Přeskočit na hlavní obsah

#157 Signal fest 2015

Ahoj čtenáři!
Doufám, že se máte pěkně a že zvládáte poslední propršené dny s co nejlepší náladou. My jsme se včera s přítelem vydali podívat na Signal festival. Sice jsme neplánovali zhlédnout všechny "stanoviště", ale kvůli dešti se náš výběr ještě více zúžil. 

Nejprve jsme šli na Staroměstské náměstí, kde jsme čekali ještě půl hodiny do první projekce. Ta probíhá na Paláci Kinských (Národní galerii). Moc jsem nevěděla, co od toho čekat, takže jsem nakonec byla příjemně překvapená! :-) 



Během cesty k Rudolfinu jsem začínala mít rybník v botách, takže jsme se rozhodli, že až si prohlédneme síť, dojdeme na Klárov a půjdeme na tramvaj. Původně jsme se chtěli zastavit ještě na Kampě a potom projít k Nové scéně Národního divadla, kde jsou umístěny Dancing cubes. Ty jsme nakonec viděli alespoň skrz kapky stékající po oknech tramvaje.



Moc se nechci rozepisovat o mých názorech a pocitech, protože máte možnost zajít na Signal festival ještě zítra! (a v podstatě i dneska :-) .. Vlastně ani psát tolik nemohu, protože jsem toho neviděla tolik, ale určitě bych si přístě zvolila lepší počasí :-D Na druhou stranu nebylo v Praze tolik lidí :-) ... A také jsem si myslela, že předměty jako síť nebo i tančící kostky budou vytvořeny pomocí světel, ne že to budou "jen" nasvícené konstrukce.. :-)

Z dálky jsme samozřejmě viděli i osvětlenou Petřínskou rozhlednu a potom jsem na internetu zahlédla fotky z projekce na Náměstí Míru. Obojí mě také moc zaujalo! :-)

Kdo se byl podívat také!? :-) 
Vaše,


Komentáře

  1. Já jsem byla u kyvadla a u Ludmily a musim rict ze oboji super.
    www.pimpleworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to ani nevím, že u Kyvadla se také něco děje :-) To muselo být pěkné :-)

      Děkuji za komentář :-)
      Skills of Art

      Vymazat
  2. Letos to je prý opravdu povedený, o to víc mě mrzí, že nestihnu jedinou projekci :(

    OdpovědětVymazat
  3. Ještě jsem tam nebyla, ale vypadá to úžasně :) Krásné fotky :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  4. Já tam nebyla, ale vypadá to z tvých fotek úžasně, Hani :)

    Narozeninová giveaway :)

    OdpovědětVymazat
  5. Upřímná závist.. toto vidět na živo musí být celkem zážitek :) Cappuccino Lover

    OdpovědětVymazat
  6. Letos jsem poprvé nebyla, ale předchozí dva ročníky byly úžasné. A zvlášť, když si z toho udělá člověk "obyčejnou" procházku Prahou a světýlka má jako bonus ;-)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Každým Vaším komentářem jsem moc potěšena :-) Děkuji..

Populární příspěvky z tohoto blogu

#109 Únor za námi

Ú nor 2015 už je oficiálně za námi. Stalo se toho celkem hodně, a proto se s vámi podělím o pár fotek :-) Konec vykecávání, jdeme na ně.

#103 Filmy, které byste měla jako žena vidět

P řeci jen ještě není natolik teplo, abychom trávily většinu dne venku. A tak se celkem rády ještě zachumláme do deky a s kávou v ruce zhlédneme nějaký film. Původně byl tento článek plánován na Valentýna, ale proč mučit drahé polovičky slaďárnami. Pojďme si je vychutnat spolu - samy ženy!

#93 DIY: Co se svícny z IKEA?

S víčky z IKEA milují všichni. Někteří se možná bojí, aby nevyhořeli (viď, tati?) , ale stejně je milují. A i tak si je koupíme, ačkoli je vlastně ani nepotřebujeme. Dvacet pět hodin celkem obstojné vůně je prostě fajn. Když stojíme v obchodě a házíme bezhlavě jednu svíčku za druhou do vozíku (protože "no neber to, za tu cenu!"), možná nám nedojde, že po vypálení vosku zůstane docela pěkná skleněná nádobka. Taková, že pokud v sobě máme alespoň trochu vetešníka, bude nám líto ji vyhodit. Ať jich máme doma klidně sto padesát! :-) A tak jsem tu s pár tipy, co s takovou nádobkou udělat.