Přeskočit na hlavní obsah

#130 Léto, prosím...

Totiž, léto jako roční období začalo už před pár dny, ale pro mě a asi i pro spoustu lidí, kteří nejsou dlouho ze školních lavic, vždycky platilo a platí "léto = prázdniny". 


Je to až neuvěřitelné, jak ten čas letí a že už tu zase je to krásné období tepla, sluníčka, pohody, relaxu, grilování a povídání si do rána (leckdy o ničem, přiznejme si to), ranní rosy, východu slunce nad rybníkem, ticha a dobrého jídla i pití.

Zítra je den s datem prvního července, má být teplo, tak proč si ho nezpříjemnit studenou limonádou...


Potřebujeme:
dva plátky melounu, citron, mátu, led, vodu, třtinový cukr, třešně na ozdobení.. :-)

Postup je jednoduchý.. Všechno ovoce nakrájíme a dáme do džbánu (nebo karafy :-P), přidáme třtinový cukr, led, mátu a zalijeme vodou..


 K tomu nějaké čtení a přeji příjemnou relaxaci :-)) 




Tímto článkem vám všem přeji krásné prázdniny, ať naberete síly do dalších měsíců a hlavně ať je všichni prožijeme spokojeně a hlavně ve zdraví! 

Napište mi, co rádi/y v letních měsících pijete a jestli se chystáte někam na dovolenou. Ráda se nechám inspirovat (a jsem ženská zvědavá ;D )

Mějte se,

Pokud se Vám článek líbil a chcete vidět další, kliknetě na odběry. Děkuji ♥


Komentáře

  1. Krásné fotky, třešně jsem letos ještě neměla. Bohužel je nemáme na zahradě a ani nemáme žádný zdroj.

    Maru Narozeninová GIVEAWAY o kosmetický balíček za 2700 Kč

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ony se dají koupit i v obchodě, ale zahrada ne zahrada no :-/

      Vymazat
  2. Já letos měla zatím tak 2 třešně :D hrůůůza
    Tento nápoj vypadá moc dobře

    OdpovědětVymazat
  3. Strašně krásné fotky :) Meloun jsem letos ještě neměla :( :D V létě nejraději piju smoothies a ledové kávy :)

    Life By Peggie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc <3 Myslím, že se ještě vyplstí chvilku na meloun počkat... Někde ho nemají ještě tak sladký :-) Ledové kávy jsou super, kupodovu mi chutnají i na festivalech :-))

      Vymazat

Okomentovat

Každým Vaším komentářem jsem moc potěšena :-) Děkuji..

Populární příspěvky z tohoto blogu

#109 Únor za námi

Ú nor 2015 už je oficiálně za námi. Stalo se toho celkem hodně, a proto se s vámi podělím o pár fotek :-) Konec vykecávání, jdeme na ně.

#103 Filmy, které byste měla jako žena vidět

P řeci jen ještě není natolik teplo, abychom trávily většinu dne venku. A tak se celkem rády ještě zachumláme do deky a s kávou v ruce zhlédneme nějaký film. Původně byl tento článek plánován na Valentýna, ale proč mučit drahé polovičky slaďárnami. Pojďme si je vychutnat spolu - samy ženy!

#93 DIY: Co se svícny z IKEA?

S víčky z IKEA milují všichni. Někteří se možná bojí, aby nevyhořeli (viď, tati?) , ale stejně je milují. A i tak si je koupíme, ačkoli je vlastně ani nepotřebujeme. Dvacet pět hodin celkem obstojné vůně je prostě fajn. Když stojíme v obchodě a házíme bezhlavě jednu svíčku za druhou do vozíku (protože "no neber to, za tu cenu!"), možná nám nedojde, že po vypálení vosku zůstane docela pěkná skleněná nádobka. Taková, že pokud v sobě máme alespoň trochu vetešníka, bude nám líto ji vyhodit. Ať jich máme doma klidně sto padesát! :-) A tak jsem tu s pár tipy, co s takovou nádobkou udělat.