Přeskočit na hlavní obsah

#150 Podzim je tu! + giveaway!

Ahoj čtenáři!
Tak je to už vážně tady. Podzim. Už týden máme v obýváku první okrasné dýničky, které jsme museli utrhnout, aby stačily vyrůst ještě ty zbylé. K nim vřes a aromalampa už zahájila svou letošní směnu. Dneska ráno to už i za oknem vypadalo pěkně podzimně. Sychravo, pár kapek taky spadlo. 


Já tedy doufám, že se ještě sluníčko ukáže a na křupání suchých listů pod nohama si ještě chvilku počkáme. Zároveň se ale trošku těším, až si s někým dáme horkou čokoládu a budeme si povídat. A přiznám se, že jsem včera pošilhávala po šátcích v obchodě. 

Pokud si všímáte číslování článků, tak vidíte, že toto je polojubilejní stopadesátý plod mé klávesnice na tomto blogu. Mám radost, že nám to vyšlo tak krásně na první podzimní den, a proto mám pro vás i malou podzimní giveaway :-)


Zahrajeme si o rtěnku z obchodu Marks and Spencer v krásném odstínu Petal pink, vzoreček mléka od L´Occitane‎, a protože si podzim vyžaduje něco sladkého, dáme si "fidorku" od Milky :-)

Podmínky:
1) Napsat mi, co máte na podzimu nejraději.
2) Napsat mi, jakou rtěnku byste mi doporučili.
3) Připsat mailovou adresu, na které vás zastihnu v případě výhry :-)

Pokud mě budete sledovat na GFC, facebooku nebo instagramu, tak si připište ještě jeden komentář. V případě, že mě sledujete na dvou, tak si připište komentáře dva, pokud na všech, tak si napište komentáře tři ;-)


Soutěž potrvá do 7.10.2015 a vítěz bude vyhlášen v tomto článku a na fb blogu. 

Soutěž byla ukončena..

Výherkyni moc GRATULUJI a ostatním děkuji za zúčastnění se :-) 


Mějte se hezky!



Komentáře

  1. Tak o fidorku jsem ještě nesoutěžila. :D
    Krásný podzimní den i tobě, Hanko :)! Rtěnku používám pouze jednu, od dermacolu -tmavou, aby mi seděla k tonu pleti. :) Na podzimu mám ráda hlavně zbarvené listí, ve kterém jsem jako malá vždycky běhala a rozhazovala ho všude okolo sebe. O:) stepanka.tuckova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, že sušenka se může zdát divná, ale je to Milka koupená v Polsku, kterou jsem dávala v srpnu i na IG a docela sklidila úspěch. Proto se o jednu podělím i se čtenáři :-)))

      Přeji hodně štěstí v soutěžení :)))

      Vymazat
  2. Další komentář za sledování zde :)

    OdpovědětVymazat
  3. Čokoládu od Milky mám ráda a tadle fidorka bude urcite super. Doporučila bych ti rtenky od Rimmelu Kate nude kolekce jsou super.
    slovakovairca95@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Gfc slovakovairca95
    slovakovairca95@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat
  6. Čokoládu od Milky mám ráda a tadle fidorka bude urcite super. Doporučila bych ti rtenky od Rimmelu Kate nude kolekce jsou super.
    slovakovairca95@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Když je krásný teplý podzim, tak mám ráda barevné listí, procházky, naopak když je zataženo a chladno, tak si ráda uvařím dobrý čaj, zapálím svíčku, navleču tlusté ponožky a čtu si :) Co se týče rtěnek, supr mi přijde kolekce Kate od Rimmelu a osobně zbožňuju máslíčka od Astoru, která sice nejsou rtěnkou, ale barvům dodají barvu a navíc hydratují :)

    freedom.swallow@gmail.com

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj,
    já mám ráda všechny roční období a zrovna na podzimu mám ráda tu strašně velkou barevnost. To jak všude padá listí. Mám i krásné vzpomínky z dětsví, kdy se vždy zhrabalo listí na jednu hromadu a jako malé děti jsme do toho skákaly :D O:). Pro mě je podzim hodně odpočinkovým obdobím, nejraději mám když si uvařím čaj (svařák :D ) zahrabu se pod peřinu a koukám na filmy, nebo si čtu :) A rtěnky používám fakt často, moji nejpoužívanější je určitě rtěnka od značky Artdeco, sice není moc známá tato značka, ale mají úžasné rtěnky :) A taky je moji klasikou rtěnka od Macu :)
    Jinak super giveaway. Rtěnku z M&S jsem nikdy nevyzkoušela a určitě musí být super. A "fidorku" od Milky? <333 Miluju sladkosti, různé čokoládky a perníky, takže to by mi udělalo strašnou radost. A máš moc pěkný blo, moc se mi líbí tvé články z různých cest, jen tak dál :)
    kaca.val.1996@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. sleduji tě i tady na blogu :)
    kaca.val.1996@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. sleduji i na fb :)
    kaca.val.1996@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. A sleduji i na instagramu :)
    kaca.val.1996@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Moje nejoblíbenější na podzimu jsou šátky a ta vlezlá zima,jinak bych ti doporučila rtenky od rimmelu,moje nej na podzim je asi v odstinu tantrum.
    terezka.uhrova@email.cz
    www.pimpleworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  13. a ještě jeden komentář za gfc.

