Přeskočit na hlavní obsah

#202 Kam na kávu?: Mikyna Coffee & Food Point

Ahoj čtenáři!
Když jsme plánovali letošní dovolenou, tak jsme se rozhodovali mezi několika místy. Některá byla na dojezd moc daleko, u některých se nám nehodil termín a někde bylo plně obsazeno. Nakonec jsme se rozhodli pro několik kratších pobytů a ten druhý je právě za námi.


Nejeli jsme sice nijak daleko, ale byli jsme tam, kde se nám líbí, kde se cítíme nejlépe.
Ubytovali jsme se v centru Liberce v jednom z hotelů Pytloun, o kterém se okrajově zmíním v příštím článku. I když byl pokoj a hotel obecně jako stvořený pro relaxaci, my jsme se pokusili během dvou dnů poznat co nejvíc.


A když myslím co nejvíc, myslím tím i dvě místní kavárny, o kterých se mluví i hezkých pár kilometrů daleko.

Mikyna Coffee & Food Point
Předem jsem tušila, že rezervace bude užitečnou jistotou. Té myšlenky jsem se ale nedržela, a tak jsem vyvalila oči, když jsem viděla čas 16:58 a my byli kdesi, adresa neznámá a kavárna zavírá v 18:00.  

Díky navigaci jsme se dostali do cílového bodu relativně rychle a už při vstupu do podniku jsem netajila slovně ani objektivem své nadšení. Bílé stěny a kombinace kovu a přírodního dřeva – vzdušno. Tenhle styl je boží. Tak to prostě je.
Ačkoli jsme se potom chystali na večeři, tak jsme malému zákusku stejně neodolali. Cheesecake s makadamiovými ořechy je vážně naprostá špička mezi cheesecaky, čokoládová pěna je dobrá snad vždycky. O kávě netřeba mluvit. Stejně tak jako o levandulovo-grepové limonádě.





Něco mi říká, že se s Mikynou ještě shledáme. A nebude to dlouho trvat!

Pokračování příště :-)
Vaše,




Mikyna Coffee & Food Point Menu, Reviews, Photos, Location and Info - Zomato

Komentáře

  1. to je kráásne miesto :) káva aj koláčik vyzerajú fajnovo

    OdpovědětVymazat
  2. Prostředí vypadá zajímavě, škoda že to mám daleko :'(
    http://kvilla7.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Každým Vaším komentářem jsem moc potěšena :-) Děkuji..

Populární příspěvky z tohoto blogu

#109 Únor za námi

Ú nor 2015 už je oficiálně za námi. Stalo se toho celkem hodně, a proto se s vámi podělím o pár fotek :-) Konec vykecávání, jdeme na ně.

#103 Filmy, které byste měla jako žena vidět

P řeci jen ještě není natolik teplo, abychom trávily většinu dne venku. A tak se celkem rády ještě zachumláme do deky a s kávou v ruce zhlédneme nějaký film. Původně byl tento článek plánován na Valentýna, ale proč mučit drahé polovičky slaďárnami. Pojďme si je vychutnat spolu - samy ženy!

#93 DIY: Co se svícny z IKEA?

S víčky z IKEA milují všichni. Někteří se možná bojí, aby nevyhořeli (viď, tati?) , ale stejně je milují. A i tak si je koupíme, ačkoli je vlastně ani nepotřebujeme. Dvacet pět hodin celkem obstojné vůně je prostě fajn. Když stojíme v obchodě a házíme bezhlavě jednu svíčku za druhou do vozíku (protože "no neber to, za tu cenu!"), možná nám nedojde, že po vypálení vosku zůstane docela pěkná skleněná nádobka. Taková, že pokud v sobě máme alespoň trochu vetešníka, bude nám líto ji vyhodit. Ať jich máme doma klidně sto padesát! :-) A tak jsem tu s pár tipy, co s takovou nádobkou udělat.