Přeskočit na hlavní obsah

#137 NÁKUPY: Drážďany

Nejprve vám všem přeji dobré nedělní ráno!

Doufám, že si zatím užíváte víkend a pořádně se připravujete na následující tropický týden. Já jsem včera přijela od kamaráda, který slavil 19. narozeniny - už potřetí. Abych to vysvětlila - bylo mu podle občanky 21, ale při oslavě devatenáctých narozenin se rozhodl, že už stárnout nebude (ano, také se divím, proč se s ním ještě bavím :-D), takže i na dortu bylo nižší zmiňované číslo :-). Oslava probíhala kousek od Poděbrad, takže jsme ji spojili s výletem (fotky jsou na instagramu :)) a myslím, že jsme si to všichni užili. Sranda byla a o tom to vlastně je, no ne? :-)

O čem je ale dnešní článek? Vy, kdo sledujete tento blog na facebooku, tak víte, že jsem ve čtvrtek byla opět trochu doplnit šatník v neměckých Drážďanech. O minulých nákupech, které proběhly v červnu jsem vám psala v #129 Drážďany - nákupy
Není zvykem, že bych vám tady psala co a kde si kupuji. Upřímně si myslím, že jsem docela vyléčený šopaholik, a proto by asi nikoho nebavilo číst sáhodlouhý článek o dvou podprsenkách, co si koupím jednou za uherák. S trochou nadsázky, samozřejmě ;)

Drážďany jsou ovšem něco jiného - něco, co podnikám asi dvakrát ročně a myslím si, že by to třeba někoho mohlo bavit. Ostatně, mě takové články samotnou hodně baví :o)

Nebudu vám lhát, nejvíc jsem toho opět pořídila v Primarku. To je taky v současné době, přepokládám, největší lákadlo pro lidi, kteří míří do tohoto města s krásným historickým centrem a příjemnou atmosférou za nákupy.


Tip: Pokud se tam budete vypravovat, doporučuji jít nejdřív do Primarku. Otevírá v 9h. (po-so) a cca okolo půl jedenácté se tam začínají hromadit lidi. My tam tentokrát přišli okolo desáté a zezáčátku jsme tam byli skoro sami :-) O tom, že je lepší jet ve všední den asi psát nemusím. 
 




Koupila jsem si dvoje kalhoty. Respektive jedny něcojakolegíny, ale ze silnějšího materiálu a jedny jeansy. Ani nevím proč mě zaujaly zrovna ty s dírami na kolenou, ani nevím, jestli je budu nějak extra nosit, ale měla jsem šílenou potřebu si je koupit. Znáte tohle taky? :-) 





Na mém pomyslném wish listu do Německa byla kabelka. Ani tak nezáleželo na velikosti, protože já využiji v podstatě jakoukoli. Nakonec mě zaujala menší kabelka v pastelových barvách a se zajímavým provedením. Sama mám doma převážně hnědé a černé a tato mi přišla vhodným zpestřením na jaro/léto. Jediné, co mi trošinku nevyhovuje je docela krátký řetízek, takže si ho vyměním za delší :-) 
 
Triček tam měli mraky, ale vybrat jsem si moc nedokázala. Popadla jsem jen jedno lehké jednobarevné a dále modré triko s dlouhým rukávem, které využiji nejspíš na doma nebo na spaní. Nakonec jsem si koupila asi po roce triko s potiskem - vínové s nápisem Life is always better in Paris.


Ehm... nene, není mým snem publikovat na blogu spodní prádlo :-D Ještě k tomu svoje. Ale berte na vědomí, že Primark ho má opravdu pohodlné (:D), takže ani na to při nákupu nezapomeňte :-))) 


Nějaké ty bytové doplňky.. a šperk. Minulý týden jsem si zkoušela v C&A větší prstýnky a nějak se mi to zalíbilo. Ten prostřední se mi líbí nejvíc, ale budu ho nosit těmi kamínky dolů. Když jsou nahoře, tak se mi to nelíbí :-D..




Závislost. Hrnečky. Také přibyl do sbírky další Starbucks. No jo :3 .. A ten termohrnek? Už se s ním vidím na podzim :-))









Nějaká kosmetika závěrem. Kiko jsem nemohla vynechat. Zvlášť, když byl obchod polepený cedulemi -70%. Z těch jsem si vybrala top coat řasenku, oční stín byl tuším za plnou cenu. Čekala jsem ho maličko světlejší, ale zklamaná z něj nejsem :-) Plus jedna reklama na Baleu.. Tu mam ráda a tak jsem se maličko zásobovala. V dm jsem si vybrala ještě dvě rtěnky od essence a tužku na oči od p2. Obyčejně sice používám tekuté linky, ale měla jsem chuť na změnu :-)


No a potom už se jelo domů :-))
Co jste si naposledy koupil/a Vy? :-)
Tak hezký den!





