Přeskočit na hlavní obsah

#151 Tam, kde chybí pomocná tlapka...

Ahoj čtenáři!

Jestli je nějaká událost, kterou vždycky ráda navštívím a podpořím, tak to je výstava koček. Je jedno, jestli je to výstava "papírových", "nepapírových" nebo toulavých koček. Podívat se půjdu, pokud budu mít možnost, vždy. 



Jedna taková výstava s názvem 2. Svatováclavská umisťovací výstava koček bez domova proběhla právě včera na pražském Chodově v KC Zahrada. Pokud nevíte, jak taková akce probíhá, dovolte, abych vám to vysvětlila. Ve velkém sále jsou klícky s kočkami, které nyní pobývají v útulku, depozitu apod. Na vás je, abyste si vybrali kočičku, která vám je nejbližší a tu si hned můžete odnést domů. Pokud nemáte možnosti k chování koček, můžete charitativní organizace podpořit i nákupem v jejich stánku :-)


KC ZAHRADA
Jelikož máme doma čtyři kočky a pátou už bychom asi nezvládali, uchýlily jsme se s mamkou ke druhé možnosti. Tentokrát jsem sice koupila jen něco na zub pro mňoukadla a povinnou myšku s šantou kočičí, ale nemyslete si, že ve staních mají jen tretky. Už mám takhle hrneček, mističku, svícen, kabelku, náušnice.. a ráda podpořím dál :-) 


Mamčin favorit :-)

Kočičky byly krásné, ale prázdné klece s touto cedulkou na nich, bylo to nejlepší, z celé akce.


Příští akce bude už 7.listopadu a vystavovat můžete i Vy! 
Vůbec jsem nekoupila mističku žrádla s kaviárem a Angie nad tim neohrnovala čumák! :D
Perfektní nákup! :-)

A co jste podnikli včera vy? :-)
Hezkou sobotu,





Připomínám, že do 7.10.2015 máte možnost účastnit se podzimní giveaway! Odkaz tady, nebo na klikačce v menu blogu ;-) 

Komentáře

  1. Tak o techto akcich sem do ted neslisela.
    www.pimpleworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. O této akci jsem nikdy neslyšela, ale je to super záležitost, jak to tak čtu :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  3. Skoda, ze jsem o tehle alci nevedela... Taky bych si k nasim 4 chlupacum dalsiho nepribrala, ale urcite bych pomohla nakupem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taková slova vždycky ráda slyším, Míšo! :-)

      Děkuji za komentář :)

      Vymazat
  4. Byla jsem na takové výstavě králíků.... je to pěkná záležitost ;) mojekrutovlada.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Králíků? Tak o tom jsem neslyšela, ale zní to taky moc zajímavě! :)

      Děkuji za komentář, Jani :)

      Vymazat
  5. Jak jsi psala o papírových a nepapírových kočkách... automaticky jsem si představila origami.:D Krásná akce... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Říkala jsem si, jestli to všichni pochopí správně ;) Ale origami na to docela sedí :D

      Děkuji za komentář, Štěpánko :)

      Vymazat
  6. Tak o takovéhle události jsem ještě neslyšela. Od malička jsem teda hrozně kočičí, vyrůstala jsem mezi nima a doma jsem měli vždycky minimálně dvě. Ale pocházím z malého města a takovéhle parádní akce se tu teda nekonají. Ale díky za tip, snad něco takového chytnu v blízkém okolí! :)
    Michelle B :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem právě také žila bez koček za celý dosavadní život asi tak rok.. A ačkoli jsem je jako malá ráda měla, stejně jsem je brala spíš "že je máme prostě doma".. A snila o žirafách, které jsem měla jako samolepky :D .. Až tak ve 12-13 letech mě to chytlo a asi už nikdy nepustí :-) Snad něco takového bude i u vás :)

      Děkuji za komentář, Michelle :)

      Vymazat

Okomentovat

Každým Vaším komentářem jsem moc potěšena :-) Děkuji..

Populární příspěvky z tohoto blogu

#109 Únor za námi

Ú nor 2015 už je oficiálně za námi. Stalo se toho celkem hodně, a proto se s vámi podělím o pár fotek :-) Konec vykecávání, jdeme na ně.

#103 Filmy, které byste měla jako žena vidět

P řeci jen ještě není natolik teplo, abychom trávily většinu dne venku. A tak se celkem rády ještě zachumláme do deky a s kávou v ruce zhlédneme nějaký film. Původně byl tento článek plánován na Valentýna, ale proč mučit drahé polovičky slaďárnami. Pojďme si je vychutnat spolu - samy ženy!

#93 DIY: Co se svícny z IKEA?

S víčky z IKEA milují všichni. Někteří se možná bojí, aby nevyhořeli (viď, tati?) , ale stejně je milují. A i tak si je koupíme, ačkoli je vlastně ani nepotřebujeme. Dvacet pět hodin celkem obstojné vůně je prostě fajn. Když stojíme v obchodě a házíme bezhlavě jednu svíčku za druhou do vozíku (protože "no neber to, za tu cenu!"), možná nám nedojde, že po vypálení vosku zůstane docela pěkná skleněná nádobka. Taková, že pokud v sobě máme alespoň trochu vetešníka, bude nám líto ji vyhodit. Ať jich máme doma klidně sto padesát! :-) A tak jsem tu s pár tipy, co s takovou nádobkou udělat.