Přeskočit na hlavní obsah

#59 Quadrio & Bioderma


Ahoj,

pokud nevíte, co myslím tím Quadrio, tak mluvím o novém komplexu, který vyrostl nad stanicí metra Národní třída.

Ačkoli je součástí 66 obchodů, mluvím jako o komplexu a ne jako o obchodním centru/domu apod. To proto, že jednou tak velká plocha je věnována kancelářím, bytům a dalším.


No, dneska jsem se tam byla podívat.. 
Z pohledu obyčejného zákazníka? Nic moc mě tedy neuchvátilo. Snad mimo prodejny Dermacol (kde ještě dnes dostanete k nákupu růžovou tašku zdarma) jsem tam nic moc zvláštního nenašla. I z venku to na mě dělá akorát dojem další moderní budovy, která nezapadá do historického centra :( 


Stavila jsem se tam ale v lékárně, kde jsem se informovala na výrobky značky Bioderma, jelikož se mi občas dělají šupinky na obličeji. Milá lékárnice mi poradila a dala mi vzoreček domů :-) Věděli jste, že barvy uzávěrů Biodermy jsou děleny podle použití a bílá barva má farmaceutické účinky? :-)

Komplex je propojen s OD My, který mám celkem ráda a když mám teďka porování hned vedle, mám ho ještě radši :-))


Na závěr ještě navíc fotka ze včera, kdy jsem šla do školy na devátou, s koláčem ke svačině a na lavici na mě čekalo kafíčko od spolužačky.. a jenom pro mě :-) To mě potěšilo :-3

Napište mi, co Vám udělalo naposledy radost a jestli máte zkušenosti s Biodermou :))

Krásné, i když propršené odpoledne,

P.S.: V neděli má končit zde na blogu soutěž o náhrdelník, ale v tento den bude publikována další inspirace na handmade vánoční dárek. Proto můžete soutěžit až do úterý 11.11. TADY!!!

Pokud se Vám článek líbil a chcete vidět další, klikněte na odběry, děkuji! ♥ 

Komentáře

  1. Já měla jen zelenou řadu od Biodermy, která mě hrozně vysušila obličej... a růžovou micelárku, ze které jsem se na zadek neposadila. Obecně nemám ráda Biodermu, ani třeba Vichy :-P

    OdpovědětVymazat
  2. Biodermu už som mala,ale bvolo to také no ani nadšenie ani sklamanie :)

    http://byfoxygreen.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  3. Jé, kafíčko od spolužačky, to je milý :). Já jsem si dnes udělala radost nákupem 2 bot :D. Mám doma od Biodermy krém na obličej a je to bomba, kdy si ho nanesu večer, tak mám pak ráno krásnou pleť jako po žádným jiným krému :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  4. s bidermou bohuzel zadne zkusenosti nemam ...ale hodne lidi si ji chvali :)

    Zvu tě ke mě na giveaway : YOKO NGUYEN BLOG

    OdpovědětVymazat
  5. Teda, musím se tam zajít podívat, všechno nové je pro mě lákadlo :)

    OdpovědětVymazat
  6. Muehehe, zrovna dnes jsem v Quadrio také byla... a radost mi udělala právě návštěva Dermacol o které bude zítřejší článek :-)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Každým Vaším komentářem jsem moc potěšena :-) Děkuji..

Populární příspěvky z tohoto blogu

#109 Únor za námi

Ú nor 2015 už je oficiálně za námi. Stalo se toho celkem hodně, a proto se s vámi podělím o pár fotek :-) Konec vykecávání, jdeme na ně.

#103 Filmy, které byste měla jako žena vidět

P řeci jen ještě není natolik teplo, abychom trávily většinu dne venku. A tak se celkem rády ještě zachumláme do deky a s kávou v ruce zhlédneme nějaký film. Původně byl tento článek plánován na Valentýna, ale proč mučit drahé polovičky slaďárnami. Pojďme si je vychutnat spolu - samy ženy!

#93 DIY: Co se svícny z IKEA?

S víčky z IKEA milují všichni. Někteří se možná bojí, aby nevyhořeli (viď, tati?) , ale stejně je milují. A i tak si je koupíme, ačkoli je vlastně ani nepotřebujeme. Dvacet pět hodin celkem obstojné vůně je prostě fajn. Když stojíme v obchodě a házíme bezhlavě jednu svíčku za druhou do vozíku (protože "no neber to, za tu cenu!"), možná nám nedojde, že po vypálení vosku zůstane docela pěkná skleněná nádobka. Taková, že pokud v sobě máme alespoň trochu vetešníka, bude nám líto ji vyhodit. Ať jich máme doma klidně sto padesát! :-) A tak jsem tu s pár tipy, co s takovou nádobkou udělat.