P.S.: Když už jsme u těch nákupů! Minulý týden se mi taky podařilo koupit ve slevách v M&S zimní bundu za 199.-Kč, zlevněnou z 3299.- tak dávejte pozor, až půjdete kolem obchodů ;)

Komentáře

  1. Ten termohrneček je úžasný. :) Vážně jsi pořídila bundu jen za 199? :O A kde, jestli se můžu zeptat? :) :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, oni jich tam měli krásných hodně, ale tento mi přišel něčím nejlepší :-) A ano, nepřeklikla jsem se, bunda byla opravdu za 199,- z původních 3299,- :-) Je zimní, teplá, plátěný materiál s kožíškem. Jak jsem psala, byla v M&S (Marks and Spencer) s je z kolekce Indigo... vypadá hodně kvalitně, tak snad vydrží :-) ... Po tom, co jsem půl zimy sháněla bundu (ironie jen že přesně takovou jako je teďka ta za 199,- akorát v jiné barvě), tak jsem ji tam nemohla nechat :-)))

      Děkuji za komentář, Štepánko :-))

      Vymazat
  2. Taky jsem spíš ten typ, co si párkrát vyrazí na jeden veliký "lov" :D Vybrala sis krásné kousky, ten termohrnek vypadá super! Jen já bych odjížděla asi s třikrát větším množstvím triček! :D
    A co ta bunda?! To musel být pořádný šok! :D Ale gratuluju k takovému super úlovku! :)
    Michelle B :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem taky víc triček chtěla, ale jak píši, zas tolik mě tentokrát neoslovily. Hlavně tam měli převážně s potiskem a ty já už moc nenosím. Ale je pravda, že jsem to vínové už měla na sobě a docela jsem zalitovala, že jsem si nevybrala ještě nějaké. Je moc pohodlné :-))

      Děkuji za komentář :-)))

      Vymazat
  3. Krásný věci sis pořídila :) připomnělo mi to, že si taky potřebuji zase koupit difuzéry :)
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  4. Termohrneček se mi líbí moc i oblečení, prádlo a psaníčka :)

    OdpovědětVymazat
  5. Nejvíc se mi líbí ty tenisky, takové krásné by se mi taky líbily.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A kdo by to byl řekl, že jsou z dětského oddělení a ještě k tomu z klučíčího, že? :D Výhoda malé nohy :-)) Děkuji, Péťo ;-)

      Vymazat
  6. Nádherná kabelka :) V Primarku jsem byla před rokem v Hannoveru a zatím jse neměla možnost se dostat do toho v Drážďanech. A radši ani nechci :D Když vidím ty věci, potřebovala bych pak i nafukovací skříň :D:D
    Lenny Mali i Danmark

    OdpovědětVymazat
  7. Staršne ujíždím na kozmetike KIKO :O
    http://www.londongirl01.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Každým Vaším komentářem jsem moc potěšena :-) Děkuji..

Populární příspěvky z tohoto blogu

#109 Únor za námi

Ú nor 2015 už je oficiálně za námi. Stalo se toho celkem hodně, a proto se s vámi podělím o pár fotek :-) Konec vykecávání, jdeme na ně.

#103 Filmy, které byste měla jako žena vidět

P řeci jen ještě není natolik teplo, abychom trávily většinu dne venku. A tak se celkem rády ještě zachumláme do deky a s kávou v ruce zhlédneme nějaký film. Původně byl tento článek plánován na Valentýna, ale proč mučit drahé polovičky slaďárnami. Pojďme si je vychutnat spolu - samy ženy!

#93 DIY: Co se svícny z IKEA?

S víčky z IKEA milují všichni. Někteří se možná bojí, aby nevyhořeli (viď, tati?) , ale stejně je milují. A i tak si je koupíme, ačkoli je vlastně ani nepotřebujeme. Dvacet pět hodin celkem obstojné vůně je prostě fajn. Když stojíme v obchodě a házíme bezhlavě jednu svíčku za druhou do vozíku (protože "no neber to, za tu cenu!"), možná nám nedojde, že po vypálení vosku zůstane docela pěkná skleněná nádobka. Taková, že pokud v sobě máme alespoň trochu vetešníka, bude nám líto ji vyhodit. Ať jich máme doma klidně sto padesát! :-) A tak jsem tu s pár tipy, co s takovou nádobkou udělat.