Přeskočit na hlavní obsah

#120 INGLOT BAZÁREK

310.-/70.-   170.-/40.-   350.-/60.-..

...to jsou čísla, která jsme dneska měli (dobře, spíše měly) možnost vidět v prodejně Inglot v OC Chodov. Od osmi třiceti do jedenácti se tam totiž konal Inglot bazárek. Nemyslete si ale, že jdu s křížkem po funuse a zamáčkněte slzu - ta samá akce má totiž pokračování zítra ve stejném čase :-)


Já jsem měla na dnešek plán, o kterém vám povím v příštím článku (a to už bohužel s křížkem po funuse půjdu), ale tato akce byla v tak dobrou dobu a na tak dobrém místě, že to byla příjemná zastávka. 

No, příjemná... ještě než jsem vyjela, tak jsem se na facebooku Inglotu dozvěděla, že když je prodejna tak maličká (ano, říkala jsem si, kam se ti lidé vecpou), budou pouštět dovnitř skupinky 5-7 lidí, aby si každý mohl v klidu vybrat, co potřebuje. Jenže když už jsem přícházela, bylo mi jasné, že to na pět minut nebude.

Víte, když stojíte před vchodem, říkáte si, "proboha to já tak dlouho fakt vybírat nebudu". Jenže potom, když tam jste, už to taková rychlovka není :-D. I když, já jsem si vybrala jeden bronzer - a to ještě random. Nezkoušela jsem ani odstín, ale s odzkoušením doma jsem z něj nadšená! :-)
Tak jsem snad ostatní tolik nezdržovala :-)

V popisu akce měli napsáno, že se budou prodávat použíté (testery), ale i nové produkty za velmi snížené ceny. Nové jsem tam viděla hlavně pudry, tvářenky, laky na nehty, ale rtěnku, pro kterou jsem tam původně jela, jsem bohužel novou neviděla. I když se doufám nenajde nikdo, kdo by zkoušel odstín rtěnky jinam než na ruku, stejně bych se rtěnku ve formě testru asi koupit neodvážila.

A nakonec můj úlovek za super cenu, jak vidíte :-) S vyčkáním k "povolení vstupu" do prodejny mi celý nákup zabral asi 45 minut, takže pokud se tam zítra vydáte, počítejte s časovou rezervou :-)

Myslím si, že to byla a bude příjemná akce pro všechny slevoholiky, ale třeba i někoho, kdo nemá s touto značkou zkušenosti a nechce hned skočit do prázdného bazénu. 

A jak jste strávil/a prosluněnou sobotu Vy? :-)

P.S.: Nezapomeňte se zúčastnit jarní soutěže (tady) s velmi snadnou podmínkou. Končí už tento pátek! :-)

Pokud se Vám článek líbil a chcete vidět další, klikněte na odběry, děkuji! ♥
>>zdroj předposlední fotky

Komentáře

  1. Sakra, to jsem ani neměla číst, mám pocit, že tam nutně musím dneska jet :D

    OdpovědětVymazat
  2. Jéé, no vidíš, tak jsem to prošvihla :( :D snad brzy zas něco takového bude :)
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  3. Mě značka inglot nějak neláká :) ale úlovek parádní, taková sleva

    OdpovědětVymazat
  4. Také se chystám sepsat menší reportáž z Inglot bazárku, účastnila jsem se ho v sobotu a utratila jsem přes dva tisíce.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Každým Vaším komentářem jsem moc potěšena :-) Děkuji..

Populární příspěvky z tohoto blogu

#109 Únor za námi

Ú nor 2015 už je oficiálně za námi. Stalo se toho celkem hodně, a proto se s vámi podělím o pár fotek :-) Konec vykecávání, jdeme na ně.

#103 Filmy, které byste měla jako žena vidět

P řeci jen ještě není natolik teplo, abychom trávily většinu dne venku. A tak se celkem rády ještě zachumláme do deky a s kávou v ruce zhlédneme nějaký film. Původně byl tento článek plánován na Valentýna, ale proč mučit drahé polovičky slaďárnami. Pojďme si je vychutnat spolu - samy ženy!

#93 DIY: Co se svícny z IKEA?

S víčky z IKEA milují všichni. Někteří se možná bojí, aby nevyhořeli (viď, tati?) , ale stejně je milují. A i tak si je koupíme, ačkoli je vlastně ani nepotřebujeme. Dvacet pět hodin celkem obstojné vůně je prostě fajn. Když stojíme v obchodě a házíme bezhlavě jednu svíčku za druhou do vozíku (protože "no neber to, za tu cenu!"), možná nám nedojde, že po vypálení vosku zůstane docela pěkná skleněná nádobka. Taková, že pokud v sobě máme alespoň trochu vetešníka, bude nám líto ji vyhodit. Ať jich máme doma klidně sto padesát! :-) A tak jsem tu s pár tipy, co s takovou nádobkou udělat.