Přeskočit na hlavní obsah

#129 Drážďany - nákupy...

Vlastně je toto druhý článek. Druhý článek o tom, jak jsem jela v sobotu na nákupy výlet do Drážďan.  Myslím, že není třeba nic moc okecávat a jdeme rovnou na fotky :-)

Vlastně je něco, co bych měla podotknout! Fakt, ale fakt nechápu, jak někdo dokáže vyfotit oblečení hezky :-D
 
Hned první, ale určitě také největší zastávka byla v Primarku. Předtím jsem jich navštívila asi pět (všechny v Anglii), ale řekla bych, že ten drážďanský je asi největší, ve kterém jsem byla. Pokud mě nešálí odhad, tak se mi zdá i větší, než je na Oxford street v Londýně.

První věcí, která přístála v "košíku" byly květované kraťasy. Tyto krátké obvykle nenosím, protože na to nemám nohy, ale sousedům je to jedno. Proto je využiji hlavně na zahradě :-)

Jaká nezbytnost :-)


Toto tričko bylo poslední, velikost asi XXXXXL, ale stejně jsem ho vzala. Nejprve s tím, že když najdu něco lepšího, tak ho vrátím zase na věšák. Ale líbí se mi, na kempování bude fajn :-)


Cena těchto sandálů mě rozesmála. Neslibuji si o nich nic moc, ale uvidíme. Kvalitou mi připomněly jedny, co jsem viděla asi před čtrnácti dny v CCC, akorát za podstatně vyšší cenu, než jsou 3 eura (po slevě, původně tuším 13eur).

Šílenost, se kterou jsem se v poslední době navykla spát, aby mě ráno neprobudilo světlo. Doposud jsem používala masku z letadla, ale teďka budu kočka :-))..  

 A teď ta dokonalá fotka oblečení! :-) Nebyla bych to já, abych si pár dnů před začátkem léta nekoupila tři svetry a mikinu. Kompenzovala jsem to ale koupí dvou triček :-))

Z Primarku jsem odešla ještě s dalšíma věcma jako je spodní prádlo, které vám sem fotit nebudu a pár věcmi pro přítele a kamarádky :-)

Další zastávkou byl obchůdek KIKO, kde jsem si vybrala dvě věci - oční stíny (293 -Infinity) a lak na nehty. I když mě obojí zaujalo na první pohled, zpětně možná maličko lituji, že jsem si nevybrala nic světlejšího na léto :-)



Lush - obchod, ve kterém se mi v Česku strašně nechce utrácet, ale v eurech to prostě tolik nebolí... Ta vůně a hlavně zájmy obchodu...!

 Nejlepší politika obchodu!

Jen nevím, jestli půlit, nebo si ji vychutnat najednou :-) Poraďte! :-D

Německé dm mě opravdu baví. Mám ráda i české (mimochodem, říkáte to dm, nebo ta dm?), ale německé je ještě o level výš.. V poslední chvilce jsem popadla jen šampón a kondicionér, které nutně potřebuji a utíkala do auta.. Škoda, snad zase příště :-)

  

Den jsme zakončili zastávkou v restauraci, už českém území a dali si výborný dezert. Vanilkovou zmrzlinu s piniovými oříšky politou karamelem :-)


Napište mi, jestli jste někdy byli v Primarku, jestli ho máte rádi a co nejlepšího (popř. nejhoršího) jste tam koupili :-)

Mějte se hezky!! :-)
Pokud se Vám článek líbil a chcete vidět další, klikněte na odběry, děkuji! ♥


 
 

Komentáře

  1. Bohuzel jsem jeste nikdy v Primarku na nakupech nebyla, takze o tom vseobecnem silenstvi nic nevim. :D ale kamarad je z toho vzdycky nadseny:)! Taky uznavsm vsechny, kdo umi obleceni nafotit hezky!:D ale neboj, poovedlobse ti to!:))

    OdpovědětVymazat
  2. Já už se do těch Drážďan budu muset zajet podívat.

    OdpovědětVymazat
  3. Jéé, ty tenisky s kytičkama se mi moc líbí. A ta zmrzlinka s oříškama, nedělej nám chutě.
    A jinak taky nechápu, jak hezky nafotit oblečení, mě přijde, že to snad ani nejde :D I když ty jsi ho teda pěkně nafotila

    OdpovědětVymazat
  4. Ahojky!!! Jsem ráda, že jsem tě našla. Protože ti chci říct. že mám nový blog.

    www.blogbycathy.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. kúpila si si super vecičky, niečo od Kiko by som rada vyskúšala :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Každým Vaším komentářem jsem moc potěšena :-) Děkuji..

Populární příspěvky z tohoto blogu

#109 Únor za námi

Ú nor 2015 už je oficiálně za námi. Stalo se toho celkem hodně, a proto se s vámi podělím o pár fotek :-) Konec vykecávání, jdeme na ně.

#103 Filmy, které byste měla jako žena vidět

P řeci jen ještě není natolik teplo, abychom trávily většinu dne venku. A tak se celkem rády ještě zachumláme do deky a s kávou v ruce zhlédneme nějaký film. Původně byl tento článek plánován na Valentýna, ale proč mučit drahé polovičky slaďárnami. Pojďme si je vychutnat spolu - samy ženy!

#93 DIY: Co se svícny z IKEA?

S víčky z IKEA milují všichni. Někteří se možná bojí, aby nevyhořeli (viď, tati?) , ale stejně je milují. A i tak si je koupíme, ačkoli je vlastně ani nepotřebujeme. Dvacet pět hodin celkem obstojné vůně je prostě fajn. Když stojíme v obchodě a házíme bezhlavě jednu svíčku za druhou do vozíku (protože "no neber to, za tu cenu!"), možná nám nedojde, že po vypálení vosku zůstane docela pěkná skleněná nádobka. Taková, že pokud v sobě máme alespoň trochu vetešníka, bude nám líto ji vyhodit. Ať jich máme doma klidně sto padesát! :-) A tak jsem tu s pár tipy, co s takovou nádobkou udělat.