Přeskočit na hlavní obsah

#160 Listy, Poděbrady a Gabriella Salvete

Ahoj čtenáři! 
Věřím, že vy, co máte podzimní prázdniny, si je užíváte co nejlépe a těm ostatním, co žádné volno nemají, utíkají poslední páteční minuty v práci (dobře, možná hodiny) hodně rychle. 

Já jsem stihla udělat v tomto týdnu dva výlety. Ten první byl do Kutné Hory, ale protože byl tak trochu více dušičkový a ty budou až v pondělí, začneme s tím druhým. Normálně bych vám o tom asi ani nepsala, ale mě ta krása podzimu opravdu hodně baví a snažím se si ji užívat a vnímat co nejvíce. Naneštěstí mám u toho vždycky foťák v ruce.. A tak jsem tady.. 

Včera jsme potřebovali něco zařídít kousek za Prahou, tak jsme potom pokračovali dál a podívali se do Poděbrad. Do krásného lázeňského města, ve kterém jsem byla už nespočetněkrát, ale i tak se tam ráda vracím. Připadá mi, že se hodně snaží centrum města udržovat, vylepšovat a to se mi líbí. Třeba tento prostor jen pár kroků od kolonády. Oku by lahodil i na fotkách s outfity, co myslíte? :-)







Léto nebo podzim?




Nakonec jsem se zastavila ještě na náměstí v Tetě, kde jsem si udělala radost rtěnkou od Gabrielly Salvete (04, Velvet brown).. Navíc je od včerejška v akci za 59,90.- .. Nekup to ;-)



Nějak už mi dochází slova, tak se rozepište zase vy.. Třeba o tom, jak si užíváte podzim a volno :-)
Mějte se hezky, 

Komentáře

  1. Odpovědi
    1. Jéé, někdo si všiml :) Děkuji moc.. :-)

      Měj se hezky!
      Skills of Art

      Vymazat
  2. super jesenné fotky :) a tiež som sa tento týždeň stavila v DM pre hnedý rúž, lebo sú skvelé na jeseň :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak! Až si skoro připadám, že si kupuji pořád tu samou barvu.. :-) Taková ta krásná rudá je na mě moc výrazná a tyto hnědé odstíny se mi moc líbí, řekla bych, že mi docela i sluší a nepřipadám si v nich nepřirozeně zmalovaná.. :-) Ještě si brousím zuby na limitku od Alverde, ale zatím odolávám. Trošku mě štve vyšší cena, než je u této značky běžná a navíc se mi naživo nelíbí tolik jako na fotce :-D

      Měj se hezky, děkuji za komentář!
      Skills of Art

      Vymazat
  3. Nádherné fotky, Hani :) A ta rtěnka je mega dokonalá!

    October Favourites

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné fotky zajímavých míst, kterým ještě ten podzim dodává na kráse :))

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkné fotky. Mě se hrozně líbí ty srdíčka
    styl-sarm-velke-mrchy.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc :-) Jojo, ta byla pěkná.. Až doma při prohlížení fotek jsem si vzpomněla, že jsem je chtěla nafotit ještě zblízka, každé zvlášť :-)

      Děkuji za komentář :-)
      Skills of Art

      Vymazat
  6. Máš moc pěkné fotky :)) Asi jsem nikdy v Poděbradech nebyla :) Ale asi tam brzy vyrazím! ;)
    http://chaoticandglamour.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj. Jsem teprve začínající blogerka a začala jsem dělat dotazník. S názvem Co ženy požadují po mužích a co požadují ženy od života. Přikládám ti svůj blog. Ale byla bych hrozně ráda kdyby si mi na otázku co ty požaduješ po mužích a co požaduješ od života na svůj blog bych dala tvou webovou adresu jen jestli by si chtěla nebo jestli by si chtěla být v anonymitě.

    http://styl-sarm-velke-mrchy.blogspot.cz to je můj blog
    Kdyby náhodou jste chtěli odpověď tak píšu svůj email L.A.S.E.N.E.C.K.A@seznam.cz Kde mě můžete zasílat odpověď

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Každým Vaším komentářem jsem moc potěšena :-) Děkuji..

Populární příspěvky z tohoto blogu

#109 Únor za námi

Ú nor 2015 už je oficiálně za námi. Stalo se toho celkem hodně, a proto se s vámi podělím o pár fotek :-) Konec vykecávání, jdeme na ně.

#103 Filmy, které byste měla jako žena vidět

P řeci jen ještě není natolik teplo, abychom trávily většinu dne venku. A tak se celkem rády ještě zachumláme do deky a s kávou v ruce zhlédneme nějaký film. Původně byl tento článek plánován na Valentýna, ale proč mučit drahé polovičky slaďárnami. Pojďme si je vychutnat spolu - samy ženy!

#93 DIY: Co se svícny z IKEA?

S víčky z IKEA milují všichni. Někteří se možná bojí, aby nevyhořeli (viď, tati?) , ale stejně je milují. A i tak si je koupíme, ačkoli je vlastně ani nepotřebujeme. Dvacet pět hodin celkem obstojné vůně je prostě fajn. Když stojíme v obchodě a házíme bezhlavě jednu svíčku za druhou do vozíku (protože "no neber to, za tu cenu!"), možná nám nedojde, že po vypálení vosku zůstane docela pěkná skleněná nádobka. Taková, že pokud v sobě máme alespoň trochu vetešníka, bude nám líto ji vyhodit. Ať jich máme doma klidně sto padesát! :-) A tak jsem tu s pár tipy, co s takovou nádobkou udělat.