Přeskočit na hlavní obsah

#162 Říjen v obrazech...

Ahoj čtenáři!
Abych navázala na předešlý článek.. i další prezentaci jsem zvládla docela dobře, čímž jsem si zajistila první zápočet (Jo!) a dneska jsem (doufám) zvládla i první zápočtový test z angličtiny. Na zítřek zbývá ještě němčina a tento týden mám od školy klid.

Pojďme se ale ještě ohlédnout za říjnem tohoto roku.. 
Fakta jsem sice psala už ve článku #158 Letošní podzim v patnácti bodech..., nicméně by tu chybělo i názorné zobrazení ve fotkách. A kdyby tohle tady nebylo, to bych si nikdy neodpustila! :-D 

Takže to pojďme pořádně probrat! 

Hned na úvod půjdeme do květinářství.. Začátek října jsem oslavila narozeniny a byla jsem obdarována květinami. Nemusíte přepočítávat - devátá růže už se sušila do vázy, takže se žádné faux pas v podobě sudého počtu květin nekonalo :-)


Pár dní na to jsme s přítelem oslavili dvouleté výročí, což jsme si osladili (no dobře, spíše já) makronkami. Poprvé jsem měla ty z Paula a .. no dobrý, dobrý :-)
Zde je má skromná kancelář. Fotka je tady hlavně proto, že je na ní konečně opravený notebook s funkčním internetem. Ano ano, wifi nemáme, protože by šla ještě pomaleji, než kabelový internet. A ne, nedá se tím nic dělat.. Za povšimnutí stojí mé  bravurní kutilství vyjádřené stříbrnou páskou na kabelu internetu. Přítel mě za to ocenil oslovením MacGyver. Co tím myslel? :O Jo a ten hrnek je z Primarku za 50 centů a je to ten nejvíc nejlepší hrnek v měsíci říjnu :-D 
Jedna z věcí, která mi určitě bude chybět až půjdu do práce jsou ty chvíle, kdy se s mamkou ráno ve všední den (máme rády pátky! :-D) spontánně rozhodneme, že si zajdeme na brunch do Ikey! Kdo taky miluje jejich jídlo, ruce nahoru!
Přítel je fanoušek počítačových her, takže jsme nesměli chybět na akci Blizzcon. Ta byla v pražské O2 Areně a musím uznat, že to bylo povedené. Zde je zcela nenápadně odkaz na přítelův kanál na YouTube.. To víte, ať taky poznáte pana Skills of Arta :)) 


Poznejte kousek mého já. Ano, ano.. jsem fanynka hokejové Slavie, a i když už to nedávám najevo tolik jako dřív, alespoň jeden zápas v sezoně je malou povinností. Aneb jak táta málem ohluchl, protože jsme seděli přímo pod reprákem. A ještě jsme prohráli :-/ :-D
Se školou jsme podnikli exkurzi do České "výrobny" Coca-Coly. Bohužel se nemohlo fotit jinde, než na tomto místě, takže vám víc neukážu. Nicméně...recepturu znají doopravdy jen dva lidi na světě.. Takže smůůlička :-D
Ema a velký podzimní kámoš - Bioderma.
Má nová známost od Samsungu. Ještě se seznamujeme, ale my to zvládneme :-)



Podzimní Poděbrady.. 


A dvě krásky závěrem! 

Tak vplujte do listopadu co nejlépe a mějte se hezky! 
A dejte mi vědět, jak jste se měli v říjnu vy! 
Vaše,



Komentáře

  1. Je videt,ze si rijen uzivas.
    www.pimpleworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné přímo nááádherné fotky!:))) ty makronky a růže O:)...

    OdpovědětVymazat
  3. Nádhernéé fotky, Hani, a ty mamkronky! OMG, mám chuť na něco sladkýho :D Exkurze do "výrobny" coca-cola by mohla být zajímaná a tvá nová známost od Samsungu vypadá skvěle!

