Přeskočit na hlavní obsah

#174 Co očekávám od 2016?

Ahoj čtenáři!
Ozývám se po několika denní pauze. Vlastně se ozývám po více než týdenní pauze a podruhé v letošním roce. Musím začít trošku smutně. A to proto, že jsem do 2016 nevstoupila šťastnou nohou. 

Nějak se to zkomplikovalo, přidalo se zkouškové a rázem čelíte stresu. Musím ale zaťukat, že zatím mám všechny dosavadní zápočty a zkoušky v prvním termínu hotové a už mi zbývají jen dvě. Tak snad.. :-) 

Když jsem si opakovala, že může být ještě daleko daleko hůř, tak jsem přemýšlela, čeho bych chtěla v tomto přestupném roce dosáhnout.

1) Zdraví
Tento bod ze možná tváří jako neskutečné klišé, ale já si neumím představit, že bych ho tu nezmínila. To je to, co si upřímně přeji nejvíce nejen pro sebe, ale pro všechny mé blízké a samozřejmě i pro ostatní, jenž si to zaslouží. Pro tuto "položku" na mém seznamu přání obětují s radostí všechny ostatní!

2) Dokončit školu
Ať už se jedná o třetí a čtvrtý semestr, nebo pedagogickou akreditaci. 

3) Dovolená
Ať už bude v Česku nebo v zahraničí. Je mi to jedno, ale určitě se chci někam podívat. Třeba znovu někam na wellness pobyt. A jsem ostuda - Slovenskem jsem jen projížděla, takže bych to viděla klidně na tu Bratislavu.. :-)

4) Výlety 
Ostuda vol. 2 - taktéž Brnem jsem zatím jenom projížděla a podzimní Tour de Café v Brně s přítelem nám bohužel nevyšlo. Takže je nejvyšší čas to napravit! S tím souvisí i objevování nových míst a podniků.
V blízké době mám v merku Ještěd, tak se pokusím o odškrtnutí i tohoto bodu.

5) Pokračovat...
... taky takové skoro až typické novoroční předsevzetí...
- pokračovat ve zdravější kuchyni + více experimentovat
- chodit alespoň jednou měsíčně plavat 
- jezdit zase na kole a nechat si ho na jaře seřídit!! 

6) Vídat se častěji s kamarády
Ať už je to parta kamarádů ze střední nebo jiní.. 

7) Hudební festivaly
Už asi čtyři roky plánuji, že pojedu na Votvírák a vždycky z nějakého důvodu nejedu. Loni to bylo proto, že mě moc neoslovily kapely, tak uvidíme, co mi do toho ne/vleze letos :-D 

A dodatečný, osmý bod - sehnat nějaké šaty na blížící se plesovou sezónu!

Napište mi, co od roku 2016 čekáte Vy! 
Přeji hodně štěstí při plnění snů!
Vaše,



Komentáře

  1. Tak jestli vám to Brno vyjde, rádi vás s mým přítelem provedeme, kdybyste chtěli :) Tipú z mého blogu máš asi dost, ale i tak ;)
    Držím palce se všemi tvými body!

    OdpovědětVymazat
  2. Téda, to je úplně stejně jako já:) Ach, to zkouškové, už aby to bylo úspěšně za námi:)

    OdpovědětVymazat
  3. Sice jsem si žádné "cíle" nedala ale v pár bodech naprosto souhlasím :D Hlavně to zdravé vaření, studium a více se věnování koníčkům :) At se daří u zkoušek !
    LENNY MALI i DANMARK

    OdpovědětVymazat
  4. Můj cíl, který jsem si dala přibližně před 24 hodinama? Naučit se základy ruštiny - už skoro umím azbuku :D a tobě držím palce ať ti všechno vyjde ^-^ Cappuccino Lover

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aha.. tak to je fajn cíl! Ať to jde!! A moc děkuju :))

      Vymazat

Okomentovat

Každým Vaším komentářem jsem moc potěšena :-) Děkuji..

Populární příspěvky z tohoto blogu

#109 Únor za námi

Ú nor 2015 už je oficiálně za námi. Stalo se toho celkem hodně, a proto se s vámi podělím o pár fotek :-) Konec vykecávání, jdeme na ně.

#103 Filmy, které byste měla jako žena vidět

P řeci jen ještě není natolik teplo, abychom trávily většinu dne venku. A tak se celkem rády ještě zachumláme do deky a s kávou v ruce zhlédneme nějaký film. Původně byl tento článek plánován na Valentýna, ale proč mučit drahé polovičky slaďárnami. Pojďme si je vychutnat spolu - samy ženy!

#93 DIY: Co se svícny z IKEA?

S víčky z IKEA milují všichni. Někteří se možná bojí, aby nevyhořeli (viď, tati?) , ale stejně je milují. A i tak si je koupíme, ačkoli je vlastně ani nepotřebujeme. Dvacet pět hodin celkem obstojné vůně je prostě fajn. Když stojíme v obchodě a házíme bezhlavě jednu svíčku za druhou do vozíku (protože "no neber to, za tu cenu!"), možná nám nedojde, že po vypálení vosku zůstane docela pěkná skleněná nádobka. Taková, že pokud v sobě máme alespoň trochu vetešníka, bude nám líto ji vyhodit. Ať jich máme doma klidně sto padesát! :-) A tak jsem tu s pár tipy, co s takovou nádobkou udělat.