Přeskočit na hlavní obsah

#72 Adventní týden v obrazech..No.1


Krásný večer,

první adventní týden je za námi a já od minulé neděle přispěla jen jedním článkem. Vše jste ale mohli vidět včas na facebooku tohoto blogu (tady).
Ano, jednak nemám tolik času, ale to nikdy nebyla překážka k tomu, abych sem přispívala. Za druhé se ale nabalilo pár věcí, nad kterými dost přemýšlím - povětšinou škola a reklamace telefonu (hned napoprvé mi chtějí vrátit peníze, ale ztratila jsem sluchátka, tak nevím, jestli mi je vrátí.. Máte s tím někdo zkušenosti? Pište všechno, jsem z toho celkem ve stresu).

Děly se i příjemné události a já Vám je ukáži ve fotkách :-)

Především chci ale poděkovat vám, co jste vytvořili hezkou návštěvnost i během chvíle, co jsem byla nečinná ♥



Včera jsem navštívila Norimberk. Výlet byl dárkem pro 
mou maminku, tak doufám, že se jí tam líbilo stejně, jako mě. Na prvním místě je fotka z německého obchůdku ve stylu Mixit.. Bohužel jsem ale nezjistila cenu...

....dále -->



Další snímky z Norimberku. Náš výlet nebyl určitě pojat jako nákupní (jel s námi i táta a znáte nákupy z chlapama? ;-)), takže první a hlavní "zastávka" byla návštěva vánočního trhu. Stánky s dárečky byly v podstatě podobné jako v Praze, ale ta "pravá" atmosféra z nich dýchala. 

Nákupy jsem stihla jen v malém a to hlavně kosmetiku - jak pro sebe, tak i nějaké dárečky. S tím se vám ale pochlubím až po Vánocích :-) 
 Pokud někdo zvažujete, že byste tam jeli za nějakým nákupem, naleznete tam obchody jako Mango, Zara, NY, H&M, Butlers, Lush (ty jejich ceny bolí v eurech dalko méně! :-D), dvoupatrové dm, Müller, L´Occitane‎ a další...

Ve Starbucksu jsem si tentokrát dala čaj a to jsem si musela vyfotit ;D I když mi místo Vanilla Rooibos dali Jasmine Orange, stejně byl dobrý - a hlavně zahřál!


Ve čtvrtek jsem pekla perníčky a kupodivu se povedly! Pekla jsem hlavně kočičky a pejsky. Formičky jsem koupila v úžasném obchodě Butlers. Na formičku nebyly nejlevnější, ale musím mít přece perníkové Angienky <3
Druhá fotka je z dneška - již tradičně druhý advent dělám velký vánoční úklid a to je maličké zátiší mého stolu. Vánoční výzdobu dost prožívám a proto ji věnuji zvláštní článek :-)


Poslední fotky jsou také z dneška - Po Toy story 3 jsem získala za nákupy v Albertu další film. Tentokrát Příšerky s. r. o. - první disneyovku, co jsem viděla v kině.

A úplně poslední - dneska k nám přišel předčasně Ježíšek a máme novou televizi. Fotku jsem původně posílala příteli a ukazovala jsem mu, jak jsem cestovala, když jsme ji vezli domů. Kupodivu jsem měla i bezpečnostní pás :-D

A jak jste se v průběhu týdne měla Vy?

Hezký zbytek neděle,


Pokud se Vám článek líbil a chcete vidět další, klikněte na odběry, děkuji! ♥ 

Komentáře

  1. Výlet do Norimberku musel být skvělý zážitek! Já se chystala s přítelem na vánoční Vídeň, ale bohužel byly jízdenky beznadějně vyprodané a to 3 týdny předem :-/
    www.beauty-an.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Až tak? To je škoda.. Možná by nějaká cestovka ještě místo měla :-) Ačkoli já tam měla 2x špatnou průvodkyni, takže bych už radši možná jela "sama"..

      Děkuji za komentář,
      Skills of Art

      Vymazat
  2. Výlet musel být parádní, v Norimberku jsem ještě nebyla :). Ty formičky na perníčky jsou parádní
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  3. Skus davat vacsie fotky, aby sme na nich aj nieco videli :-)
    Biela Mačka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stačí kliknout na fotku a ona se zvětší ;-) Myslím, že fotka s kelímkem od Starbucksu nemusí zabírat půl blogu, ale děkuji za tip..

      Skills of Art

      Vymazat

Okomentovat

Každým Vaším komentářem jsem moc potěšena :-) Děkuji..

Populární příspěvky z tohoto blogu

#109 Únor za námi

Ú nor 2015 už je oficiálně za námi. Stalo se toho celkem hodně, a proto se s vámi podělím o pár fotek :-) Konec vykecávání, jdeme na ně.

#103 Filmy, které byste měla jako žena vidět

P řeci jen ještě není natolik teplo, abychom trávily většinu dne venku. A tak se celkem rády ještě zachumláme do deky a s kávou v ruce zhlédneme nějaký film. Původně byl tento článek plánován na Valentýna, ale proč mučit drahé polovičky slaďárnami. Pojďme si je vychutnat spolu - samy ženy!

#93 DIY: Co se svícny z IKEA?

S víčky z IKEA milují všichni. Někteří se možná bojí, aby nevyhořeli (viď, tati?) , ale stejně je milují. A i tak si je koupíme, ačkoli je vlastně ani nepotřebujeme. Dvacet pět hodin celkem obstojné vůně je prostě fajn. Když stojíme v obchodě a házíme bezhlavě jednu svíčku za druhou do vozíku (protože "no neber to, za tu cenu!"), možná nám nedojde, že po vypálení vosku zůstane docela pěkná skleněná nádobka. Taková, že pokud v sobě máme alespoň trochu vetešníka, bude nám líto ji vyhodit. Ať jich máme doma klidně sto padesát! :-) A tak jsem tu s pár tipy, co s takovou nádobkou udělat.