Přeskočit na hlavní obsah

#74 Zvu vás!


Vánoce jsou můj nejoblíbenější svátek.

Respektive, je to událost, u které se člověk dokáže nejvíc kreativně vyřádit a ještě za to bude (alespoň většinou pochválen). A když se vyřádíte i s jídlem, v pohodě to můžete shodit na:
"vždyť je to jen jednou za rok"

Líbí se mi, když mám v pokoji věci (čím více, tím lépe), které používám jen na Vánoce. A sním o tom, že jednou budu mít speciální vánoční jídelní sadu od mističek po sklenky na šampaňské. 

Na jakém levelu jsem s výzdobou teď, Vám ukáži na následujících fotkách.

Pojďte dál!









 Výzdoba se dotkla i mého kosmetického stolečku :-))





 I když z toho repráčku "čumí" kabel, považuji je (jsou dva) nad postelí za dobrou vychytávku v pokoji.. Nehrají moc nahlas a v druhém rohu pokoje už nic neslyšíte, ale tím lépe pro dobrou relaxaci.. nebo romantické chvilky :-))


Speciálné vánoční mám i povlečení, které používám opravdu jen od prvního adventu do Silvestra. Během toho ho peru ještě ráno 23. 12. aby do večera uschlo a ráno na Štědrý den jsem se vzbudila v čistém a nadýchaném :-)

Každý rok si kupuji něco nového do své "výbavy" a letos bych chtěla něco severského, nejlépe nějakého dřevěného soba :-) Zítra jdu na vánoční veletrh, tak se tam zkusím podívat :-)))

A jaký je Váš styl vánočních dekorací a co plánujete na víkend? :-)

Hezký pátek,

Pokud se Vám článek líbil a chcete vidět další, klikněte na odběry, děkuji! ♥ 

Komentáře

  1. Máš moc pěknou výzdobu a ten talířek je krásný! :)

    OdpovědětVymazat
  2. To je moc krásný! Ten zvyk s povlečením jsem měla dlouho taky. Respektive jsem měla povlečení z dětství, kterého jsem se nechtěla vzdát a myslím, že ho doma ještě mám, takže ho nejspíš příští týden povleču (nejsem trvale doma). Výzdobu máš krásnou, já jsem ji letos ošidila, vánočně mi voní jen vanilková svíčka z IKEA a případně chai chai, když si ho uvařím. Jinak to letos není moc velké, s přítelem už máme Vánoce za sebou (v úterý odlétá na dva roky pryč), a tak ani není moc nálada na zdobení...
    bára.kára blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koukala jsem na fotky :-))) A dva roky? No, to nevím jestli bych vydržela.. :/ Držím palce.. ;)

      Vymazat
  3. Krásné ozdoby :) Líbí se mi ta dóza s bonbonama :D. Vánoce jsou taky můj nejoblíbenější svátek
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, dóza od bonbonů je, ale bonbonky v ní už nejsou ;D ... Jsou v ní plátky sušených růží, co jsem dostala k osmnáctinám :-))

      Vymazat
  4. Kytku - vánoční hvězdu - mám také vždycky na Vánoce, s Vánoci spojenou. Bez ní by to prostě nebyly Vánoce!! :) A přesně ta výzdoba, co je takhle jednou za rok má svoje obrovský kouzlo. :) A co se týče té speciální výbavy, na kterou se těšíš, tak já mám třeba prostírání po babičce, které na Vánoce mít prostě musím a chci ho zachovat co nejdéle to půjde... :) A vánoční servis by se mi též líbil, ale bohužel na to nemám prostor. :( Krásné Vánoce! ;)
    LadyKerstyn blog

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Každým Vaším komentářem jsem moc potěšena :-) Děkuji..

Populární příspěvky z tohoto blogu

#109 Únor za námi

Ú nor 2015 už je oficiálně za námi. Stalo se toho celkem hodně, a proto se s vámi podělím o pár fotek :-) Konec vykecávání, jdeme na ně.

#103 Filmy, které byste měla jako žena vidět

P řeci jen ještě není natolik teplo, abychom trávily většinu dne venku. A tak se celkem rády ještě zachumláme do deky a s kávou v ruce zhlédneme nějaký film. Původně byl tento článek plánován na Valentýna, ale proč mučit drahé polovičky slaďárnami. Pojďme si je vychutnat spolu - samy ženy!

#93 DIY: Co se svícny z IKEA?

S víčky z IKEA milují všichni. Někteří se možná bojí, aby nevyhořeli (viď, tati?) , ale stejně je milují. A i tak si je koupíme, ačkoli je vlastně ani nepotřebujeme. Dvacet pět hodin celkem obstojné vůně je prostě fajn. Když stojíme v obchodě a házíme bezhlavě jednu svíčku za druhou do vozíku (protože "no neber to, za tu cenu!"), možná nám nedojde, že po vypálení vosku zůstane docela pěkná skleněná nádobka. Taková, že pokud v sobě máme alespoň trochu vetešníka, bude nám líto ji vyhodit. Ať jich máme doma klidně sto padesát! :-) A tak jsem tu s pár tipy, co s takovou nádobkou udělat.