Přeskočit na hlavní obsah

#38 Holešovice fashion market



Ahoj,

pokud sledujete blogerky.cz, tak jste si asi nemohli nevšimnout, že v termínu 26. a 27. 9. 2014 probíhá v areálu Holešovické tržnice v Praze HOLEŠOVICE FASHION MARKET.

Včera když jsem šla ze školy, tak jsem si šla vyzvednout látky na své občasné tvořeníčko a musela jsem projít skrz areál tržnice. Slečna mi hned u vchodu vrazila do rukou letáček s pozvánkou na výše zmíněnou akci (jaká radost, že to nebyla žádná volební kampaň). Vykřikla jsem na Honzu "to je dneska?" .. a už jsme hledali haly s marketem :-) Akce je rovnou ve dvou halách, my jsme ale prozkoumali jenom jednu. Byla tam moc hezká atmosféra, taková ne moc typická Česku.

Asi nejvíce nás zaujaly portréty, které nějaký fakt šikovný pán vystřihával do LP desek (viz. foto)! Mě potom dokonalá kabelka z pravé kůže (ach jo, 2 990.- :/) a Honzu pánské mikiny. 



Vyzvedli jsme látky a jeli na další "festival" - na Jiráskovo náměstí do Galerie Mánes. Byla to akce s názvem Playstation Nation a probíhá taktéž ještě dnes. Vyzkoušeli jsme pár her, zapsali se do slosování o PS (čekám na telefonu :P) a jeli domů. Akorát jsme nejdřív nastoupili do tramvaje ve špatném směru, potom omylem přejeli naši stanici metra a nakonec mi ještě autobus domů jel o 25 minut později.. :-D

Podotýkám, že celý náš odpolední program byl čistě spontánní, ale moc povedený :-)



P.S.: Opět jsem se přesvědčila, že na "túru" po městě není vhodné vyrukovat s novýma botičkama na podpatku.. 

Užívejte víkendu a dejte mi vědět, co plánujete :-) 


Komentáře

  1. Juuu, na akci Holešovice Fashion Market jsem být nemohla, ale děkuji za zprostředkování foteček. Ty LP desky jsou fakt parádní!!! :)
    A co moje plány o víkendu? Měli jsme jet na velkou narozeninovou party i s noclehem, ale miminko se rozhodlo být nemocné, tak zůstáváme doma a kutíme.... Vůbec nevadí. Uděláme si zkrátka domácí pohodlí s procházkami....
    Krásný den...Kat....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aha, tak to si to stejně užijete :-) Hlavně aby bylo miminko brzy zdravé :-)

      Skills of Art

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Že? :-) Bohužel, jsem ale nevypátrala cenu :-/ Snad příště :-)

      Skills of Art

      Vymazat
  3. Určite to bola super akcia, škoda že sa niečo také neorganizuje aj na Slovensku :))

    Chocolate Kiss

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, mě trošku štve, že to je i v Čechách všechno strašně situovaný do Prahy.. :/ Sice to mám vše po ruce, ale na druhou stranu si myslím, že by to jinde také ocenili :-)

      Skills of Art

      Vymazat
  4. Já mám takovéhle spontánní výlety a akce nejraději :) Přijde mi, že jsou vždycky skvělý.
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak! :-) Jen až si budu příště brát nové boty na rozšlápnutí, tak se musím ujistit, že mě takové túry nečekají :-D

      Skills of Art

      Vymazat

Okomentovat

Každým Vaším komentářem jsem moc potěšena :-) Děkuji..

Populární příspěvky z tohoto blogu

#109 Únor za námi

Ú nor 2015 už je oficiálně za námi. Stalo se toho celkem hodně, a proto se s vámi podělím o pár fotek :-) Konec vykecávání, jdeme na ně.

#103 Filmy, které byste měla jako žena vidět

P řeci jen ještě není natolik teplo, abychom trávily většinu dne venku. A tak se celkem rády ještě zachumláme do deky a s kávou v ruce zhlédneme nějaký film. Původně byl tento článek plánován na Valentýna, ale proč mučit drahé polovičky slaďárnami. Pojďme si je vychutnat spolu - samy ženy!

#93 DIY: Co se svícny z IKEA?

S víčky z IKEA milují všichni. Někteří se možná bojí, aby nevyhořeli (viď, tati?) , ale stejně je milují. A i tak si je koupíme, ačkoli je vlastně ani nepotřebujeme. Dvacet pět hodin celkem obstojné vůně je prostě fajn. Když stojíme v obchodě a házíme bezhlavě jednu svíčku za druhou do vozíku (protože "no neber to, za tu cenu!"), možná nám nedojde, že po vypálení vosku zůstane docela pěkná skleněná nádobka. Taková, že pokud v sobě máme alespoň trochu vetešníka, bude nám líto ji vyhodit. Ať jich máme doma klidně sto padesát! :-) A tak jsem tu s pár tipy, co s takovou nádobkou udělat.