skleněná nádobka. Taková, že pokud v sobě máme alespoň trochu vetešníka, bude nám líto ji vyhodit. Ať jich máme doma klidně sto padesát! :-) A tak jsem tu s pár tipy, co s takovou nádobkou udělat.