Přeskočit na hlavní obsah

#146 Krásná výhra v GIVEAWAY...

Ahoj - tentokrát asi vážně jen čtenářky!
Ráda bych se vám pochlubila s výhrou v giveaway na blogu JBY by Petra. Abych to uvedla na pravou míru - myslím si, že jsem jich s mým štěstím vyhrála kupodivu docela dost, a proto se jich už moc neúčastním. Resp. nejsem člověk, který kvůli giveaway začne sledovat něčí blog. A u těch, které sleduji ráda, účastnila jsem se a vyhrála jsem, se už další také neúčastním. Dám radši přednost, či šanci zase nějaké jiné čtenářce :-) 

I když uznávám, že občas je těžké nějakým cenám odolat, protože jsou opravdu čím dál tím lepší ;-) 


Péťa slavila s blogem třetí narozeniny a tak udělala u té příležitosti giveaway.  I když tam samozřejmě byly podmínky soutěže, pro mě šlo o gratulaci blogu. Tak jsem to hlavně myslela, ale jak jsem psala, ty věcičky mě prostě zlákaly a jen tak jsem tam připojila e-mail. Takový to okolo jako je sledování na fb a instagramu, jsem už splňovala :-) ... A vyhrála jsem. Měla jsem samozřejmě radost, i když jsem to vážně nečekala. Konkurence byla...  
Komunikace s blogerkou byla na jedničku a já jsem se o pár dní později radovala z balíčku. Velkou radost mám hlavně z make-upu od Yves Rocher, jehož odstín mi mimochodem sedne jako pr.... na hrnec (při opáleném obličeji), ale taky z balzámu na vlasy od Aussie. 
Od této značky je to první produkt co jsem vyzkoušela a zatím nemohu hodnotit záporně. Jen vážně hodně voní, takže ho budu používat především při ranním mytí vlasů. Při spaní by mi to asi vadilo. První zmíněné značce jsem také ještě moc prostor v mém kosmetickém koutku nedala, ale věřím, že by své místo získat mohla :-)
Já ještě jednou děkuji Pétě a ještě jednou gratuluji jejímu blogu, že začíná už čtvrtý rok pod klávesnicí takové prima blogerky! :-) 
Napište mi, co se vám podařilo v životě vyhrát a jaký máte názor na GA. 
Mějte se hezky,
Vaše,



Komentáře

  1. To je opravdu krásná výhra, moc gratuluju :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  2. Super výhra a ta barva laku je úžasná :)

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělá výhra :) Pěkně sladěná
    U Péti jsem taky jednou vyhrála praktickou kosmetickou taštičku :)

    OdpovědětVymazat
  4. Vyhrála jsi skvělou výhru. Ten make-up mám taky, ale moc mi nesedl.. Nebo jsem ho málo testovala a měla bych mu dát šanci :D

    Beauty Wishlist 2015

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Každým Vaším komentářem jsem moc potěšena :-) Děkuji..

Populární příspěvky z tohoto blogu

#109 Únor za námi

Ú nor 2015 už je oficiálně za námi. Stalo se toho celkem hodně, a proto se s vámi podělím o pár fotek :-) Konec vykecávání, jdeme na ně.

#103 Filmy, které byste měla jako žena vidět

P řeci jen ještě není natolik teplo, abychom trávily většinu dne venku. A tak se celkem rády ještě zachumláme do deky a s kávou v ruce zhlédneme nějaký film. Původně byl tento článek plánován na Valentýna, ale proč mučit drahé polovičky slaďárnami. Pojďme si je vychutnat spolu - samy ženy!

#93 DIY: Co se svícny z IKEA?

S víčky z IKEA milují všichni. Někteří se možná bojí, aby nevyhořeli (viď, tati?) , ale stejně je milují. A i tak si je koupíme, ačkoli je vlastně ani nepotřebujeme. Dvacet pět hodin celkem obstojné vůně je prostě fajn. Když stojíme v obchodě a házíme bezhlavě jednu svíčku za druhou do vozíku (protože "no neber to, za tu cenu!"), možná nám nedojde, že po vypálení vosku zůstane docela pěkná skleněná nádobka. Taková, že pokud v sobě máme alespoň trochu vetešníka, bude nám líto ji vyhodit. Ať jich máme doma klidně sto padesát! :-) A tak jsem tu s pár tipy, co s takovou nádobkou udělat.