Přeskočit na hlavní obsah

#4 Saturday breakfast


Dobré ránko,

nedávno jsem na žádost firmy Mixit vyplňovala dotazník ohledně snídání, což mě inspirovalo k dalšímu článku.

Včera jsem si pekla snídani na dnešek. Koupila jsem akorát listové těsto a tvaroh, ostatní potřebné věci jsem sklidila doma na zahradě - od broskví až po borůvky :-).

Myslím, že na léto jsou lepší sladké snídaně a hlavně využití čerstvého ovoce :-)

A co (a jak) snídáte Vy? :-)

Šťastný krok do středečního dne,





Komentáře

  1. Jéj, to muselo být dobré! Ovoce je k snídani úplně to nejlepší ;) Na mě by to bylo ale asi moc sladké :D Já si ráno vždycky jen namixuju různé druhy ovoce podle chuti a přidám ovesné vločky, to je jednoduché a mě to chutná nejvíce ;) (www.dyred.blog.cz)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě naopak :) Nemám ráda, když je sladké moc sladké :-)

      Děkuji za komentář,
      Skills of Art

      Vymazat
  2. Já v Německu teď snídal ostružiny s cukrem a smetanou, protože jsem je měl hned za domem. Pavel :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Každým Vaším komentářem jsem moc potěšena :-) Děkuji..

Populární příspěvky z tohoto blogu

#109 Únor za námi

Ú nor 2015 už je oficiálně za námi. Stalo se toho celkem hodně, a proto se s vámi podělím o pár fotek :-) Konec vykecávání, jdeme na ně.

#103 Filmy, které byste měla jako žena vidět

P řeci jen ještě není natolik teplo, abychom trávily většinu dne venku. A tak se celkem rády ještě zachumláme do deky a s kávou v ruce zhlédneme nějaký film. Původně byl tento článek plánován na Valentýna, ale proč mučit drahé polovičky slaďárnami. Pojďme si je vychutnat spolu - samy ženy!

#93 DIY: Co se svícny z IKEA?

S víčky z IKEA milují všichni. Někteří se možná bojí, aby nevyhořeli (viď, tati?) , ale stejně je milují. A i tak si je koupíme, ačkoli je vlastně ani nepotřebujeme. Dvacet pět hodin celkem obstojné vůně je prostě fajn. Když stojíme v obchodě a házíme bezhlavě jednu svíčku za druhou do vozíku (protože "no neber to, za tu cenu!"), možná nám nedojde, že po vypálení vosku zůstane docela pěkná skleněná nádobka. Taková, že pokud v sobě máme alespoň trochu vetešníka, bude nám líto ji vyhodit. Ať jich máme doma klidně sto padesát! :-) A tak jsem tu s pár tipy, co s takovou nádobkou udělat.