Přeskočit na hlavní obsah

#169 Máme P.O. box!! + Vánoční giveaway s dvěma výherci!

Ahoj čtenáři!
Všímám si, že se poslední dobou vrací pohledy do módy. Jsem za to moc ráda, protože je úžasné otevřít schránku, ve které na mě čeká nějaký pěkný vzkaz.... Nepohrdnu pohledem, ale dostat dopis, to je teprve něco... Nejdřív "to" donesete domů, vezmete nožík, rrrrr ... a čtete.. 

Neumím si představit, že bych jela na dovolenou a neposlala pohled.. To k tomu prostě patří (byť si musíte v některých zemích koupit celý aršík známek a ve finále to není zrovna otázka několika drobných).. Nevadí..

Něco mi ale nedávno vyrazilo dech... Má vcelku oblíbená blogerka/youtuberka dávala na jednu sociální síť fotku, jak posílá vánoční dopisy.. V tu ránu jí tam začali lidé psát svou adresu, že chtějí také dostat dopis. Nebylo to pár jedinců, ale vážně spousta lidí.. 
Jo, je to super pocit, dostat psaní od svého oblíbence, třeba i vzoru.. Ale abych kvůli tomu musela sdělit své bydliště celému internetu? Mně tohle přijde jako něco nemyslitelného... A když už jsme u té ochrany soukromí, naprosto chápu blogerky, které neukazují své malé potomky jak na běžícím pásu. A že takových není mnoho..

K věci.. Už jsem zde psala, že i přítel je internetově činná osoba (a to o pár desítek tisíc odběratelů známější, sakra! ^^), a tak jsme se domluvili, že si pořídíme oficiálně první společnou věc. A tou je P. O. box!

Možná si teďka budete říkat, na co zrovna mně bude taková věc.. Určitě nečekám, že za týden přijdu na poštu a bude tam čekat desítka dopisů... Na druhou stranu se ráda účastním GA a ráda je i pořádám (bohužel ne tak často, jak bych chtěla). I na takové záležitosti potřebujete adresu, a i když by zrovna mně asi paparazzi špehovat nešli, je adresa zkrátka čistě soukromá věc, která s blogováním nemá nic společného.

Takže si připravte deníčky, diářky, bločky, adresáře... 

Tadááá..

Skills of Art
P. O. box 16
252 43 Průhonice


K této příležitosti jsem si pro vás připravila Vánoční giveaway.
Budeme soutěžit o: 

I. místo:
- Kniha Nástrahy velkoměsta
- Týdenní kúra na vlasy od Pantene
- Tělové mléko s malinami a liči
- Rtěnka M&S v odstínu Petal pink
- Vzoreček tělového mléka L´Occitane
- Vzoreček toaletky od Oriflame

II. místo:
- Rtěnka M&S v odstínu Petal pink

Podmínky:
- Napsat mi, co si přejete pod stromeček.
- Napsat mi, co nejvtipnějšího nebo nejkurióznějšího jste kdy dostali k Vánocům.
- Sledovat mě buď přes GFC, Instagram nebo FB.
- Připsat mailovou adresu, na kterou vás budu v případě výhry kontaktovat.

Pokud mě budete sledovat na více sociálních sítích, tak si můžete připsat další komentář! Stačí jen napsat, kde mě sledujete a svůj nick - např. "Instagram - Lucka". Pokud mě tedy sledujete na všech třech, můžete si přidat tři komentáře :-)

Jednoho výherce vybere přítel a druhého necháme vybrat přes random.. :-)
Soutěž bude ukončena 17. 12. 2015 



Tak hodně štěstí!!
Vaše,




Komentáře

  1. Jé, tak to vám moc přeji, ať vám tam často chodí nějaká hezká psaní a balíčky :) Taky bych ho do budoucna možná chtěla, ale ve velkých městech je to opravdu šíleně drahý.. :D:/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To souhlasím, ve velkých městech je ta cena šílená, a přesně proto nemáme P. O. box v místě bydliště :D ... Děkujeme ;-)

      Vymazat
  2. Gfc ervulenka Ervulenka@seznam.cz
    Přeji si zimní bundu, svetr
    Vubec nic me nenapada, jen sestra dostala ve 20 letech k Vanocum hrajiciho a hybajiciho se santu

