Přeskočit na hlavní obsah

#198 Do koše: No.1

Ahoj čtenáři!
Vždycky, když mám odjíždět někam na více dní, tak si musím předtím uklidit. Možná to mám odkoukáné od mamky, která pokaždé těsně před odjezdem vyklidila "rizikové" potraviny z lednice a povlékla peřiny - prý abychom se vrátili do čistého. Vlastně to dělá doteď. Taky si pamatuji, když jsme s bráchou odjížděli na školu v přírodě a to se zase musely koupit nové tepláky a pyžamo. 

Mám to tak nějak taky. Vím, že spousta lidí bere s sebou na dovolenou načatý šampon, aby ho tam spotřebovali a zpátky měli volno v kufru. Pro mě je chystání se na dovolenou malým svátkem, a tak si ho užívám. Alespoň jedna nová maličkost je prostou povinností.  Ale balení a hlavně vybalování mě baví čím dál tím míň! 


Abych po příjezdu měla místo v kosmetickém šuplíku, musela jsem spoustu věcí spotřebovat. Vlastně je to poprvé v historii mého psaní, kdy jsem nakupila hned několik prázdných obalů.


1) Sprchový gel Balea s ibiškem a nektarinkou voněl krásně, je to takový ten typický baleák. Voní hlavně ve sprše, potom ho už moc necítíte a ve finále jsme ho použili na mytí rukou. 



2) Sprchový gel Yves Rocher s kávou voněl naprosto božsky! Vůně se mi nezdála vůbec chemická, byla hodně identická. Tím, že jejich sprchové gely hodně pění, vydržel docela dlouho. To bylo možná maličko naškodu, protože mi začal lézt na nervy ^^ 



3) Sprchový gel Lactovit jsem dostala k Vánocům a chtěla jsem ho vyzkoušet už dlouho. Parfemace mi připadala taková lékárenská, nic co by bylo úplně běžné v drogériích. Možná jsem od něj čekala trochu větší hydrataci, ale klidně bych si ho znovu koupila. 


4) Kondicionér na vlasy s vůní vanilky a mandlového oleje. Zase typický výrobek od Baley, ale mě dost vyhovuje. V poměru cena/výkon je mi moc sympatický. Konkrétně po tomhle jsem sáhla z toho důvodu, že už jinak měli jen pro barvené vlasy. 



5) Olejová koupel od Manufaktury je přesně ta věc, na kterou se půl roku díváte s láskou, otevřete ji pro zvláštní příležitost a nakonec nejste ani moc nadšeni. Nebyla špatná, nevysušovala kůži, ale myslím si, že za tuhle cenu získáte i lepší. 

6) Šampon Cien pro citlivou pokožku jsem si koupila jako velkou novinku a byla jsem příjemně překvapena. Nijak nedráždí, konkuroval i mému oblíbenému od Ziajy. Má trochu specifickou vůni, která asi nebude pro každého, ale já si ho klidně koupím znovu. 


7) Deodoranty od Baley mám vcelku ráda, ale tohle bylo peklo. Pronikavý pach vanilky a alkoholu měl bohužel obstojnou  výdrž, ale já jen čekala, kdy už konečně budu na dně. 


8) Sprchový gel s levandulí Bohemia herbs slibuje krémovou konzistenci, ale ta se tedy neděla. Byl tekutý a ani má milovaná vůně levandule nebyla zrovna identická. 


9) Na deodorant Cien jsem četla kladné recenze, a tak jsem ho zkusila taky. Myslím si, že u jednoho vyzkoušení zůstanu. Vydrž nebyla špatná, ale jeho parfemace se mi hodila spíše na starší ročníky. Pár let ještě počkám a třeba si k sobě najdeme cestu.

10) Řasenky essence už mi ležely v košíku hodně dlouho a nastal jejich čas odejít. Obě patří mezi ty hodně levné, takže jsem ani nečekala velký efekt. Účel splňovaly obě dvě, takže jako nouzovka byly dobré. Asi záleží na preferencích :-) 


11) Tekuté linky essence byly zatím jedny z nejlepších, co jsem kdy měla. Vydržely dlouho jak na oku, tak jako celé balení. Ta voděodolnost byla trochu diskutabilní, ale kvůli ní jsem si je nekupovala. Byla jsem spokojená a dnes jsem si koupila další. 


12) Odličovač očí Ziaja jsem kdysi koupila asi za 30.- a byla jsem z něj hodně nadšená. Nevím co se potom stalo, ale chvilkama odličoval skvěle, potom pár dní zase nic. Divný to výrobek.. 

13) Scrub na obličej Neutrogena byl skvělý. Obecně to je má oblíbená značka a produkty alá peelingy na obličej mám také moc ráda. Odlíčení s ním bylo velmi rychlé a grepová parfemace mi také nevadila. U jedné slečny jsem četla, že ji připomíná Jar na nádobí, ale to mě ne. 

14) Pleťovou vodu Balea jsem si koupila, protože mi chybělo pár pár potřebných bodíků na klubové kartě. Měla krásnou vůni, ale po delším používání mě začala štípat. Znovu si ji asi nekoupím.

No a to je zase na půl roku vystaráno :-D 
Mějte se hezky a napište mi, jestli jste něco z uvedeného nevyzkoušely a jaký máte na věc názor :-)
Vaše,



Komentáře

  1. Ten sprchový gel brazilská káva od YR je naprosto dokonalý! Neměla jsem lepší kávový sprcháč :)

    My June 2016

    OdpovědětVymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. Cien už chci dlouho vyzkoušt! :)
    www.lifestylebirdie.com

    OdpovědětVymazat
  4. Já s Baleou taky nemám moc dobré zkušenosti.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Každým Vaším komentářem jsem moc potěšena :-) Děkuji..

Populární příspěvky z tohoto blogu

#109 Únor za námi

Ú nor 2015 už je oficiálně za námi. Stalo se toho celkem hodně, a proto se s vámi podělím o pár fotek :-) Konec vykecávání, jdeme na ně.

#103 Filmy, které byste měla jako žena vidět

P řeci jen ještě není natolik teplo, abychom trávily většinu dne venku. A tak se celkem rády ještě zachumláme do deky a s kávou v ruce zhlédneme nějaký film. Původně byl tento článek plánován na Valentýna, ale proč mučit drahé polovičky slaďárnami. Pojďme si je vychutnat spolu - samy ženy!

#93 DIY: Co se svícny z IKEA?

S víčky z IKEA milují všichni. Někteří se možná bojí, aby nevyhořeli (viď, tati?) , ale stejně je milují. A i tak si je koupíme, ačkoli je vlastně ani nepotřebujeme. Dvacet pět hodin celkem obstojné vůně je prostě fajn. Když stojíme v obchodě a házíme bezhlavě jednu svíčku za druhou do vozíku (protože "no neber to, za tu cenu!"), možná nám nedojde, že po vypálení vosku zůstane docela pěkná skleněná nádobka. Taková, že pokud v sobě máme alespoň trochu vetešníka, bude nám líto ji vyhodit. Ať jich máme doma klidně sto padesát! :-) A tak jsem tu s pár tipy, co s takovou nádobkou udělat.