Přeskočit na hlavní obsah

#148 TAG: 22 otázek...

Ahoj čtenáři!
Pořád ještě nepíši články ze svého notebooku, jelikož ten se v současné době podrobuje zkoumání a laicky řečeno odbreberkování. Psaní je tedy teď pro mě docela náročné, protože tablet není tolik přizpůsobivý mým požadavkům. Hlavně co se týká oblasti fotek. 

   A protože jsem už dlouho měla chuť na nějaký TAG, přišla mi tato chvíle více než ideální. Chvilku mi trvalo najít něco inteligentnějšího, ale nakonec jsem našla 22 níže zmíněných otázek. Nejen, že mě bavilo na ně odpovídat, ale také jsem se vrátila do dob, kdy mi bylo asi dvanáct a já smolila na svůj první blog odpovědi na otázky, které jsme si, my "blogerky", dávaly mezi sebou navzájem :-)


1. Co ráno uděláš jako první? 
Popřeji kočce dobré ráno a pohladím ji. Pokud je čas, vezmu do ruky tablet a projedu internet, pokud čas není, vstanu a jdu zapnout vodu na čaj/kafe.
2. Co byla poslední věc, kterou sis koupila? 
Pro sebe vosk YC, ale jinak jsem naposledy platila balení čtyř kelímků zmrzliny Haagen Dazs pro bráchu k narozeninám :-)..
3. Které jídlo bys nejedla ani kdyby ti za to platili? 
Zatím jsem asi úplně nepoznala jídlo, které bych vyloženě měla problém sníst. Příčí se mi ale vepřový jazyk a kaviár, takže asi tyto. 
4. Kdyby si měla do konce života jíst jen jedno a to samé jídlo, které by to bylo?
Těžká otázka... Poslední dobou jím hodně pečené brambory.. :-)
5. Jakými barvami je vymalovaný tvůj pokoj? 
Strop bílý, dvě steny jsou něco mezi hnědo-khaki barvou, další dvě jsou teď nově nádechem do fialova... 
6. Pivo nebo víno? Ve společnosti víno, s kamarády pivo. Hodně mě irituje, že pivo bývá často nejlevnějším nápojem z lístku, takže pokud si jdeme někam sednout na dlouho a vím, že si toho dám víc, volím pivo. Život studenta... 
7. Jsi městský nebo vesnický typ? 
Spíše vesnický... Město mám ráda kvůli jeho výhodám a konktérně třeba v Praze miluji historické budovy, tu atmosféru.. Takže úplně bych bez něj být nemohla + přiznávám, že mám i některé "pražské manýry". Stejně tak mi ale nedělá problém vzít holiny a rýpat se v hnoji :D Do budoucna vidím spíš tu druhou variantu :-)) 
8. Kterou celebritu si zbožňovala, když ti bylo 12? 
Prince Kaspiana? :-))) 
9. Jaké časopisy si pravidelně kupuješ? 
Pravidelně žádné... Když si nějaký koupím, tak je to kvůli konkrétnínu článku nebo je u toho nějaký fajn dárek :-) Kdybych měla jmenovat, tak by to byl asi JOY. Ten jsem měla i rok (možná déle) předplacený :-) 
10. Nejoblíbenější čokoládová sladkost? Buď klasická hořká, popř. mléčná čokoláda s oříšky nebo mandlemi, a nebo hodně čokoládový moučník. Jsem ale spíš na slané, takže na kila čokoládu moc nejím. 
11. Tvá nejhorší vlastnost? 
Nerozhodnost! 
12. Kam by ses chtěla v životě podívat? 
Mám spadeno na hlavní města a z těch evropských mi chybí hlavně Řím a Budapešť. 
13. Oblíbená seriálová postava? 
Rachel Green :-) 
14. Co musíš mít vždy v kabelce? 
Určitě peněženku a mobil, ostatní nepotřebuji, i když je tam často samozřejmě xy dalších věcí a potom se rozčiluji, že je ta kabelka moc těžká. Stalo se mi taky, že jsem u sebe asi týden nosila kladivo (přibíjela jsem obrázek ve třídě) a nebo taky spolužáci dost koukali, když jsem vyndala z kabelky pizzu :-D 
15.Ideální budoucnost? 
Rodinný dům, manžel, dvě (tři?) děti, zapuštěný bazén, pergola na terase, kočka doma a pes na zahradě... 
16. Oblíbená hudba? 
Klus, Nickelback.. Ale i starší.. Třeba Johnny Cash...
17. Jak by probíhal tvůj ideální den? Každý den má být ideální! A pokud se dobře vyspím, dám si sprchu, snídani v klidu a nikdo nemá snahu mě hned ráno zaúkolovat, většinou ideální je :-)  
18. Oblíbené seriály nebo filmy? HIMYM, Krok za Krokem, Přátelé! Filmy - Vykoupení z věznice Shawshank a taková ta limonádka pro ženy - Titanic, Hříšný tanec, Pretty woman. Ráda se podívám i na české starší filmy, v poslední době jsem se připojila k mamce při sledování filmů pro pamětníky :-) 
19. Bez čeho nemůžeš být? Rodina... To je to nejdůležitější, co člověk má, nebo může mít a hodně lidí si to bohužel neuvědomuje. 
20. Léto nebo zima? Obojí má něco do sebe..   
21. Vlnité vlasy nebo rovné? Když je mám vlnité, chci je mít rovné, když je mám rovné, chci je mít vlnité... 
22. Vysněné zaměstnání? Byla a je učitelka!... 