    OdpovědětVymazat
  3. Hani, to je super, že takhle s přítelem spolupracujete ;) Já PO Box nemám a ani o něm neuvažuji, zejména proto, že nejsem nijak významná bloggerka, takže mi nikdo nic neposílá (v podstatě ani moc maily) :) Každopádně, lidé o sobě uveřejňují hodně informací a mnohdy jim ani nedochází, jak jsou ta data zneužitelná, což jen poukazuje na internetovou negramotnost v dnešní předIT době :D
    Soutěž je moc pěkná, já osobně Tě sleduji na insta, na FB a čas od času zavítám i sem na blog, i když se přiznám, že teď tomu čtení ostatních blogů moc nedám O:-)
    Měj se pěkně!
    bára.kára blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Ty se měj taky pěkně! :-) Já kdybych měla mít P. O. BOX jen pro sebe, tak bych do toho určitě nešla, ale takhle, kdy se příteli rozjela kariéra na youtube a využije to, se ráda připojím... Ona obezřetnost asi nikdy není na škodu, tak proč ne :-)

      Vymazat

  4. Moc hká soutěž.
    Já si přeji k Vánocům knížku o háčkování a penízky.
    A kuriozní dárek? Asi tabletky na klouby, bylo mi tenkrát 25let...
    lencaklimova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj,
    tak to je moc krásná soutěž <3 Moc děkujeme :) Na tuto knihu jsem se už koukala a moc mě zaujala :) O týdenní kůře na vlasy jsem ještě neslyšela a vypadá to fakt zajímavě :)Tělové mléka miluju, zvlášť teď v zimě :) Rtěnky miluju, tak ta by se u mě neztratila :) A vzorečky využiji vždycky :)
    Pod stromeček si nepřeji nic. Všechno mám. Mám svoji milovanou rodinu, mám kde bydlet a co jíst. To mi ke štěstí stačí :) Jasně, přeji si i pár dárečků, ale o nich rodina neví a nadělím si je sama po Vánocích :)
    Vůbec mě nic nenapadá, ale možná jako 8miletá jsem dostala slipy :D Byly v takovém balíčku a babička si je bohužel spletla s kalhotkami :D :) kaca.val.1996@seznam.cz a sleduji jako KačaVal :)
    Jinak to s tím P.O boxem je skvěle vymyšlené :) Já posílání dopisů miluju a ráda je posílám své rodině. Tak ti asi nějaký taky pošlu a snad ti udělám radost :)
    Přeji krásné prožité Vánoc :) <3

    OdpovědětVymazat
  6. Sleduji tě i na fb jako Kača Val :)

    OdpovědětVymazat
  7. A sleduji tě i na instagramu, ale ten veřejně nesděluji. Snad bude stačit /katerinaz..........) V případě výhry bych určitě zaslala pro kontrolu :)
    kaca.val.1996@seznam.cz

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Každým Vaším komentářem jsem moc potěšena :-) Děkuji..

Populární příspěvky z tohoto blogu

#109 Únor za námi

Ú nor 2015 už je oficiálně za námi. Stalo se toho celkem hodně, a proto se s vámi podělím o pár fotek :-) Konec vykecávání, jdeme na ně.

#103 Filmy, které byste měla jako žena vidět

P řeci jen ještě není natolik teplo, abychom trávily většinu dne venku. A tak se celkem rády ještě zachumláme do deky a s kávou v ruce zhlédneme nějaký film. Původně byl tento článek plánován na Valentýna, ale proč mučit drahé polovičky slaďárnami. Pojďme si je vychutnat spolu - samy ženy!

#93 DIY: Co se svícny z IKEA?

S víčky z IKEA milují všichni. Někteří se možná bojí, aby nevyhořeli (viď, tati?) , ale stejně je milují. A i tak si je koupíme, ačkoli je vlastně ani nepotřebujeme. Dvacet pět hodin celkem obstojné vůně je prostě fajn. Když stojíme v obchodě a házíme bezhlavě jednu svíčku za druhou do vozíku (protože "no neber to, za tu cenu!"), možná nám nedojde, že po vypálení vosku zůstane docela pěkná skleněná nádobka. Taková, že pokud v sobě máme alespoň trochu vetešníka, bude nám líto ji vyhodit. Ať jich máme doma klidně sto padesát! :-) A tak jsem tu s pár tipy, co s takovou nádobkou udělat.