Přeskočit na hlavní obsah

#36 Really spicy post


Ahoj,

od včerejšího odpoledne jsem oficiálně nemocná. Dopoledne jsem byla ve škole a když se mé kýchání dostalo do intervalu dvou minut, byla jsem ráda, že jdu domů.

Na dnešek jsem měla nachystaný článek s tipem, co jsem dělala o víkendu - sušení chilli papriček. Včera mě napadlo, že je to vlastně docela tématické, protože jsem se opravdu cítila jak jedna velká chilli paprička - teplota ze mě musela sálat.

Máte rádi chilli? 
Pokud ano, pěstujete si ho a ještě k tomu se vám ta rostlinka zblázní, že máte papriček na celou zimu, můžete si ho usušit.. :-) Ostříhala jsem je a za "stopku" navlékla na silnější nit. Konce svázala a pověsila v kuchyni. Vydrží tak opravdu dlouho a navíc je to i celkem pěkná dekorace.. :-)


A jak se máte Vy? :-)


P.S.: Dnes jsou blogu 2 měsíce. Těší se 19 pravidelným čtenářům a za tento měsíc byla návštěvnost dvakrát tak větší, než za ten první! Mám velkou radost, děkuji 

Komentáře

  1. Miluju! :-D Nám vždycky dávala tyhle navléknuté nitě babička a mamka mi zakazovala to jíst, asi proto teď tak miluju pikantní věci :-D
    Brzy se uzdrav! U nás jsou ve třídě někteří nemocní, tak jen doufám, kdy to dojde ke mně ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, v mém okolí moc lidí, co ujíždí na chilli není, takže u nás to je spíš ta dekorace, nebo jen tak lehce na dochucení :-)) No, jak už jsem tady psala, myslím, že mě nakazili učitelé :-/ Takže už ti také začala škola? :-)

      Skills of Art

      Vymazat
  2. Já jsem myslela, že to máš nějaký náhrdelník :D. Chilli ráda nemám.
    Gratuluju ke 2 měsícům :). NO tak to ať jsem brzo nemocná, já jsem ráda, že jsem typ, který nemocný nebývá :D.
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, já jsem také nemocná po delší době, spíš to je taková nastydlost z toho, že člověk neodhadne počasí po ránu... :-))

      Vymazat
  3. Na pálivý moc nejsem, ale chilli náhrdelník jako dekorace musí být opravdu pěkný.

    OdpovědětVymazat
  4. Mám ráda pálivé a kořeněné věci, nicméně chilli mánie se mi zatím vyhýbá. A tak je mamka jen tajně přidává do některých pokrmů.

    Brzy se uzdrav :)

    Package of words

    OdpovědětVymazat
  5. Nemám ráda pálivé věci, ale jako dekorace je to pěkné. S tímhle by si v puse pohrál spíš táta. (Zní to divně) :DD Ale on má rád pálivá jídla, já zas nesnáším :DD :)))

    Btw: Uzdrav se brzy a děkuji.
    p3tulk5.blog.cz

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Každým Vaším komentářem jsem moc potěšena :-) Děkuji..

Populární příspěvky z tohoto blogu

#109 Únor za námi

Ú nor 2015 už je oficiálně za námi. Stalo se toho celkem hodně, a proto se s vámi podělím o pár fotek :-) Konec vykecávání, jdeme na ně.

#103 Filmy, které byste měla jako žena vidět

P řeci jen ještě není natolik teplo, abychom trávily většinu dne venku. A tak se celkem rády ještě zachumláme do deky a s kávou v ruce zhlédneme nějaký film. Původně byl tento článek plánován na Valentýna, ale proč mučit drahé polovičky slaďárnami. Pojďme si je vychutnat spolu - samy ženy!

#93 DIY: Co se svícny z IKEA?

S víčky z IKEA milují všichni. Někteří se možná bojí, aby nevyhořeli (viď, tati?) , ale stejně je milují. A i tak si je koupíme, ačkoli je vlastně ani nepotřebujeme. Dvacet pět hodin celkem obstojné vůně je prostě fajn. Když stojíme v obchodě a házíme bezhlavě jednu svíčku za druhou do vozíku (protože "no neber to, za tu cenu!"), možná nám nedojde, že po vypálení vosku zůstane docela pěkná skleněná nádobka. Taková, že pokud v sobě máme alespoň trochu vetešníka, bude nám líto ji vyhodit. Ať jich máme doma klidně sto padesát! :-) A tak jsem tu s pár tipy, co s takovou nádobkou udělat.