A za dvacáté třetí, mějte se krásně!
Vaše,
Hanka

Odkaz obrázku zde.

Komentáře

  1. Pěkný tag :) Taky mi to dost připomnělo dobu mých 12ti let a první blog. :D
    No nekecej! On je tu taky někdo, kdo žral prince Kaspiana?! To mě těšíí! :D :) .. Líbí se mi tvůj výběr filmů a hudby! :)
    Co se týče toho piva a vína, mám to úplně stejně a štve mě to. Občas už jsem "přepivovaná", ale přece si s kamarády nebudu dávat vodu, že jo.. :D
    Michelle B :)

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkný a zajímavý tag :) Pečené brambory v poslední době jím skoro pořád, hlavě na večeři s nějakým salátem a nezdravou tatarkou :D A jinak vesnici mám ráda na pročištění hlavy, ale bydlet bych tam nemohla. Jsem už zvyklá na velké město :D :)

    Unboxing | Keep Calm... I'm the winner

    OdpovědětVymazat
  3. Hani, tak já fakt nesním už nikdy dušenou mrkev, z té jsem se i 2x pozvracela :D a taky teda nesnáším rýžový nákyp a zelené lusky s tou omáčkou, co nám dávali na ZŠ, tyhle jídla fakt do pusy nedám :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Každým Vaším komentářem jsem moc potěšena :-) Děkuji..

Populární příspěvky z tohoto blogu

#109 Únor za námi

Ú nor 2015 už je oficiálně za námi. Stalo se toho celkem hodně, a proto se s vámi podělím o pár fotek :-) Konec vykecávání, jdeme na ně.

#103 Filmy, které byste měla jako žena vidět

P řeci jen ještě není natolik teplo, abychom trávily většinu dne venku. A tak se celkem rády ještě zachumláme do deky a s kávou v ruce zhlédneme nějaký film. Původně byl tento článek plánován na Valentýna, ale proč mučit drahé polovičky slaďárnami. Pojďme si je vychutnat spolu - samy ženy!

#93 DIY: Co se svícny z IKEA?

S víčky z IKEA milují všichni. Někteří se možná bojí, aby nevyhořeli (viď, tati?) , ale stejně je milují. A i tak si je koupíme, ačkoli je vlastně ani nepotřebujeme. Dvacet pět hodin celkem obstojné vůně je prostě fajn. Když stojíme v obchodě a házíme bezhlavě jednu svíčku za druhou do vozíku (protože "no neber to, za tu cenu!"), možná nám nedojde, že po vypálení vosku zůstane docela pěkná skleněná nádobka. Taková, že pokud v sobě máme alespoň trochu vetešníka, bude nám líto ji vyhodit. Ať jich máme doma klidně sto padesát! :-) A tak jsem tu s pár tipy, co s takovou nádobkou udělat.