Přeskočit na hlavní obsah

#54 Nigella Lawson - seznamte se!


Krásné sváteční dopoledne,

skoro bych mohla napsat i přívlastek mrazivé, protože když jsem se ráno vzbudila, bylo opravdu hodně chladno a na teploměru 1,3°C, takže kdoví, kolik bylo v noci. Mimo to mám opravdu sváteční náladu :-) 

Nevím, jak moc je spjatá s dnešním svátkem, ale spíše cítím nějaké to těšení se na Vánoce. Nepatřím sice mezi ty, co nakupují týden po Vánocích dárky na ty příští (ačkoli s povánočními slevami by to bylo hodně výhodné :-D), ale jak už jsem psala, budu uvádět i tipy na handmade dárečky a proto už sháním zdroje, kde bych se co nejvíce inspirovala. 

Jeden z tipů bude určitě z této knihy!

Udělejte si čaj nebo kafíčko a pojďme si ji společně prolistovat. 


Autorkou knihy je Nigella Lawson, britská novinářka, která vydala několik knih o vaření a moderuje TV vaření. Patří mezi mé nejoblíbenější televizní kuchaře (spolu s Jamiem Oliverem). 
Pokud jste její pořady viděli, tak jistě budete souhlasit, že mají dokonalou atmosféru a ohromně inspirují, abyste neděli u TV a šli jíst tvořit..!

V tomto článku vám ukazuji fotky z knihy jménem Vánoce s Nigellou vydané nakladatelstvím Ikar, 2010.  Dokonce jsem před chvíli našla, že je v Luxoru za 89.- a já jí kupovala za 398.- (taky vás tohle dokáže naštvat? :-D


Kniha mimo rad, jak časově zvládnout vaření pro několik osob a výborné recepty, obsahuje i krásné fotky, které vyvolaní opravdu tu pravou vánoční atmosféru. 

Jen jí nedoporučuji listovat před obědem :o)))


Těšíte se na Vánoce? 


P.S.: Možná je na toto téma trochu brzy, ale víte, že předčasné vánoční šílenství (i to komerční) prý vyvolaly ženy? :-D

Připomínám, že stále hrajeme o náhrdelník TADY!

Pokud se Vám článek líbil a chcete vidět další, klikněte na odběry, děkuji! ♥

Komentáře

  1. No, s tou cenou by mě to hodně naštvalo... A že už se mi to párkrát stalo ;-)
    A na Vánoce vůbec není brzy, na blog chytám článek :-D
    A já se teď, když mám volno cítím, jakoby byly Vánoce -> jsem ve stresu, dělám věci do školy a je zima = pro mě typické Vánoce :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Na Vánoce se už těším moc, taky už pokukuju, co komu vyrobím a jak si to doma vyzdobím ;)
    http://kamenurazu.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. S tou cenou by mě to teda naštvalo :D. Já už se taky poohlížím po dárcích, je to pro mě lepší, když nakupuji postupně než pak vše najednou :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Každým Vaším komentářem jsem moc potěšena :-) Děkuji..

Populární příspěvky z tohoto blogu

#109 Únor za námi

Ú nor 2015 už je oficiálně za námi. Stalo se toho celkem hodně, a proto se s vámi podělím o pár fotek :-) Konec vykecávání, jdeme na ně.

#103 Filmy, které byste měla jako žena vidět

P řeci jen ještě není natolik teplo, abychom trávily většinu dne venku. A tak se celkem rády ještě zachumláme do deky a s kávou v ruce zhlédneme nějaký film. Původně byl tento článek plánován na Valentýna, ale proč mučit drahé polovičky slaďárnami. Pojďme si je vychutnat spolu - samy ženy!

#93 DIY: Co se svícny z IKEA?

S víčky z IKEA milují všichni. Někteří se možná bojí, aby nevyhořeli (viď, tati?) , ale stejně je milují. A i tak si je koupíme, ačkoli je vlastně ani nepotřebujeme. Dvacet pět hodin celkem obstojné vůně je prostě fajn. Když stojíme v obchodě a házíme bezhlavě jednu svíčku za druhou do vozíku (protože "no neber to, za tu cenu!"), možná nám nedojde, že po vypálení vosku zůstane docela pěkná skleněná nádobka. Taková, že pokud v sobě máme alespoň trochu vetešníka, bude nám líto ji vyhodit. Ať jich máme doma klidně sto padesát! :-) A tak jsem tu s pár tipy, co s takovou nádobkou udělat.