Přeskočit na hlavní obsah

#149 Dyzajn market, Angelato, Burger Fest 2015 a jedna Slza

Ahoj čtenáři!
Řekli jste si někdy, že se zrovna máte vážně dobře? Já vím, že to Češi od ostatních docela neradi slyší, ale já se zrovna teď vážně dobře mám. A to díky maličkostem. Třeba to jsou úplné malichernosti, které můj dlouhodobý život moc neovlivní, ale pocit, že zrovna píši ze svého konečně opraveného notebooku, jenž díky "desítkám" na mě dýchl kousek novoty a dopoledne, ještě před školou, jsem si dopřála super pohodlné kalhoty a tričko z M&S za super cenu, den prostě vylepší! 


Jsem ráda, že mohu konečně naházet do PC fotky co jsem chtěla a část vám jich hned ukázat. Dokonce bude tento článek docela aktuální, protože pochází z uplynulého víkendu. 
Mám ráda dny, u kterých vím, že si na ně ráda vzpomenu. Zpravidla je to i kvůli událostem, které nebyly vůbec v plánu. Nebo kvůli tomu, že jsem měla něco hezkého na sobě. Nebo kvůli tomu, že bylo krásné počasí. A nebo kvůli tomu, že jsem měla po skleničce vína sakra dobrou náladu. Takovou tu neškodnou, kdy vidíte věci z jiného úhlu a buď je vám to neskutečně jedno, a nebo to vnímáte daleko intenzivněji... Zkrátka když se tetelíte blahem, i když vám někdo podrží dveře..! 


Jeden z těch dnů byla právě tato sobota. Jelikož jsem přes den pracovala, museli jsme si s přítelem naplánovat program až na později odpoledne. Tím programem byl samozřejmě Burger Fest, který je pro náš vztah tak trochu významný. Ten první byl totiž úplně první akcí, na kterou jsme šli jako oficiální pár :-) A tento byl třetí :-) 


Když jsem se ovšem dozvěděla, že v termínu tohoto víkendu bude i Dyzajn market, musela jsem to prostě zahrnout do trasy našeho programu. Na ten jsem se chystala už vážně dlouho. Líbily se mi snad všechny věcičky od domácí kosmetiky, přes oblečení až po hrnečky. O něco horší se mi zdál výstup na pódiu (nějak po 17h.). Nejsem žádná puritánka a co se týká vulgarismů, jsem zastánce toho, že pokud se sprosté slovo použije ve správnou chvíli, je to asi nejlépe vystihující označení. Buď nechápu dnešní umění nebo jsem staromódní, ale aby se v těsné blízkosti Národního divadla bylo snad 20x opakováno do mikrofonu hovno, prdel...pro to bohužel pochopení nemám. 






Následoval přesun z Národní na Výstaviště. Zvolili jsme cestu tramvají z Újezda, kam jsme šli pěšky přes Most legií. Cestou jsme ovšem zaslechli hudbu, která se linula ze Střeleckého ostrova a tak jsme šli za ní. Vůbec netuším, co to bylo za akci, ale jen tak si poslechnout pár písniček v podání kapely Slza, s ehm...kelímkem vína v ruce a sluncem za hlavou, bylo více než příjemné :-)







Když jsme dorazili na tramvajovou zastávku, zahlédla jsem nápis Angelato. Byl by hřích neochutnat! Vím, že tam tato kavárna je, ale nikdy jsem od nich zmrzku ještě neměla. Vystáli jsme tedy frontu, která byla mimochodem až ven a objednali si. Já levandulovou s bílou čokoládou, přítel s mascarpone a fíky. Reakce? Byla moc dobrá, ale Cacao má o fous lepší (a o 3.-Kč levnější a ještě jí je víc :D)  :-) Samozřejmě těžko soudit po jednom ochutnání :-)


Konečně jsme se doplahočili na Výstaviště! Burger Fest 2015 vám už ukáži hlavně ve fotkách, protože těžko popisovat. Loni se mi moc nelíbilo nové umístění, ale letos jsem názor změnila. Na Výstavišti je dost prostoru a jelikož jsme tam byli k večeru, byla tam správná atmosféra. Šla jsem tam s cílem ochutnat burger od T.G.I. Fridays a to jsem splnila. (I když takový Jack Daniels.. nebo Hard Rock Cafe mě hoodně lákalo!) Jak řekl pan prodavač, když mi ho podával: "Tenhle burger, to není žádná ochutnávka..". Měl pravdu, opravdu nebyla. Měli jsme s ním co dělat :-)  






Nakonec už zbyl prostor jen pro panáčka mého nejoblíbenějšího tvrdého alkoholu - Jacka Danielse. Ochutnali jsme nový druh - Fire a řekla bych, že zatím vede! :-) Je vážně moc dobrý :-) 

Sehnali jsme i zelenou Colu Life a šli zpátky na tramvaj. 

Tento den byl zkrátka vydařený a doufám, že pro vás nebyl tento článek úplně vyčerpávající!
Co jste naposledy podnikli vy? :-)

Hezký večer,


Komentáře

  1. Hambáče, zmrzlina... nádherný fotky! :) Srdečně zvu tebe i všechny tvé čtenářky ke mně na blog. Mimo jiné na giveaway o filtrační konvici Brita se třemi náplněmi a dvě vstupenky na veletrh ForGastro & Hotel. :)
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji , Štěpánko, za pozvání a za pochvalu fotek :)))

      Vymazat
  2. ja miluji angelato zmrzliny.
    www.pimpleworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Odpovědi
    1. Upřímně.. trochu mě zarazilo, že byla bílá a ne vážně levandulová :D

      Děkuji za komentář, Nel :)

      Vymazat
  4. Parádní akce, to muselo být super :) Ty zmrzliny vypadají obzvlášť božsky :)

    http://ili-libertad.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  5. TO muselo být super !! Teď lituju že u mě nemám podobné festivaly :/
    LENNY MALI i DANMARK

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Každým Vaším komentářem jsem moc potěšena :-) Děkuji..

Populární příspěvky z tohoto blogu

#109 Únor za námi

Ú nor 2015 už je oficiálně za námi. Stalo se toho celkem hodně, a proto se s vámi podělím o pár fotek :-) Konec vykecávání, jdeme na ně.

#103 Filmy, které byste měla jako žena vidět

P řeci jen ještě není natolik teplo, abychom trávily většinu dne venku. A tak se celkem rády ještě zachumláme do deky a s kávou v ruce zhlédneme nějaký film. Původně byl tento článek plánován na Valentýna, ale proč mučit drahé polovičky slaďárnami. Pojďme si je vychutnat spolu - samy ženy!

#93 DIY: Co se svícny z IKEA?

S víčky z IKEA milují všichni. Někteří se možná bojí, aby nevyhořeli (viď, tati?) , ale stejně je milují. A i tak si je koupíme, ačkoli je vlastně ani nepotřebujeme. Dvacet pět hodin celkem obstojné vůně je prostě fajn. Když stojíme v obchodě a házíme bezhlavě jednu svíčku za druhou do vozíku (protože "no neber to, za tu cenu!"), možná nám nedojde, že po vypálení vosku zůstane docela pěkná skleněná nádobka. Taková, že pokud v sobě máme alespoň trochu vetešníka, bude nám líto ji vyhodit. Ať jich máme doma klidně sto padesát! :-) A tak jsem tu s pár tipy, co s takovou nádobkou udělat.