Přeskočit na hlavní obsah

#49 Palladium


Ahoj!

Pokud se chystáte o víkendu do Prahy (a nebo v ní bydlíte), rády (dovoluji si napsat toho sloveso v ženském rodě) nakupujete a něco nutně potřebujete, tak můžete vyrazit do Palladia :-)

To slaví dnes a o víkendu své sedmé narozeniny a připravilo si pro "šopaholičky" tu správnou provokaci. Téměř každý obchod je označen velkým růžovým kolečkem, kde je uvedena výše slevy, která se většinou vztahuje na celý nákup..

Já jsem se před chviličkou vrátila domů a cestou ze školy jsem se tam opravdu jen na skok stavila. Hned u vchodu mi hostesky vrazily do ruky mapu, letáček s přehledem slev, nabídek a doprovodného programu. O pár metrů dál jsem dostala kelímek kávy od Starbucksu.

Nakonec jsem dorazila do dm, kde jsem si koupila deodorant a zimní krém (božsky voní) a nejen, že jsem dostala slevu 20% (a pořídila dohromady za 60.-), tak i dva aplikátory na oční stíny jako dáreček! Ty jsou asi odstupňovány podle toho, kolik platíte, jelikož paní přede mnou platila něco přes 900.- a dostala plážovou tašku Playboy. 

Za chviličku jedu slavit s kamarády ještě moje narozeniny, které jsem měla skoro před 14 dny, ale večer se možná ještě v dm stavím :-D 
O víkendu se těšte na článek o tom, co jsem dostala k narozeninám :-)


A co budete dělat o víkendu Vy? Mějte se krásně!

Komentáře

  1. Odpovědi
    1. Určitě stav, ale radši brzy ráno... Večer jsou ty davy o život.. :-)

      Vymazat
  2. Jé, tak to je super, kdybych byla z Prahy, tak toho určitě využiju :). Těším se na článek s dárečkama :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  3. achjooo škoda, že nejsem z Prahy :(

    http://gethealthyandfitwithus.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Stavovali jsme se tam jen na skok a náhodou, tak už chápu, proč tam bylo tolik lidí:)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Každým Vaším komentářem jsem moc potěšena :-) Děkuji..

Populární příspěvky z tohoto blogu

#109 Únor za námi

Ú nor 2015 už je oficiálně za námi. Stalo se toho celkem hodně, a proto se s vámi podělím o pár fotek :-) Konec vykecávání, jdeme na ně.

#103 Filmy, které byste měla jako žena vidět

P řeci jen ještě není natolik teplo, abychom trávily většinu dne venku. A tak se celkem rády ještě zachumláme do deky a s kávou v ruce zhlédneme nějaký film. Původně byl tento článek plánován na Valentýna, ale proč mučit drahé polovičky slaďárnami. Pojďme si je vychutnat spolu - samy ženy!

#93 DIY: Co se svícny z IKEA?

S víčky z IKEA milují všichni. Někteří se možná bojí, aby nevyhořeli (viď, tati?) , ale stejně je milují. A i tak si je koupíme, ačkoli je vlastně ani nepotřebujeme. Dvacet pět hodin celkem obstojné vůně je prostě fajn. Když stojíme v obchodě a házíme bezhlavě jednu svíčku za druhou do vozíku (protože "no neber to, za tu cenu!"), možná nám nedojde, že po vypálení vosku zůstane docela pěkná skleněná nádobka. Taková, že pokud v sobě máme alespoň trochu vetešníka, bude nám líto ji vyhodit. Ať jich máme doma klidně sto padesát! :-) A tak jsem tu s pár tipy, co s takovou nádobkou udělat.