    OdpovědětVymazat
  14. a ještě jeden komentář za gfc.

    OdpovědětVymazat
  15. Moje nejoblíbenější na podzimu jsou šátky a ta vlezlá zima,jinak bych ti doporučila rtenky od rimmelu,moje nej na podzim je asi v odstinu tantrum.
    terezka.uhrova@email.cz
    www.pimpleworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Na podzimu mám nejraději večerní návštěvy čajovny, teplé svetry a hřející krb, když venku prší :)
    Rtěnky moc nepoužívám, ale poslední co jsem dostala, tak od EOSu :)
    aliauntieofficial@gmail.com
    jinak sleduji na IG FB i tento blog :)
    Cappuccino Lover

    OdpovědětVymazat
  17. Ahojky, sleduju už dávno:) Na podzimu mám nejraději tu atmosféru...vítr, déšť, bouřky a čtení knih, válení se v posteli, zatápění v krbu, teplé ponožky a čaj:) Vlastně podzim naprosto miluju:) A rtěnku? Ideálně voňavou, ovocnou a neslíbatelnou:) P.S. Hmm mám takovou chuť na tu fidorku!:D

    OdpovědětVymazat
  18. Jéé, Hani, skvělá giveaway! A hlavně ta milka. Když jsem viděla jídlo, bylo jasné, že se musím zapojit :D
    Co mám na podzimu nejraději? Asi takové ty lazy soboty/neděle, kdy venku prší, já ležím v posteli, píšu článek na blog nebo si čtu k tomu piju horký čaj a mám zapálenou voňavou svíčku ♥ Já nevím, ale tohle je moje top... Fakt mám podzim a jsem strašně ráda, že konečně začal a já si ho na 110% užiju :)
    A na podzim bych si doporučila matnou rtěnku od Rimmelu z kolekce Kate taková tmavě červená, myslím, že je to číslo 107 :)

    email: stefkova.ma@email.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Přes GFC tě samozřejmě sleduji :)

    email: stefkova.ma@email.cz

    OdpovědětVymazat
  20. naozaj super giveaway
    micka185@azet.slna podzimi milujem oblečenie, farby kabatiky :)
    odporučila by som ti nejaky rúž od avonu :) su naozaj dobre

    OdpovědětVymazat
  21. 1) na podzimu mam nejradeji zbarvenou prirodu a takovy ten klid. I kdyz musime chodit do prace, s koncem prazenin na me spis dychne podzimni klid :)
    2) mozna me diky tomu z GA vyradis, ale nedoporucim ti zadnou, protoze jsem je do ted temer nepouzivala. Par jsem jich driv dostala od znacky Lancôme a drzely vyborne, nesedly mi ale odstiny...takze ted chci prave zacit hledat tu svou :)
    3) vavrinovamichaela@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  22. Unicorn podzim nemá moc rád, protože po něm následuje zima. A tak s příchodem tohoto ročního období jeho posvátnou duši zahalí temno. Aby nepropadl depresím, drogám a chlastu, řeší to sirupem na nervy Nevo Passit. Což je vlastně moc fajn věc. A když to zabere, tak si Unicorn nazuje holiny, svolá své psí přátele a vyrazí do lesa. Na podzimu není nic lepšího, než les plný barev, hub, vůně hnijícího listí a kaluže bláta, ve kterých se v holinách hrozně skvěle může šlapat, běhat, skákat a tak. To je fakt dost dobrý! Někdy se to třeba může zvrhnout a v tý kaluži se člověk vyválí celej. Potom je nutností rtěnka Chanel!!! Jak je patrné tady v Unicornově příspěvku https://instagram.com/p/663gWjNh-D/?taken-by=unicorn_hit , ta rtěnka vydrží každou polízanici!!!!
    Takže, ať už vyrazíš do leza, válet se v blátě, nebo se budeš divoce oblizovat, CHANEL tě nezklame!

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Každým Vaším komentářem jsem moc potěšena :-) Děkuji..

Populární příspěvky z tohoto blogu

#109 Únor za námi

Ú nor 2015 už je oficiálně za námi. Stalo se toho celkem hodně, a proto se s vámi podělím o pár fotek :-) Konec vykecávání, jdeme na ně.

#103 Filmy, které byste měla jako žena vidět

P řeci jen ještě není natolik teplo, abychom trávily většinu dne venku. A tak se celkem rády ještě zachumláme do deky a s kávou v ruce zhlédneme nějaký film. Původně byl tento článek plánován na Valentýna, ale proč mučit drahé polovičky slaďárnami. Pojďme si je vychutnat spolu - samy ženy!

#93 DIY: Co se svícny z IKEA?

S víčky z IKEA milují všichni. Někteří se možná bojí, aby nevyhořeli (viď, tati?) , ale stejně je milují. A i tak si je koupíme, ačkoli je vlastně ani nepotřebujeme. Dvacet pět hodin celkem obstojné vůně je prostě fajn. Když stojíme v obchodě a házíme bezhlavě jednu svíčku za druhou do vozíku (protože "no neber to, za tu cenu!"), možná nám nedojde, že po vypálení vosku zůstane docela pěkná skleněná nádobka. Taková, že pokud v sobě máme alespoň trochu vetešníka, bude nám líto ji vyhodit. Ať jich máme doma klidně sto padesát! :-) A tak jsem tu s pár tipy, co s takovou nádobkou udělat.