Přeskočit na hlavní obsah

#66 15 věcí: O MNĚ


Ahoj, 

těšila jsem se, až tento článek budu psát. Tedy, první z těchto článků - "15 věcí:". Série článků, kde budu představovat spoustu věcí ze spousty oblastí a snad se vám budou líbit.

Abyste ale věděli kdo vám je vlastně píše, rozhodla jsem se první z nich věnovat faktům o mně. Nevymýšlím je takhle z patra, ale už jedno za druhým nosím v hlavě asi týden.

Pojďme na ně:
  • Už více jak devět let si pilně píši deník.
  • Svůj první blog jsem si založila na přelomu roku 2005/2006. Byl převážně o celebritách a pořádala jsem soutěže jako VGS a SONB (víte někdo, čeho to jsou zkratky?? Jestli jo, tak mi to napište do komentáře :P) Vítězi jsem posílala plakáty z časopisů Bravo..:-D)
  • Je spousta věcí, u kterých upřednostňuji kvantitu, než kvalitu. Ačkoli vím, že se to někdy nevyplácí.
  • Nemám ráda nedochvilnost a sama taková nejsem.
  • Dříve jsem byla celkem introvert, ale potom se to otočilo skoro až k extrémnímu extrovertovi. Teď jsem něco mezi.
  • Umím být velký šetřílek, i když jsem dříve vůbec taková nebyla (důvod proč nemám beauty blog - např. 800.- za tvářenku bych prostě nedala). Občas si ale potřebuji zautrácet.
  • Nemám ráda změny a často vidím věci a události dopředu těžší, než potom jsou. To se mi občas vyplácí (třeba u maturity).
  • S přítelem jsme se spolu začali bavit díky hře "na pravdu". Hráli jsme ji 16 hodin v kuse a když jsme se dali dohromady, věděli jsme o sobě snad všechno. 
  • Zpětně jsem ráda, že jsem autoškolu nezvládla napoprvé. Jednak mě to naučilo trpělivosti a také jsem za volantem opatrnější.
  • V pohodě kupuji vánoční dárky pro svá zvířátka i pro auto. S čistým svědomím dokážu na obojí mluvit a za volantem často nadávám ostatním řidičům :-D
  • Když jdu s někým ven, chystám si "body konverzace", abych na něco nezapomněla.
  • Vždycky jsem chtěla být učitelkou a věřím, že se k tomu stejně jednou dostanu. I když oklikou.
  • V podstatě celý život mám problémy s nadváhou. V osmnácti jsem ale dokázala shodit 26kg. Nevím, kde jsem v sobě našla tolik vůle, ale vím, že bych to tak daleko už zajít nenechala.
  • Miluji, když mi v obchodě dají nákup do papírové tašky. Přítel se mi za to směje.
  • V osmé třídě na základce jsem si na učitelčině kopírce v kabinetě okopírovala ruku. Se spolužačkou jsme se tomu smály ještě na třídním srazu. "Obrázek" mám doteď schovaný v deníčku (viz. bod č.1)
Dalo by se toho napsat tolik! Ale toto jsem v kostce já.



Máme něco podobného? 

Hezký pátek,


Komentáře

  1. Tak ty zkratky vůbec nevím, co znamenají :). Já jsem taky ráda, když dostanu papírové tašky :D.Týjo 26 kg mám můj obdiv
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. Týjo, ať přemýšlím, jak přemýšlím, tak ty zkratky prostě neznám :-D To bude tím, že jsem dělala jen "bleskovky", nebo jak se tomu nadávalo :-D Papírové tašky jsou nejlepší! A moc ti závidím tvoji vůli si psát deník. Já píšu jednou za rok a hrozně mi chybí ty věci, které tam nejsou... ale prostě nezačnu psát a nezačnu! :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobře ty :D Bleskovky jsem tam taky chtěla připsat.. no joo, nostalgie :D

      Skills of Art

      Vymazat
  3. skvělý článek :) aspoň o tobě více víc :))

    http://gethealthyandfitwithus.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. To ja si vydrzela psat denik nejdele tak tyden :D Mas muj obdiv :) A papirove tasky taky miluju, nedavno jsem jednu dostala v Tally Weijl :D

    OdpovědětVymazat
  5. haha, hodne zajimave mi prijde to jak jste se poznali s pritelem! :)

    bbblisss.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Každým Vaším komentářem jsem moc potěšena :-) Děkuji..

Populární příspěvky z tohoto blogu

#109 Únor za námi

Ú nor 2015 už je oficiálně za námi. Stalo se toho celkem hodně, a proto se s vámi podělím o pár fotek :-) Konec vykecávání, jdeme na ně.

#103 Filmy, které byste měla jako žena vidět

P řeci jen ještě není natolik teplo, abychom trávily většinu dne venku. A tak se celkem rády ještě zachumláme do deky a s kávou v ruce zhlédneme nějaký film. Původně byl tento článek plánován na Valentýna, ale proč mučit drahé polovičky slaďárnami. Pojďme si je vychutnat spolu - samy ženy!

#93 DIY: Co se svícny z IKEA?

S víčky z IKEA milují všichni. Někteří se možná bojí, aby nevyhořeli (viď, tati?) , ale stejně je milují. A i tak si je koupíme, ačkoli je vlastně ani nepotřebujeme. Dvacet pět hodin celkem obstojné vůně je prostě fajn. Když stojíme v obchodě a házíme bezhlavě jednu svíčku za druhou do vozíku (protože "no neber to, za tu cenu!"), možná nám nedojde, že po vypálení vosku zůstane docela pěkná skleněná nádobka. Taková, že pokud v sobě máme alespoň trochu vetešníka, bude nám líto ji vyhodit. Ať jich máme doma klidně sto padesát! :-) A tak jsem tu s pár tipy, co s takovou nádobkou udělat.