Přeskočit na hlavní obsah

#90 TOP 5 seriálů


Všechny pochází z Spojených států, trvají něco kolem 23 minut a většinou vás pobaví. Aspoň trošku.
Řeč je o seriálech. No, spíše sitcomech. Já je mám ráda proto, že je jejich délka tak akorát. Něco se stihne odehrát, ale nestrávíte před obrazovkou půl mládí. Je to super kulisa k vaření, uklízení, lakování si nehtů, nebo když vám autobus jede až za dlouho, ale Vy už jste nachystaní k odchodu :-)

A které považuji za ty nejlepší ? 

1) Přátelé
Nikdy se nemohu rozhodnout, koho mám z té šestice nejradši. Asi Jennifer Aniston, alias Rachel. Každopádně je to seriál, jehož scénář bych mohla přepsat. Každý díl jsem viděla asi 15x a budu se dívat znovu a znovu..Líbí se mi, že není jen shlukem vtipů, ale má příběh :-) (zdroj)

2) Krok za Krokem
Život této rodinky byl první sitcom, který jsem začala sledovat. Stejně jako u výše zmiňovaného - řekněte mi scénu a já ji přeříkám nazpamět :-) Kdysi býval číslem jedna, ale Přátelé ho prostě překonali :-) (zdroj)

3) How I met your mother
Sitcom, jehož překlad do češtiny se mi prostě nelíbí - zkrátka HIMYM. Sleduji ho od roku 2009, na díly posledních dvou řad jsem čekala každý týden tak, jak nově vcházely i Americe. Konec seriálu nepovažuji za dobře zvolený, ale sama nevím, jak bych ho ukončila jinak :-) (zdroj)

4) Chůva k pohledání
Jednoduché téma a jednoduché vtipy, ale každý večer jsme s mamkou sledovaly, jestli už ta Fran pana Sheffielda klofne :-) Navíc s prima českým dabingem :-) (zdroj)

5) Dva a půl chlapa
Nikdy bych si nemyslela, že to bude seriál, na který se budu pravidelně dívat. Přesto ho už pár týdnů sleduji za TV Smíchov a dost jsem si na něj zvykla. Jsem v něm ale nováček, takže prosím žádné spoilery :-)) (zdroj)

Svého času jsem měla ráda i Simpsonovy, ale čím jsou novější díly, ztrácejí příběh. Proto nejsou v mém top žebříčku zahrnuty :-) 

Máte radši filmy nebo seriály a který byste doporučili? Dejte mi vědět a mějte se hezky :-)

Vaše,

Pokud se Vám článek líbil a chcete vidět další, klikněte na odběry, děkuji! ♥ 





Komentáře

  1. A kde je Sex ve městě?:-) Jinak dva a půl chlapa nejlepší!:-)))Naprosto souhlas!!!:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, Sex ve městě mě moc neuchvátil :/ Knihy super, film jsem viděla jen jeden - necelou dvojku a to by šlo, ale seriál za mě prostě ne.. :-)

      Vymazat
  2. Za mě poslední dobou z těch kratších 2 Broke Girls (2 Socky - děsnej název). Nikdy jsem se u seriálu tolik nenasmála :D. Z tvého výběru souhlasím kromě Přátel se vším, asi jsem výjimka, ale nikdy mě nijak nechytli. Jinak můj absolutní favorit je Sherlock Holmes!
    Tech for Girls!

    OdpovědětVymazat
  3. Přátele, Krok za krokem a Chůva k pohledání super :D
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  4. Tvoje TOP 5 je úžasná, všechny tyhle seriály moc dobře znám.. Nejradši máme tedy HIMYM a Přátelé, i když pžiznám se, že si vůbec nejsem jistá, jestli jsem viděla všechny díly Přátel, takže tento rok to chci zhlédnout od úplně prvního dílu a zhlédnout každý další díl :D Dobrý vkus :)

    OdpovědětVymazat
  5. Přátelé, HIMYM a 2 a půl chlapa jsou i mými oblíbenci. Poslední dobou jsem zase podlehla kouzlu Gilmorek, takže i když už jsem je viděla několikrát, sleduju je znovu :)
    A taky mě dost zaujal serial Friends with better lives..ale v tom nejlepším ho přestali točit:(

    ...//Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat
  6. The Big Bang Theory, Gilmorky, Friends a Chůva= nejlepší seriály :D

    OdpovědětVymazat
  7. Za mě je nejlepší Teorie! Z Přátel miluju Chandlera, má bezva humor, který je mi ohromně blízký, určitě bychom si rozuměli :-).
    Zato Jak jsem poznal vaši matku a Chůvě k pohledání jsem nikdy na chuť nepřišla.
    Dva a půl chlapa sleduju sporadicky, nějak to nevyhledávám, ale když už to běží, tak se docela bavím.
    kdyzmamchut

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak Teorii jsem zase nepřišla na chuť já.. Ale kdo ví, třeba by se mi to začalo líbít, kdybych viděla víc dílů. Viděla jsem jich asi pět a není to nejhorší, ale těžko říct. Nevím, proč mě to nechytlo :-))

      Vymazat

Okomentovat

Každým Vaším komentářem jsem moc potěšena :-) Děkuji..

Populární příspěvky z tohoto blogu

#109 Únor za námi

Ú nor 2015 už je oficiálně za námi. Stalo se toho celkem hodně, a proto se s vámi podělím o pár fotek :-) Konec vykecávání, jdeme na ně.

#103 Filmy, které byste měla jako žena vidět

P řeci jen ještě není natolik teplo, abychom trávily většinu dne venku. A tak se celkem rády ještě zachumláme do deky a s kávou v ruce zhlédneme nějaký film. Původně byl tento článek plánován na Valentýna, ale proč mučit drahé polovičky slaďárnami. Pojďme si je vychutnat spolu - samy ženy!

#93 DIY: Co se svícny z IKEA?

S víčky z IKEA milují všichni. Někteří se možná bojí, aby nevyhořeli (viď, tati?) , ale stejně je milují. A i tak si je koupíme, ačkoli je vlastně ani nepotřebujeme. Dvacet pět hodin celkem obstojné vůně je prostě fajn. Když stojíme v obchodě a házíme bezhlavě jednu svíčku za druhou do vozíku (protože "no neber to, za tu cenu!"), možná nám nedojde, že po vypálení vosku zůstane docela pěkná skleněná nádobka. Taková, že pokud v sobě máme alespoň trochu vetešníka, bude nám líto ji vyhodit. Ať jich máme doma klidně sto padesát! :-) A tak jsem tu s pár tipy, co s takovou nádobkou udělat.