Přeskočit na hlavní obsah

#63 České blogerky!



Hezký páteční večer,

jak jsem psala - tento týden je u mě na blogu trošku organizační a informační. To ale neznamená, že nechystám přípravy na další články. Ba naopak! Dneska jsem strávila skoro celé odpoledne natáčením a stříháním nedělního videa. Mého prvního videa v životě. Ale mám z toho hodně smutné šmíšené pocity, jelikož to nevypadá tak, jak bych chtěla. Zrovna teď se mi chce něco rozkopat začít plakat.

No, uvidím, jestli vůbec moje video světlo světa někdy zahlédne.

Každopádně - nějaká ta aktualita! 
Založila jsem na google+ komunitu České blogerky. Můžete se přidat a sdílet své obsahy blogů - zvát na své giveaway a nebo dát otázku do diskuze - ať je to mezi námi děvčaty 
:-)) 

Doufám, že budeme přibývat!


Mimochodem, stává se Vám někdy, že se necháte vytočit maličkostí, nebo toto máte pod kontrolou? :-)

Mějte se krásně a ještě mi připište, jak strávíte prodloužený víkend.. Mě zítra čeká velký úklid autíčka.  :-)


Pokud se Vám článek líbil a chcete vidět další, klikněte na odběry, děkuji! ♥ 


Komentáře

  1. ano, stává, někdy všechny maličkosti přejdu a mávnu rukou, ale když mám blbou náladu, dokáže miě naštvat snad všechno :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mě vždycky naštvou lidi v MHD :D!!! A prodloužený víkend strávím bohužel ležením v posteli, protože mi právě vytrhly osmičky.

    www.city-fairy.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Fákt - video? No to bude super :) Upřímně maličkostí se vytočit nechám, když už nějak třeba předtím jsem se vytočila :D
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  4. Já kolikrát vyletím jak čertík z krabičky, přestože mám o sobě názor, že jsem klidná :-D bára.kára blog

    OdpovědětVymazat
  5. Tak na video jestli bude se těším! :-) Mě vytočí snad každá blbost :-D bohužel
    Thoughts by Lucys

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Každým Vaším komentářem jsem moc potěšena :-) Děkuji..

Populární příspěvky z tohoto blogu

#109 Únor za námi

Ú nor 2015 už je oficiálně za námi. Stalo se toho celkem hodně, a proto se s vámi podělím o pár fotek :-) Konec vykecávání, jdeme na ně.

#103 Filmy, které byste měla jako žena vidět

P řeci jen ještě není natolik teplo, abychom trávily většinu dne venku. A tak se celkem rády ještě zachumláme do deky a s kávou v ruce zhlédneme nějaký film. Původně byl tento článek plánován na Valentýna, ale proč mučit drahé polovičky slaďárnami. Pojďme si je vychutnat spolu - samy ženy!

#93 DIY: Co se svícny z IKEA?

S víčky z IKEA milují všichni. Někteří se možná bojí, aby nevyhořeli (viď, tati?) , ale stejně je milují. A i tak si je koupíme, ačkoli je vlastně ani nepotřebujeme. Dvacet pět hodin celkem obstojné vůně je prostě fajn. Když stojíme v obchodě a házíme bezhlavě jednu svíčku za druhou do vozíku (protože "no neber to, za tu cenu!"), možná nám nedojde, že po vypálení vosku zůstane docela pěkná skleněná nádobka. Taková, že pokud v sobě máme alespoň trochu vetešníka, bude nám líto ji vyhodit. Ať jich máme doma klidně sto padesát! :-) A tak jsem tu s pár tipy, co s takovou nádobkou udělat.