Přeskočit na hlavní obsah

#39 For interior


Ahoj,

tak jak se vzpamatováváte z pondělního vstávání?

Já docela těžce, jelikož jsem zrovna včera neprožila takovou tu "vyválenou neděli". Jednak proto, že se mi asi pomátla kočka a dennodenně v půl šesté usoudí, že je ideální čas na snídani. Zadruhé jsem se byla podívat v Letňanech na veletrhu For interior a současně s tím probíhající For decor & present a For gastro & hotel

Jelikož teďka nemám v plánu nic rekonstruovat, tak bych tam normálně ani nešla, ale naskytla se mi možnost, tak jsem toho musela využít.. :-)



Zaujalo mně tam hned několik věcí. Jako třeba tato kuchyň a ložnice - ani jedno nevypadá na fotce tak dokonale jako ve skutečnosti. Obecně se mi více líbí bílé kuchyně, ale zrovna tuto v těžce severském, chalupářském stylu bych brala hned :-) ... Nové matrace do postelí jsou u nás zrovna aktuální "problém", zůstaly jsme u nich celkem dlouho - a nejedna postel lákala k zdřímnutí!


Dále pár dalších vychytávek - tyto keramické kelímky se zmačkaným dojmem jsem vám musela vyfotit! A dále svíčky od Albi, které mi připomínají takovou českou verzi Yankee candle. Přičichla jsem k červené svíčce Welcome home a moc mi voněla. Mají i pokličku, jelikož jsou hodně aromatické i když nehoří. Pokud mají stejnou dobu hoření jako YC, tak má Albi u mě bodík! :-) Všechno zboží navíc bylo s 20% veletržní slevou, takže už mám i diářek na rok 2015. Na fotce vám ho ukážu až za týden, protože ho dostanu až pozítří ke svým kulatinám :-)

Bylo to moc fajn a těším se na další veletrh, který navštívíme s Honzou už v sobotu!
Přeji rychle utíkající týden!

P.S. Málem bych zapomněla! Ještě jsem si koupila zázvorový čaj od Tee Geschwender - obchodu, co má novou pobočku v Praze ve Vodičkově ulici, má extra milé paní prodavačky a o kterém neslyšíte naposledy! :-)

Komentáře

  1. Moc pěkný článek :) Já jsem se dnes vzpamatovávala špatně, protože jsem včerejší večer jen prozvracela, asi nějaký viróza :(
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, hlavně ať jsi do středy fit :-))

      Skills of Art

      Vymazat
  2. Já se vzpamatovávám těžce z každého vstávání :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Hezký článek :) Mě se vstávalo dneska celkem obstojně na to, že je pondělí :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  4. Taky chodím dost často okukovat nábytek - nejvíc mě to teda baví v IKEA :D. A vstávat nemůžu permanentně, hrozně ráda se povaluju :D.

    http://pragueinstyle.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Každým Vaším komentářem jsem moc potěšena :-) Děkuji..

Populární příspěvky z tohoto blogu

#109 Únor za námi

Ú nor 2015 už je oficiálně za námi. Stalo se toho celkem hodně, a proto se s vámi podělím o pár fotek :-) Konec vykecávání, jdeme na ně.

#103 Filmy, které byste měla jako žena vidět

P řeci jen ještě není natolik teplo, abychom trávily většinu dne venku. A tak se celkem rády ještě zachumláme do deky a s kávou v ruce zhlédneme nějaký film. Původně byl tento článek plánován na Valentýna, ale proč mučit drahé polovičky slaďárnami. Pojďme si je vychutnat spolu - samy ženy!

#93 DIY: Co se svícny z IKEA?

S víčky z IKEA milují všichni. Někteří se možná bojí, aby nevyhořeli (viď, tati?) , ale stejně je milují. A i tak si je koupíme, ačkoli je vlastně ani nepotřebujeme. Dvacet pět hodin celkem obstojné vůně je prostě fajn. Když stojíme v obchodě a házíme bezhlavě jednu svíčku za druhou do vozíku (protože "no neber to, za tu cenu!"), možná nám nedojde, že po vypálení vosku zůstane docela pěkná skleněná nádobka. Taková, že pokud v sobě máme alespoň trochu vetešníka, bude nám líto ji vyhodit. Ať jich máme doma klidně sto padesát! :-) A tak jsem tu s pár tipy, co s takovou nádobkou udělat.