    Chapter #10 of 2015

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné <3 Miluji macronky z Paula. Ty muffinky vypadají moc dobře!
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
  5. Ach nééé, všechno to jídlo a ty makronky, néé :( copak mi to děláš :( Mám na ně takovou chuť a nemůžu si pro ně skočit :( :( Jinak jak jsi s foťákem spokojená? také si teď plánuji nějaký pořídit, jen ještě nejsem rozhodnutá :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, děkuji za komentář! Na foťáku jsem zatím nenašla nic, co by mi vadilo. Nikdy jsem ale neuměla manuálně nastavit foťák tak, aby byly snímky na 100%, takže zatím fotím hlavně na přednastavené režimy. To je sice fajn, ale myslím si, že ten, kdo už má něco odfoceno, by ho mohl využít ještě daleko lépe. Poslední týden jsem neměla tolik času, abych ho prozkoumala, ale věřím, že až si na něj udělám chvilku, tak na to taky přijdeme :-) Tak šťastnou ruku při výběru! :-)

      Měj se hezky :-)
      Skills of Art

      Vymazat
    2. A hlavně má WiFi! ;-) závidím!

      Vymazat
    3. Přiznám se, že wifi jsem ještě uplně neprozkoumala, jelikož ji doma nemáme... Zatím jsem si jen stáhla potřebnou aplikaci do mobilu, ale myslím že to bude super funkce. Hodně jsem na tohle při výběru koukala :-)

      Děkuji za komentář! :-)
      Skills of Art

      Vymazat
  6. Jůů, ten pugét a makronky.. tomu říkám správný dárky!
    Sestra byla v Muzeu Coca Coly v USA, tak úplně koukám, že u nás máme vlastně taky výrobnu :-) Jaké to tam bylo?

    C.

    A dodatečně vše nej!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc!! :-) To musí mít sestra moc dobrý zážitek! :) My máme v ČR vlastně jen "plničku" coly, což vlastně značí i to HBC v názvu - Hellenic bottling company. Oni nám sem dováží jen ten sirup, jehož recepturu znají vážně jen dva lidi na světě a tady se to jen smíchá s vodou, nasytí a expeduje dál :-) Byla to určitě zajímavá prohlídka! :-)

      Měj se hezky!
      Skills of art

      Vymazat
  7. Makronky, květiny a další nádherné fotky, no jéjé ♥ a i když s velkým opožděním, všechno nejlepší :-).
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
  8. super článok a fotky! tiež milujeme so segrou ikeácke jedlo, ale sme aj radi, že ju nemám nejak blízko, lebo inak by sme tam boli stále :D

    OdpovědětVymazat
  9. Je vidět, že sis říjen moc užila ;) Krása a dodatečně přeji všechno nejlepší k narozeninám! :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Každým Vaším komentářem jsem moc potěšena :-) Děkuji..

Populární příspěvky z tohoto blogu

#109 Únor za námi

Ú nor 2015 už je oficiálně za námi. Stalo se toho celkem hodně, a proto se s vámi podělím o pár fotek :-) Konec vykecávání, jdeme na ně.

#103 Filmy, které byste měla jako žena vidět

P řeci jen ještě není natolik teplo, abychom trávily většinu dne venku. A tak se celkem rády ještě zachumláme do deky a s kávou v ruce zhlédneme nějaký film. Původně byl tento článek plánován na Valentýna, ale proč mučit drahé polovičky slaďárnami. Pojďme si je vychutnat spolu - samy ženy!

#93 DIY: Co se svícny z IKEA?

S víčky z IKEA milují všichni. Někteří se možná bojí, aby nevyhořeli (viď, tati?) , ale stejně je milují. A i tak si je koupíme, ačkoli je vlastně ani nepotřebujeme. Dvacet pět hodin celkem obstojné vůně je prostě fajn. Když stojíme v obchodě a házíme bezhlavě jednu svíčku za druhou do vozíku (protože "no neber to, za tu cenu!"), možná nám nedojde, že po vypálení vosku zůstane docela pěkná skleněná nádobka. Taková, že pokud v sobě máme alespoň trochu vetešníka, bude nám líto ji vyhodit. Ať jich máme doma klidně sto padesát! :-) A tak jsem tu s pár tipy, co s takovou nádobkou udělat.