Přeskočit na hlavní obsah

#206 Kam na kávu?: COFFEE CORNER

Ahoj čtenáři!
Prázdniny utíkají a já se pomalu rozhlížím po místech, která budu od září zase v Praze objevovat . Teď se totiž centru vyhýbám obloukem a radši trávím čas v přírodě (a možná taky proto, že jsem líná si dobít Open card..ehm, Lítačku, děsný)... Začátkem tohoto týdne jsem oslavila svůj svátek, a to si zasloužilo menší "oslavu"... Naplánovala jsem návštěvu kavárny, která na mě čas od času vykoukla na Instagramu a jejímu balijskému stylu se nedalo odolat už podle fotek. 

COFFEE CORNER


Jestli tomu dobře rozumím, kavárna se nachází v areálu kempu na Žižkově, v ulici Nad Ohradou, nedaleko Vítkova. Je nazývána jako Bali v Praze, popř. jako Srí Lanka v Praze. Ani v jednom ze zmíněných jsem nebyla, tak těžko soudit, ale určitě se tamější atmosféra nachází někde v oblasti Jižní a Jihovýchodní Asie :-)..  Vím, že nejsem zdaleka jediná, kdo se při popíjení kávy necítí jako v hlavním městě středoevropského státu. A taky vím, že kdo jde do této kavárny poprvé, stoprocentně zabloudí. Aspoň trošku. 




Asi nemusím zmiňovat, že jsme si objednali zcela tradičně cappuccino a latté. Moje cappuccino se mi zdálo trošinku víc nakyslé, zapracovat by se dalo i na estetice, ale pořád to není nejhorší káva, kterou jsem kdy pila. Latté bylo o poznání lepší, v podstatě bych neměnila nic. 

Obsluha byla hodně neutrální. Někteří bezpochyby ocení obsluhu, která není "vlezlá" a jen plní přání zákazníka, ale v takto uvolněném prostředí bych klidně snesla i pár slov navíc.. Navíc když bylo poloprázdno.

Po druhém odstavci se asi nemusím více rozepisovat s popisem atmosféry. Zkrátka je to ideální prostor pro odpočinek a kdybych neměla zahradu, vracela bych se často!

A kde jste byli naposledy vy?
Mějte se krásně!
Vaše,




P. S.: Trvání GIVEAWAY z minulého článku (ZDE) prodlužuji o týden. Bude vyhlášena 28.8.2016!

Coffee Corner Menu, Reviews, Photos, Location and Info - Zomato

Komentáře

  1. Kafe nepiju, chutná mi, ale není mi po něm dobře :)

    Monča / KOSMETIKA PŘÍRODNĚ /


    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je škoda.. Ale myslím si, že v těchto prostorách by chutnala skvěle i jejich limonáda :-)

      Měj se hezky,
      Hanka

      Vymazat
  2. Mám ji taky v #mustvisit záložce kaváren, tak snad ji najdu (Super Tramp Coffee jsem taky napoprvé nedala) A jsem moc ráda za upřímnou recenzi ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, děkuji za návštěvu! :) .. Super Tramp Coffee mám naopak na kavárenském wishlistu já a možná jsem tam právě kvůli té pověstné "nenalezitelnosti" ještě nezavítala. Září se už blíží, s ním stoupá i chuť na kávu, a tak tam se tam snad brzy podívám :-)

      Měj se moc hezky!
      Hanka

      Vymazat
  3. To vypadá skvěle, ještě jsem o tom neslyšela! Ty nejlepší kavárny obecně bývají těžce nalezitelné :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Trochu jsem měla obavy, jestli má vůbec smysl psát tenhle článek, když tuhle kavárnu prostě musí znát úplně každý.. Jsem ráda, že jsem se mýlila! :-) To máš naprostou pravdu :-))

      Měj se hezky,
      Hanka

      Vymazat

Okomentovat

Každým Vaším komentářem jsem moc potěšena :-) Děkuji..

Populární příspěvky z tohoto blogu

#109 Únor za námi

Ú nor 2015 už je oficiálně za námi. Stalo se toho celkem hodně, a proto se s vámi podělím o pár fotek :-) Konec vykecávání, jdeme na ně.

#103 Filmy, které byste měla jako žena vidět

P řeci jen ještě není natolik teplo, abychom trávily většinu dne venku. A tak se celkem rády ještě zachumláme do deky a s kávou v ruce zhlédneme nějaký film. Původně byl tento článek plánován na Valentýna, ale proč mučit drahé polovičky slaďárnami. Pojďme si je vychutnat spolu - samy ženy!

#93 DIY: Co se svícny z IKEA?

S víčky z IKEA milují všichni. Někteří se možná bojí, aby nevyhořeli (viď, tati?) , ale stejně je milují. A i tak si je koupíme, ačkoli je vlastně ani nepotřebujeme. Dvacet pět hodin celkem obstojné vůně je prostě fajn. Když stojíme v obchodě a házíme bezhlavě jednu svíčku za druhou do vozíku (protože "no neber to, za tu cenu!"), možná nám nedojde, že po vypálení vosku zůstane docela pěkná skleněná nádobka. Taková, že pokud v sobě máme alespoň trochu vetešníka, bude nám líto ji vyhodit. Ať jich máme doma klidně sto padesát! :-) A tak jsem tu s pár tipy, co s takovou nádobkou udělat.