Přeskočit na hlavní obsah

#196 Co budu dělat v létě + GIVEAWAY

Ahoj čtenáři!
Tak už je to tady. I když je dneska pondělí, pro mě je to jako pátek. Pátek před tříměsíčním víkendem. Úspěšně jsem dokončila čtvrtý semestr a skoro mi nedochází, že s klidem můžu promazat plochu notebooku. Docela bordel za ty tři zkouškové týdny, to vám povím.


Právě jsem se vrátila z mého malého předletního cyklistického dopingu a cítím velkou úlevu. A radost. 
Těším se na snídani na sluníčku, napuštěný bazén a až se postarám o zahradu. Ta mě neskutečně baví a důvod proč to tak je vám brzy povím.


Taky začíná období výletů, festivalů, grilovaček, půlnočního koupání v rybníku a nesmím zapomenout ani na mé oblíbené konverzace s kamarády skoro za svítání.

A co plánujete na léto vy? … Dnes bych se ještě chtěla vžít do role roznašeče radosti a odměnila jednoho z vás voucherem v ceně 500.- do restaurace Pizzerie Mediterane na pražském Smíchově. Platný je i v první polovině července, takže může být příjemným bonusem k výletu do Prahy.

Jak málo stačí k voucheru..?
1) Mrknout na web Zomata, kde jsou uvedeny kolekce podniků. A když už jsme u těch zahrad, napište mi, kolik podniků obsahuje kolekce s jménem „Zahrádky".
2) Připište něco pěkného – třeba svůj plán na léto nebo co máte na tomto ročním období nejradši.
3) E-mail, na kterém budu kontaktovat výherce :-) 


Soutěž ukončím a vyhlásím ve středu 22.6.2016 v 15:00. 


A to je asi úplně všechno! 

Mějte krásný týden!






P.S.: Dík patří vedení Zomata, že mi umožnilo hrát si na radostnosiče pro mé čtenáře =^.^=

Komentáře

  1. 22 podniku
    Chystáme se do Maroka, Adrspachu a v Roznove pod Radhoštěm mame chatu tak tam taky na víkendy :-)
    Ervulenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  2. 22 je to vyvolené číslo :D... noo jak už víš, prvních 14 dní v červenci budu hlídat dětičky na táboře ;), jako další mám v plánu výjezd na kola, kemp s partou a nakonec nějaké to moře v září, když to vyjde :).. mezi tím budou určitě nějaké chatičky a výlety :). nosakovan@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. 22 podniků.
    Jsem na dovolené - mateřské, velké cestování na dýl neplánujem, spíše ZOO a nějaký hrad.. dcera včera dostala neštovice, tak počítám, že min první dva týdny potápí synka, ale tak je budeme mít za sebou.
    Krásné dny
    bohunka zavináč naiser tečka cz

    OdpovědětVymazat
  4. a) 22 podniků
    b) Dovolenou prožijeme asi v Česku, ale vůbec nám to nevadí. Je tu krásně!
    c) rukve@seznam.cz

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Každým Vaším komentářem jsem moc potěšena :-) Děkuji..

Populární příspěvky z tohoto blogu

#109 Únor za námi

Ú nor 2015 už je oficiálně za námi. Stalo se toho celkem hodně, a proto se s vámi podělím o pár fotek :-) Konec vykecávání, jdeme na ně.

#103 Filmy, které byste měla jako žena vidět

P řeci jen ještě není natolik teplo, abychom trávily většinu dne venku. A tak se celkem rády ještě zachumláme do deky a s kávou v ruce zhlédneme nějaký film. Původně byl tento článek plánován na Valentýna, ale proč mučit drahé polovičky slaďárnami. Pojďme si je vychutnat spolu - samy ženy!

#93 DIY: Co se svícny z IKEA?

S víčky z IKEA milují všichni. Někteří se možná bojí, aby nevyhořeli (viď, tati?) , ale stejně je milují. A i tak si je koupíme, ačkoli je vlastně ani nepotřebujeme. Dvacet pět hodin celkem obstojné vůně je prostě fajn. Když stojíme v obchodě a házíme bezhlavě jednu svíčku za druhou do vozíku (protože "no neber to, za tu cenu!"), možná nám nedojde, že po vypálení vosku zůstane docela pěkná skleněná nádobka. Taková, že pokud v sobě máme alespoň trochu vetešníka, bude nám líto ji vyhodit. Ať jich máme doma klidně sto padesát! :-) A tak jsem tu s pár tipy, co s takovou nádobkou udělat.